9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

GLOSA: Špatně slyší a pomalu chápou

U dvou z těch tří na tom není nic divného, u čtyřicátníka Hamáčka je to ale na pováženou, nedoslýchavost a neochota přijímat nové informace se objevují spíše u starších lidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Petr 8.7.2019 10:39

Pane autore, špatně chápete VY! Zlepšení fungování státní správy znamená vykopání exponentů kmotrů, prodejných politiků a zkorumpovaných úředníků, což je hlavní opora toho, co si dnes říká opozice!

S takovou pakáží by si dokázal poradit jen někdo, jako byl Kemal Ataturk!

P. Lenc 8.7.2019 10:49

Re:

Tak opora opozice? A když jste se probudil, neměl jste ruku v nočníku? Že poslední dvě vlády ta první za vedení Sobotky a ta dnešní za vedení Andrejky I. vyměnila většinu úředníků od ministerských po krajské a často i okresní něčemu tak "informovanému" jako jste vy nějak uniklo.Srandisto.

K. Janyška 8.7.2019 9:09

Socdem končí.

A nejen u nás. To civilizace ji zařízla... Dzp.

J. Vrzal 8.7.2019 9:41

Re: Socdem končí.

A prijde novy, mladsi a to bude jinej sekac. Ten se nezakeca.

Novi socialiste dnes u zelenych a piratu, v salonni podobe v topce a prelevaji se do odeesky.

V. Petr 8.7.2019 10:42

Soc dem se zařízla především sama! ZRADILA své tradiční voliče a převzala LGBT agendu a multi kulti. Jenže stoupenci těchto nesmyslů mají jiné strany, které volí!

F. Navrátil 8.7.2019 18:17

Re:

Souhlasím. Sociální demokracie utekla od svých tradičních voličů, lidí práce, jako uličník od rozbitého okna. Nyní se tulí k městským liberálům, neziskovkám a nepřizpůsobuvým. Ale městští liberálové volí TOP 09, neziskovky Piráty a nepřizpůsobiví k volbám nechodí. Posledním varováním pro sociální demokracii byly masívní mediální pochvala pro eurosnaživce Sobotku.