Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Opravdu všichni dostanou přidáno?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Kanioková 19.9.2017 16:52Vidím to stejně..
|
M. Mařák 18.9.2017 23:09Bílej sex, jsem si říkal, co to je, no, lednička... :-) Dobré, to mne nenapadlo. V sobotu večer na horách jsem si na barbecue na jedno použití urožnil v jeskyni dva čtyř centimetrové kusy svíčkové. Jen tak se solí a s pepřem. Jeden vyšel medium, druhý byl krvavý, naprosto super. Dobrou. |
R. Tesařík 18.9.2017 22:44Re: Svíčková? Tomu se říká bílej sex..Odvozeno od lednice.. Bílý sex nabírá říz když hladovej otvíráš spíž stehna v dur už rozvášnit nesvedeš. |
V. Klepetko 18.9.2017 22:40Re: Svíčková? Nebo sexi žrádlo? :-) |
R. Tesařík 18.9.2017 22:38Re: Svíčková? Ano, to je průser. |
V. Klepetko 18.9.2017 22:38Re: Svíčková? Díky za tip. Zkuste tu Rybnou! |
R. Tesařík 18.9.2017 22:35Re: Svíčková? Koukám, že tu zase řádí bílej sex. |
V. Klepetko 18.9.2017 22:33Re: A odebírám se do peleše, Dobrou! |
S. Lazárek 18.9.2017 22:33Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Tak oni si budou muset chudáci pořídit speciální čtečky?? A jak Vám dnes řeknou, kolik doplácíte, proženou to přes kuličkový počítadlo?.....:-) |
M. Mařák 18.9.2017 22:31Re: Zahušťuji jen hromadou Přesně tak, kolik masa, tolik cibule. |
M. Mařák 18.9.2017 22:30Re: A odebírám se do peleše, Dobrou. |
M. Mařák 18.9.2017 22:30Re: Svíčková? Pravou v troubě dušenou svíčkovou protkanou špekem budu dělat v sobotu, omáčka klasická a místo knedlíků budou domácí špécele, na knedle tady neseženu mouku, no a děcka jsou stejně zvyklé na alsaské spatzles. |
R. Neveselý 18.9.2017 22:27Re: Svíčková? V každé restauraci je jeden vážný problém: i kdyby ta omáčka a maso byly skvělé - ostatně, na tom se dá máloco zkazit - tak houskový knedlík mají z polotovaru. To snižuje zásadně kvalitu tohoto božského pokrmu !! Dzp. |
R. Neveselý 18.9.2017 22:24Re: Nový genitální nápad přemoudré EU To nepřipadá v úvahu! |
A. Trick 18.9.2017 22:23Re: Svíčková? Kdo se nezúčastní "Olympiády" jakoby nebyl!!! |
R. Neveselý 18.9.2017 22:20Re: Svíčková? Nejlepší svíčkovou dělám já !! |
R. Neveselý 18.9.2017 22:19Re: Koprová a rajská jsou spolu bešamel se dělá z vývaru chytolíne |
A. Trick 18.9.2017 22:18Re: Svíčková? Nejlepší svíčková je v restauraci City na pomezí Jirkova a Chomutova. Zdejší Mistr kuchař před dvěma týdny zvítězil v celostátní soutěži ve vaření svíčkové. |
S. Lazárek 18.9.2017 22:18Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Pane Prokope, připusťte prostě holý fakt, že jsou na světě věci, kde jste prostě mimo, uleví se Vám, dobrou.....:-P |
M. Prokop 18.9.2017 22:17A odebírám se do peleše, snít o dalších kulinárních výbojích. |
M. Prokop 18.9.2017 22:15Re: Zahušťuji jen hromadou U polévky nic, u guláše, tedy spíš tedy paprikáše, tak trochu strouhaného chleba. Cibuli půl na půl. Kolik masa, tolik cibule. |
M. Prokop 18.9.2017 22:14Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Ti s tím přišli. A když nerozumím, zeptám se. Praktika, ortopeda, chirurga. Všechno soustolovníci. |
S. Lazárek 18.9.2017 22:10Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Někdy je pane Prokope, ale tomu Vy ve vší úctě nerozumíte, takže se opět soustřeďte na přemoudrou EU a genitální nápady. O čem se s laikem bavit? |
V. Klepetko 18.9.2017 22:09Svíčková? Dejvická Sokolovna... Celkem dobrý. Ale zdaleka nejlepší klasická svíčková v Praze je v restauraci Nostalgie, Rybná 3. Je to takový Next door by Imperial klasické české kuchyně;-) |
M. Mařák 18.9.2017 22:08Zahušťuji jen hromadou cibule, nic jiného nepotřebuji. |
M. Prokop 18.9.2017 22:08Re: Sumac má zajímavou trochu Jo, to já taky. Nejdřív zkusím recept v originále, pak dle nálady modifikuji. Na názvy se domácí strávníci neptají. |
M. Prokop 18.9.2017 22:06Re: Nový genitální nápad přemoudré EU To je nějaký problém, pokud by se někde něco padělaného našlo, tak kouknout apatykáři na dodavatele? |
M. Mařák 18.9.2017 22:06Re: Sumac má zajímavou trochu Gruzínců |
M. Prokop 18.9.2017 22:05Re: Nový genitální nápad přemoudré EU Má prý se to zkoušet od února, takže čtečky, software ... Přitom apatyky většinou nevznikají a nezanikají ze dne na den, takže kdyby někdo systematicky obchodoval s padělky, nebyl ba problém ho odchytit. A pokud někdo kupuje viagru na internetu, tak tam asi nebude problém něco jako kolek nalepit. "Lékárny si budou muset pořídit speciální čtečky, úpravy lékárenských programů – zaplatí za tzv. vícepráce. Prvotní odhad více nákladů pro české lékárny se pohybuje mezi 300 až 500 miliony korun za rok. Ty nejmenší lékárny, venkovské lékárny, ty budou s tím mít si myslím značné finanční problémy," dodal Lubomír Chudoba, prezident České lékárenské komory. Opatření se bude týkat pouze léků na předpis a dá se očekávat, že některé z nich zdraží. "Já si myslím, že u těch generických léků, které jsou levné, tam ty náklady prodejce promítne," dodal Chudoba.Jak bude systém fungovat si české lékárny zkusí v pilotním provozu od února příštího roku." |
M. Mařák 18.9.2017 22:03Sumac má zajímavou trochu kyselkavou chuť, je to jedno ze základních koření íránské kuchyně nejen na grilování. Ale kupodivu ho používají i Turci, jak jsem zjistil, takže u gruzínců mne to nepřekvapuje. Nejsem až na některé výjimky rigidní puritán, vařím podle kuchařek ze všech koutů světa a někdy to míchám, někdy ne, záleží na náladě a situaci... |