6.3.2021 | Svátek má Miroslav


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Ďábelské topinky

To najednou dostanete chuť na topinky s něčím a to něco musí být pro 30 lidí… no jasně, vařím na Beaveru!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Zemanová 27.6.2020 12:52

Ty fazole by mě nenapadly, Šárko, a pálivé bych vynechala určitě, nedělá mi dobře na žaludek. Láká mě vyzkoušet nějakou modifikaci, samosebou jen pro dva, protože představa, že vyrábím topinky pro tolik lidí, je přímo děsivá. :-)

Mmch., jak vůbec kdo děláte topinku, aby byla přesně zlatá a křupavá? Z jakého chleba, na jakém tuku?

Š. Matyášová 29.6.2020 6:28

šumava, 3 dny nakrájená, ve vyšší vrstvě slunečnicového oleje...když teda dělám pro víc jak 5 lidí...fazole jsou v tom moc dobré ...

A. Zemanová 29.6.2020 17:59

Dík, Sharko, tak to děláme podobně, ale pro nás dělám na sádle. Ještě dotaz, tu tři dny nakrájenou šumavu uchováváš jak? V igelitu, utěrce, papírovém pytlíku? Ptám se tak podrobně, protože je mi jasné, že to máš naprosto vychytané. A já mám někdy topinky skvělé, a jindy se nad nimi vztekám.