Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Kuře Asopao
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 15.3.2016 9:43Re: Milá Wendy Já jsem nakonec stihla jenom kafe... Ale moc pěkně jsem si popovídala s Vendulkou a aspoň s částí přítomných, a zbytek jsem aspoň pozdravila :-) |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:54Re: Tak tohle bohužel nemohu další..od tebe bych to teda nečekala... |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:53Re: Kuře s rýží no jste všechny hrozné...jako Babica..tohle mi nechutná,tak to tam nedám nebo to nahradím...ODVAHU !!! |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:52Re: Milá Wendy a co jsi vlastně měla??? |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:51Re: Tohle vypada velmi jedle ale změní se chuť, zelený chutnaj jinak než černý.... |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:51Re: Tohle vypada velmi jedle karta je te\ď u nás prudce moderní, od té doby co ji používal při vření Kašpárek a po něm i další,tak se to rozmohlo mezi národem.. |
Š. Matyášová 14.3.2016 6:50vypadá to skvěle.. asi to uvařím v létě na naší dovolené...to se budou všichni olizovat... |
Z. Jenny 12.3.2016 12:07Díky za recept, někdy dělám podobná jídla, jen měním ingredience dle chuti domácnosti. Fotky jídla jsou pěkné a ladí barvami k sobě. |
V. Glover 12.3.2016 6:00Re: Tohle vypada velmi jedle ano, špachtlička se hned osvědčila jako velice užitečná. když nerada zelené olivy, dej černé? |
H. Williamson 11.3.2016 19:27Tohle vypada velmi jedle A chvalim paradni fotky. Opravdu. Jo, a vsimla jsem si, ze mas tu kovovou spachtlicku na presunovani nakrajenych veci. Ze je to bezva? Urcite to brzo uvarim a dam vedet, jak chutnalo. Asi nejspis tento vikend. Vlastne vsechno mam doma, krom zelenych oliv, ale ty stejne moc nemusim. |
Z. Jitur 11.3.2016 16:00kuřátko vypadá to zajímavě, vyzkouším |
M. Pajakerryková 11.3.2016 11:50Re: hmmm opět zajímavý pokrm no víš jak nechval dne před večeří, sem tam potřebuju trošku (víc) nakopnout k pohybu prostě při správném vedení podávám skvělý výkon :) |
Z. Lika 11.3.2016 11:02Re: Milá Wendy Ygo, vzpomenu si na Tebe pokaždé, když na jídelním lístku vidím kalamáry :-) Dnes je asi oželím a pokusím se vyhledat něco dalšího, o čem by šel případně napsat článek. A děkuji za přání. |
Z. Lika 11.3.2016 11:01Re: Skoro je škoda A tak to ber tak, že se Ti budou v hlavě vytvářet nové neurony a rozvíjet ta logická půlka hlavy. To vůbec není marné. A pokud jde o mrmlání v práci - pořád lepší, když se vrátíš po měsíci než vůbec, že. To by taky mohli vzít v potaz. |
Z. Lika 11.3.2016 10:59Re: Vyzerá to luxusne K té rýži - kousek od nás mají Indové obchod, a mají výběr rýže, až mi oči přecházejí. Budu tam muset opět zaskočit, tento recept je dobrá záminka. |
V. Glover 11.3.2016 10:43Re: Skoro je škoda Bylo to zajímavé, v dospělém životě a pracovním procesu člověk přece jenom není často měsíc doma. Jenom si po návratu z dovolené budu muset vyslechnout to mrmlání v práci. Ale příštích šest měsíců budu psát leda v práci záznamy o pacientech nebo doma eseje a trpět na matematikou a grafy a přepočítáváním částic carbonu v rezervoárech. Tenhle poslední kurz je tak těžký jak je nudný, smrtelná kombinace, bohužel je povinný. |
Z. Lika 11.3.2016 9:31Skoro je škoda že se Wendulka už uzdravila :DDD Né, to kecám, zdravím především, ale je úžasné, jak se zvířetníci rozepíšou, když se doma nudí s chorobou. Ráda nakukuji pod pokličku, kde se co vaří, a směs zeleniny, rýže a bílkovin, to já opravdu můžu. Poslední dobou jsem přišla velice na chuť rýži třeba s čočkou, takže varianta asopao s fazolemi mě zaujala. Olivy doma najdu a kapary někde ulovím cestou, chci vyzkoušet "předepsané" chutě. Moc díky, Wendulko! |
Z. Lika 11.3.2016 9:21Re: hmmm opět zajímavý pokrm Klidně bych do toho nakrájela papriku syrovou, nejlépe červenou, a bude to hezky křupat. To je bezvadné s tou Betkou, jsi žena činu - ona by do toho "spadla" opravdu každou chvíli. |
Z. Lika 11.3.2016 9:19Re: našla jsem chybku Pájo, já si to většinou přeberu, jsem hlavně ráda, když posíláte články :-) |
M. Pajakerryková 11.3.2016 9:09Re: hmmm opět zajímavý pokrm no to jo, je skoro stejně velká jako Linda ale Linda je hodně malá kočička, po kastraci se trošku popravila ale je drobná....tak počítám, že Beta bude pěkný kus pěkné koče |
Z. Yga 11.3.2016 9:05Re: Milá Wendy Zapomněla jsem říct, že jinak tvůj článek chválím včetně fotodokumentace - ty bys klidně mohla psát kuchařské knížky ... A přeju všem pražícím hezké a veselé setkání ... |
Z. Yga 11.3.2016 9:02Milá Wendy jak tak koukám, každý si najde něco, co v tom asopao nemusí - u mně je to ta čínská pomsta a obávám se, že bez ní to asi nejde (zbytek rodiny by asi zas protestoval proti těm olivám a kaparům, což zase mně by nevadilo). Ale minulý týden jsem dle tvého návodu vařila tu zadělávanou brokolici s květákem a bylo to výborné - až na to, že jsem neodhadla množství a hutnost toho bešamelu (bylo ho moc moc a byl řidší, než bylo třeba) - navíc si říkám, že příště nebudu ani tu zeleninu předvařovat (já ani francouzské brambory nedělám z vařených, protože pak mi to příjde jako taková plpa - ze syrových je to leší). |
M. Pajakerryková 11.3.2016 8:44Re: našla jsem chybku Vendy já napíšu článek, pošlu, fotky všechno a v dalším mailu píšu Lice, že husa hloupá se opět zapomněla podepsat....:) |
V. Glover 11.3.2016 8:38Re: hezký den Vendy se rozepsala, protože se měsíc povalovala doma se zápalem plic |
T. Zana 11.3.2016 8:33Re: hmmm opět zajímavý pokrm Pěkně vyrostla :-) |
T. Zana 11.3.2016 8:32Kuře s rýží a to všecko se mi líbí, až na ty olivy a kapary. Wendulko, jsou tam hodně důležité? Já je teplé nerada. Bez nich by to mohlo jít taky, ne? Máš moc pěknou fotodokumentaci :-) |
M. Pajakerryková 11.3.2016 8:32hmmm opět zajímavý pokrm no já tepelně zpracovanou papriku moc zrovna nemusím.....syrová mi nevadí tu miluju ano ano Vendulka se nám hezky rozepsala velmi chválihodné ještě ke kastraci naší Bety, koč byla zvážena, skoro 3kg takže příští pátek ji odevzdám do ruk hodné tety veterinářky a bude :) |
Z. Inka 11.3.2016 7:43Tak tohle bohužel nemohu doma dát na stůl, Bimbo nemůže teplá rajčata a papriky, to dělí se smrtí. Takže lečo, džuveč a podobné u nás nee. Navíc si nějak nemohu pomoci, tyhle " Eintopfy " nějak nemusím |
K. Miháliková 11.3.2016 7:40Vyzerá to luxusne km11: A budem to musieť vyskúšať. Kombináciou kuraťa, zeleniny a ryže (alebo len zeleniny a ryže) sa nedá nič skaziť. Z rôznych druhov ryže som sa nejak časom ustálila na lagris parboiled, zostane vždy sypká, ja tie matlavé druhy nejak nemusím. |
Z. Dalmi 11.3.2016 6:46No toto, jsem po snídani, ale přesto bych si to dala. Uvařím o víkendu! |