Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Spaghetti alla Norma
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š. Matyášová 29.6.2018 10:40Re: A nešlo Evo,bylo by to moc kyselé, pokud nemáš na slunci dozrávaná rajčata, jsou lepší ta z konzervy, jsou to rajčata pro tohle pěstovaná a mají sladkou cht a hlavně,plnorajčatovou , pokud tedy nekoupíš nějaku českou konzervu..... |
E. Žampachová 29.6.2018 10:27A nešlo by to dělat z čerstvých rajčat, místo konzervovaných? ASi by se musela rajčata redukovat na jiné pánvi, protože by to mělo moc vody nebo by se lilek rozblemstal. Kapry jsou bezva nápad. |
V. Glover 29.6.2018 8:10Re: lilek a jídla z něj jsou MŇÁM!!! No já jsem dala olivy, protože jsem nemohla najít kapary i když jsem si byla jistá, že vždycky doma mám. A sotva jsme dojedli, hledám cosi jiného a najdu dvě skleničky kaprů, které jsem v rámci přeorganizování šupla do jiné skříňky. Ale bylo to dobrý s těma olivama. |
Z. Xerxová 29.6.2018 6:50hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům... :o) A kde je masóóó ? ? :o) Já vím - nic se nesmí přehánět a koneckonců je pátek. U nás budou dneska palačinky (se špenátem na slano a jako moučník i poslední na sladko) , neb jsem kvůli návštěvě otevřela mlíko a musíme ho spotřebovat. |
Š. Matyášová 29.6.2018 6:27Wendulko, otevři si malou restauraci... a vař tahle jednoduchá jídla, budeš mít narváno...... |
Z. Svobodová 29.6.2018 0:53lilek a jídla z něj jsou MŇÁM!!! Dík za báječný recept, určitě ho brzičko vyzkouším.Jen musím vynechat kapary, jelikož rodině nechutnají.Lilek mne tuhle v obchodě zlákal krásným vzhledem, pevností ,přiměřenou velikostí i cenou. Měla jsem v úmyslu zapékat lilek po způsobu, který jsem se naučila od Jiřího matky. Je to taky moc chutná varianta, ale je o dost pracnější. |