Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Yga 12.10.2018 9:12Re: mňam... Anebo to necháš, jak to je a jenom řekneš, že česneku méně a medu více (:o))). Schválně, jestli to pokusný strávník pozná ... |
Z. Yga 12.10.2018 9:10Re: Kuře Tak nějak jsem si to představovala - ženu Jeníka do masny pro kuřecí čtvrtky - jde zítra k tchyňovům na brigádu, tak ať si může s sebou vzít něco na jídlo - teda i pro tchyňovi a švagra (:o)). No - možná lžičku medu bych přidala, na zjemnění té hořčice. Posléze dám vědět, jak se mi to podařilo. |
Z. Lika 12.10.2018 9:00Re: Hmmm Správná úvaha. Hospůdky na trase budou mít ještě otevřeno. |
Z. Lika 12.10.2018 8:58Re: hezký den Starý kozák... představila jsem si starého šlachovitého chlapa s papachou :D Ale i jedna houba krásně jídlo ochutí. |
Z. Lika 12.10.2018 8:57Re: mňam... Já se taky divila, proč míň česneku. Na tuto připomínku nebudu brát zřetel. Přidat medu příště můžu, i když takhle mi to přišlo akorát. |
Z. Lika 12.10.2018 8:56Re: Hmmm, Připomněla jsi mi můj dávný první pokus s křenovkou - křen jsem v omáčce uvařila. Bylo podivuhodné, jak strašlivě to nebylo k jídlu. |
Z. Lika 12.10.2018 8:55Re: Kuře Sladké to není, ale chuť je rozhodně jiná, zvláštně lahodná. Tak ten med vynech, když se na hořčici můžou opikat párky, tak proč ne kuře :-) |
T. Zana 12.10.2018 8:44Hmmm Ještě jsem neuvažovala, co jíst o víkendu, ale spíš kam jet :-) Tohle počasí nebude trvat věčně... Nicméně recept se bude hodit někdy později :-) |
Z. Yga 12.10.2018 8:29Kuře Tak teda kuře můžu, takže bych to mohla zkusit. Ale já se přiznám, maso s medem nedělám - nemám k tomu důvěru - není to pak sladké? Maso na sladko ráda nemám - vždy mi vytane na mysli to indiánské kuře, které v dávnověku mé mladosti ukuchtili starší sestra s budoucím švagrem (mým). Slovy švagra: "První sousto vynikající, druhé podezřelé, po třetím jsme vrátili i ta dvě první ..." Ovšem, co všecko do toho dali, nevím, ale vím, že to bylo právě něco na sladko. |
Z. Matylda 12.10.2018 7:36Hmmm, to vypadá dobře :) Uvážím, kdy to zkusím, na tento víkend jsem zakoupila dvě hodně masové uzené kosti a bude polívka s masem a další obrané maso- hm, třeba s křenovkou? |
Š. Matyášová 12.10.2018 6:30mňam... to musela bejt dobrota... jak jako míň česneku? s medem se dobře doplňuje..prodávaj dijonskou s fíky, ta by do toho šla taky suprově...zkusím to s krůtím nebo s králičím....díky za inšpiraci.... |
Z. Xerxová 12.10.2018 6:16hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ... To vypadá hezky... i u nás budou kousky kuřete. S jedním starým kozákem (nic víc v lese nebylo), zeleninou a rýží. |