6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Letní teplé jídlo (se sladkou tečkou)

Pouze zelenina bez příloh, takže pro hladové to zase tak není. Ale chutná. A červené víno k tomu skutečně nic nezkazí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Matyášová 11.8.2017 14:37

Re: hezký den

o ptákovcích mi povidej,z těch sejkorek,co se cpou jak nezavřený na krmítku,jsou pomalu holubi.....a j ejich 20 hlavý hejno

T. Zana 11.8.2017 16:58

Re: hezký den

Jak jsme byli poslední v Liberci, tak jsme z patra pozorovali, jak na aronii přiletěly kvíčaly. Jak žací stroje!

Z. Maw 11.8.2017 6:25

To vypadá moc chutne! Miluju zeleninu v jakekoli podobe a pect jsem jeste nezkousela v nove kuchyni, i kdyz misu uz mam koupenou. Budu museymt vyzkouset, a vyraxit na trhy pro zeleninu :)

Z. Xerxová 11.8.2017 6:42

Re:

helemese - Mawenzi se povedlo nové přihlášení :o) Tohle je vlastně recept přímo pro tebe - bezlepčáka.

Z. Maw 11.8.2017 7:46

Přesně. A vypadá to hodně chutně. Ale to pro mě zelenina je a vždycky byla oblíbená, jen kdo to má furt krajet a taky ani v lednici nevydrzi dlouho :(

K tem spackum - letos sme taky meli visni min a vsechny je ozrali ptaci... ja je netrham, nevim, co s nima, na me aou moc kysely a vecne je zametam z chodniku, tak su rada ze letos nasytili ptacky beze zbytku

T. Zana 11.8.2017 17:01

Re:

Z višní je luxusní rýžový nákyp, tam je ta kyselost to právé.