22.10.2017 | Svátek má Sabina



DISKUSE K ČLÁNKU

Nejste přihlášen/a. Vkládat příspěvky mohou pouze registrovaní čtenáři.

Formát tel. čísla "+420 xxx xxx xxx"

Opravdu všichni dostanou přidáno?



Řazeno podle času sestupně, seřadit podle času vzestupně
počet příspěvků: 426, poslední: 19.9.2017 16:52, přehled diskusí

Vidím to stejně..:
Autor: J. Kanioková Datum: 19.9.2017 16:52

Bílej sex,:
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 23:09

jsem si říkal, co to je, no, lednička...

:-)

Dobré, to mne nenapadlo. V sobotu večer na horách jsem si na barbecue na jedno použití urožnil v jeskyni dva čtyř centimetrové kusy svíčkové. Jen tak se solí a s pepřem. Jeden vyšel medium, druhý byl krvavý, naprosto super.

Dobrou.

Re: Svíčková? :
Autor: R. Tesařík Datum: 18.9.2017 22:44

Tomu se říká bílej sex..Odvozeno od lednice..

Bílý sex nabírá říz

když hladovej otvíráš spíž

stehna v dur už rozvášnit nesvedeš.

Re: Svíčková? :
Autor: V. Klepetko Datum: 18.9.2017 22:40

Nebo sexi žrádlo? :-)

Re: Svíčková? :
Autor: R. Tesařík Datum: 18.9.2017 22:38

Ano, to je průser.

Re: Svíčková? :
Autor: V. Klepetko Datum: 18.9.2017 22:38

Díky za tip. Zkuste tu Rybnou!

Re: Svíčková? :
Autor: R. Tesařík Datum: 18.9.2017 22:35

Koukám, že tu zase řádí bílej sex.

Re: A odebírám se do peleše,:
Autor: V. Klepetko Datum: 18.9.2017 22:33

Dobrou!

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: S. Lazárek Datum: 18.9.2017 22:33

Tak oni si budou muset chudáci pořídit speciální čtečky?? A jak Vám dnes řeknou, kolik doplácíte, proženou to přes kuličkový počítadlo?.....:-)

Re: Zahušťuji jen hromadou :
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:31

Přesně tak, kolik masa, tolik cibule.

Re: A odebírám se do peleše,:
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:30

Dobrou.

Re: Svíčková? :
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:30

Pravou v troubě dušenou svíčkovou protkanou špekem budu dělat v sobotu, omáčka klasická a místo knedlíků budou domácí špécele, na knedle tady neseženu mouku, no a děcka jsou stejně zvyklé na alsaské spatzles.

Re: Svíčková? :
Autor: R. Neveselý Datum: 18.9.2017 22:27

V každé restauraci je jeden vážný problém: i kdyby ta omáčka a maso byly skvělé - ostatně, na tom se dá máloco zkazit - tak houskový knedlík mají z polotovaru. To snižuje zásadně kvalitu tohoto božského pokrmu !! Dzp.

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: R. Neveselý Datum: 18.9.2017 22:24

To nepřipadá v úvahu!

Re: Svíčková? :
Autor: A. Trick Datum: 18.9.2017 22:23

Kdo se nezúčastní "Olympiády" jakoby nebyl!!!

Re: Svíčková? :
Autor: R. Neveselý Datum: 18.9.2017 22:20

Nejlepší svíčkovou dělám já !!

Re: Koprová a rajská jsou spolu:
Autor: R. Neveselý Datum: 18.9.2017 22:19

bešamel se dělá z vývaru chytolíne

Re: Svíčková? :
Autor: A. Trick Datum: 18.9.2017 22:18

Nejlepší svíčková je v restauraci City na pomezí Jirkova a Chomutova. Zdejší Mistr kuchař před dvěma týdny zvítězil v celostátní soutěži ve vaření svíčkové.

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: S. Lazárek Datum: 18.9.2017 22:18

Pane Prokope, připusťte prostě holý fakt, že jsou na světě věci, kde jste prostě mimo, uleví se Vám, dobrou.....:-P

A odebírám se do peleše,:
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:17

snít o dalších kulinárních výbojích.

Re: Zahušťuji jen hromadou :
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:15

U polévky nic, u guláše, tedy spíš tedy paprikáše, tak trochu strouhaného chleba.

Cibuli půl na půl. Kolik masa, tolik cibule.

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:14

Ti s tím přišli. A když nerozumím, zeptám se. Praktika, ortopeda, chirurga. Všechno soustolovníci.

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: S. Lazárek Datum: 18.9.2017 22:10

Někdy je pane Prokope, ale tomu Vy ve vší úctě nerozumíte, takže se opět soustřeďte na přemoudrou EU a genitální nápady. O čem se s laikem bavit?

Svíčková? :
Autor: V. Klepetko Datum: 18.9.2017 22:09

Dejvická Sokolovna... Celkem dobrý.

Ale zdaleka nejlepší klasická svíčková v Praze je v restauraci Nostalgie, Rybná 3. Je to takový Next door by Imperial klasické české kuchyně;-)

Zahušťuji jen hromadou :
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:08

cibule, nic jiného nepotřebuji.

Re: Sumac má zajímavou trochu:
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:08

Jo, to já taky. Nejdřív zkusím recept v originále, pak dle nálady modifikuji. Na názvy se domácí strávníci neptají.

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:06

To je nějaký problém, pokud by se někde něco padělaného našlo, tak kouknout apatykáři na dodavatele?

Re: Sumac má zajímavou trochu:
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:06

Gruzínců

Re: Nový genitální nápad přemoudré EU:
Autor: M. Prokop Datum: 18.9.2017 22:05

Má prý se to zkoušet od února, takže čtečky, software ...

Přitom apatyky většinou nevznikají a nezanikají ze dne na den, takže kdyby někdo systematicky obchodoval s padělky, nebyl ba problém ho odchytit.

A pokud někdo kupuje viagru na internetu, tak tam asi nebude problém něco jako kolek nalepit.

"Lékárny si budou muset pořídit speciální čtečky, úpravy lékárenských programů – zaplatí za tzv. vícepráce. Prvotní odhad více nákladů pro české lékárny se pohybuje mezi 300 až 500 miliony korun za rok. Ty nejmenší lékárny, venkovské lékárny, ty budou s tím mít si myslím značné finanční problémy," dodal Lubomír Chudoba, prezident České lékárenské komory.

Opatření se bude týkat pouze léků na předpis a dá se očekávat, že některé z nich zdraží. "Já si myslím, že u těch generických léků, které jsou levné, tam ty náklady prodejce promítne," dodal Chudoba.Jak bude systém fungovat si české lékárny zkusí v pilotním provozu od února příštího roku."

Sumac má zajímavou trochu:
Autor: M. Mařák Datum: 18.9.2017 22:03

kyselkavou chuť, je to jedno ze základních koření íránské kuchyně nejen na grilování. Ale kupodivu ho používají i Turci, jak jsem zjistil, takže u gruzínců mne to nepřekvapuje.

Nejsem až na některé výjimky rigidní puritán, vařím podle kuchařek ze všech koutů světa a někdy to míchám, někdy ne, záleží na náladě a situaci...