Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Opravdu všichni dostanou přidáno?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S. Lazárek 18.9.2017 22:01Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Čím víc pruhů, tím víc Zentiva? Klidně si to dlabejte, proč ne? |
M. Mařák 18.9.2017 21:54Re: Nový genitální nápad přemoudré EU To mně připadá poněkud přehnané, no, kdo ví, jak to je... |
M. Prokop 18.9.2017 21:50Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Tyhle kolky mají být (pokud Nova nekecá, což by mne neudivilo) na léky na recept v lékárnách. Tam se mi to jeví fakt zbytečné. |
M. Prokop 18.9.2017 21:49Re: Už se podává jídlo, Chuťově to může být zajímavý, ale já puritán bych tomu neříkal guláš. Dělám i guláš polévku, té tak ovšem říkám i přes vědomí, že není přesně dle maďarského receptu, dělám guláš český, tedy mírně zahuštěný, dělám i ten pörkölt z vepřovýho. A zrovna včera jsem zkoušel gruzínské vepřové, taky s cibulí a česnekem, paprikou a rajčaty, ale bez papriky v prášku, zato je tam sumah. |
M. Mařák 18.9.2017 21:44Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Nejsou, předpokládám, pokud nemáte na mysli homeopatii, ale to jsou spíše neléky, použiji-li terminologii klasika. |
M. Prokop 18.9.2017 21:41Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Ve Francii jsou padělané léky v lékárně běžné? |
M. Prokop 18.9.2017 21:41Re: Nový genitální nápad přemoudré EU A měli je z apatyky, ty padělky? Pokud z internetu, tak tam falešný kolek asi nebude velký problém. |
M. Mařák 18.9.2017 21:33Re: Nový genitální nápad přemoudré EU To je podle mne velmi rozumné. |
M. Mařák 18.9.2017 21:32Re: Už se podává jídlo, Milane, je to prostě klasický hospodský hovězí, akorát ho dělám se špekem a vepřovým, no a ke klasickému koření dám namletý koriandr a nastrouhám zázvor. Někdy je to jinak, záleží na náladě. Cibule, česnek a zázvor je prostě pro mne naprostý základ každého masového ragů. Na podzim a v zimě ještě kůra z čínského kozince (astragalus) do polévek pro posílení imunity. |
E. Erat 18.9.2017 21:28Re: Koprová a rajská jsou spolu Jo, houbovka je taky fajn. Já jsem nepsal o nějáké výjimečné pochoutce, ale koprovku, svíčkovou, křenovku a rajdu tam dělají dobrou. Píši také o obědovem menu, na dobrou večeři chodíme do restaurace Suterén naproti Žofínu. |
P. Spáčil 18.9.2017 21:22Re: KUCÍ,kurwa U Zívalů vařívali dobře no, v létě jsme si tam dávali žebra, vynikající chuťově a objemově se to nedalo sníst. |
M. Prokop 18.9.2017 21:22Re: S tím máslem je to také trochu jinak, A na to vše tohle: http://jdem.cz/de6qh2 |
S. Lazárek 18.9.2017 21:21Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Dneska už to naštěstí není tak, že na každý kremžský hořčici je vytištěno 8 Kčs. Já tuhle iniciativu chválím, znám lidi, kteří si padělky totálně odpálili játra a můžete si být jistý, že na jejich léčbu jste se následně podílel i Vy sám, ale to je asi v pohodě, zdá se. |
M. Prokop 18.9.2017 21:20Re: Koprová a rajská jsou spolu Tak vývar nebo bešamel? |
V. Kotas 18.9.2017 21:19Re: Koprová a rajská jsou spolu Pro dnešní generaci, je to moc piplání s tím a nedá se to ošidit náhražkama. |
M. Prokop 18.9.2017 21:18Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Čím dražší, tím lepší ... |
M. Prokop 18.9.2017 21:18Re: Už se podává jídlo, Není to z vepřovýho spíš pörkölt? |
S. Lazárek 18.9.2017 21:18Re: Nový genitální nápad přemoudré EU To je velmi chválihodná iniciativa, to mělo být už dávno. |
M. Prokop 18.9.2017 21:16Nový genitální nápad přemoudré EU http://jdem.cz/de6qv9 |
S. Lazárek 18.9.2017 21:07Chudák malej Hynek Kmoníčků dřel jako kůň a teď tohle.....:-) |
M. Mařák 18.9.2017 20:59Re: Kdo nejí koprovku a rajdu je makak !!! Jiný kraj, jiný mrav... :-) Dlouho kvašené ryby a mořské potvory jsou na severu a na východě normální. Třeba taková thai schrimp paste z kvašených (hnijících) krevet "kapi" je základ thajské kuchyně. Smrdí jak cyp, ale v jídle se to rozpustí a je to v pohodě. |
D. Polanský 18.9.2017 20:53Re: Koprová a rajská jsou spolu Problém je, že všechny tyhle omáčky, aby měly úroveň chtějí kvalitní hovězí vývar. No a tohle se restauracím nechce dělat, kdo by tam míchal bešamel? |
M. Mařák 18.9.2017 20:52Re: Už se podává jídlo, Thai panang curry s kuřecím, rajčaty a s rýží je na stole, No a mně teď jede noční, kotel vepřového guláše na dvě další večeře v týdnu. O víkendu jsem lítal po horách, tak to musím dohnat... :-) |
L. Kolman 18.9.2017 20:45Re: Už se podává jídlo, Houbová už se mi ale přejedla, tu mám doma skoro každý den. |
R. Neveselý 18.9.2017 20:44Re: KUCÍ,kurwa U Zívalů vařívali dobře To už dojebali před 2 rokama, odešel jim kuchař a je to v trýblu. Ty srágory si mohou účtovat třeba za 500 Kč - rozumný člověk tam nepáchne. |
L. Kolman 18.9.2017 20:39Už se podává jídlo, nebo vás furt berou ti prezidenti? Jak kdyby to nebylo jedno, který z těch čáryfuků tam bude. Který z nich je ten nejkrásnější, že bych mu to tam hodil? Když už nic jiného, ať aspoň dobře vypadá. Jen aby neutrácel za kosmetiku a kadeřníka víc než Macron. |
S. Lazárek 18.9.2017 20:38Re: Kdo nejí koprovku a rajdu je makak !!! Tohle je na severu taky běžná věc.....:-) https://www.youtube.com/watch?v=ACAnedVa6ZY |
K. Berka 18.9.2017 20:37Toto je houbařský ráj. http://manfreddan.livejournal.com/316704.html |
M. Mařák 18.9.2017 20:36Re: Kdo nejí koprovku a rajdu je makak !!! Na severu běžná věc, dokonce i dle klasické české kuchyně. Ale jinak v pohodě, každý má jiné chutě... |
S. Lazárek 18.9.2017 20:34Re: Kdo nejí koprovku a rajdu je makak !!! Kdo sní koprovku s rybama, nemůže být druhý den mezi živými, to je naprosto vyloučeno. |