Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Letní teplé jídlo (se sladkou tečkou)
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š. Matyášová 11.8.2017 14:37Re: hezký den o ptákovcích mi povidej,z těch sejkorek,co se cpou jak nezavřený na krmítku,jsou pomalu holubi.....a j ejich 20 hlavý hejno |
T. Zana 11.8.2017 16:58Re: hezký den Jak jsme byli poslední v Liberci, tak jsme z patra pozorovali, jak na aronii přiletěly kvíčaly. Jak žací stroje! |
Z. Maw 11.8.2017 6:25To vypadá moc chutne! Miluju zeleninu v jakekoli podobe a pect jsem jeste nezkousela v nove kuchyni, i kdyz misu uz mam koupenou. Budu museymt vyzkouset, a vyraxit na trhy pro zeleninu :) |
Z. Xerxová 11.8.2017 6:42Re: helemese - Mawenzi se povedlo nové přihlášení :o) Tohle je vlastně recept přímo pro tebe - bezlepčáka. |
Z. Maw 11.8.2017 7:46Přesně. A vypadá to hodně chutně. Ale to pro mě zelenina je a vždycky byla oblíbená, jen kdo to má furt krajet a taky ani v lednici nevydrzi dlouho :( K tem spackum - letos sme taky meli visni min a vsechny je ozrali ptaci... ja je netrham, nevim, co s nima, na me aou moc kysely a vecne je zametam z chodniku, tak su rada ze letos nasytili ptacky beze zbytku |
T. Zana 11.8.2017 17:01Re: Z višní je luxusní rýžový nákyp, tam je ta kyselost to právé. |