Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Vítací
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 15.11.2019 10:23Mám zkušenost, že málokdo z rodiny vyjde jiným s jídlem vstříc, maximálně dětem, a to ještě svým oblíbeným Považuji za luxus, že si můžu uvařit, co chci. |
Z. Xerxová 15.11.2019 6:31hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům ... Když se vracíme z cest, míváme od babičky na sporáku postavený hrnec s polívkou (ten máme dohodnutý). A často v ledničce kastrůlek s gulášem a sáček s knedlíky (to je bonus bez objednávky). A ať si to ohřejeme, když na to budeme mít chuť. Přátelům často peču kuřecí roládu - je vynikající teplá i studená. A oblíbené jídlo trpajzlíků (a hlavně jejich maminky) jsou falešné španěláky (ptáčky nebalím, vše sypu do smetanové omáčky k plátkům hovězího) |
Z. Lika 15.11.2019 8:30Samá zajímavá inspirace. No jo, roláda - však si vzpomínám na vykosťovací video! |
Z. Kytka 15.11.2019 9:03Joo rozlítaní ptáčci jsou super. Na chuti se nic nezmění a čas přípravy poloviční! |
Z. Iva 15.11.2019 9:15Tak úplně stejné to není, ale jíst se to dá |
Z. Lika 15.11.2019 10:26Souhlasila bych s Ivou, chuť je určitě jiná, i když přísady jsou stejné. Podobné je to třeba s krupičnou kaší - chutná jinak, když si ji promícháš. |
M. Crossette 15.11.2019 2:24Tak já většinou vítám večeří a sice rizotem. Jednak všem zatím chutnalo, jeho příprava je rychlá a snadná. A hlavně "podávání na stůl" klidně počká, až návštěva dorazí, tedy i s větším zpožděním. Ale asi menu změním na knedlo-vepřo-zelo. Udělala jsem ho (právě místo toho rizota) v březnu kanadským přátelům. Velice jim chutnalo, především české nasládlé zelí , takhle ho prý nikdy nejedli. Jinak Liko včera byly k večeři tvoje jap. korokee. Dneska (stále čtvrtek) jsem dojedli zbytek , byla jsem ráda, že byl, na vaření jsem neměla náladu - proč níže. O.T. Nechci kazit Mlsotník , ale můj středeční článek má bohužel smutný dodatek. Můžete si to tam přečíst. |
Z. Xerxová 15.11.2019 6:33Trixie měla u vás báječný život a odešla za Duhu rychle - co víc jí přát Byli jste báječní páníci |
Z. Jenny 15.11.2019 9:26Maričko,nechala jsem vzkaz u psaní o TrixiI. Je mi to líto. |
Š. Matyášová 15.11.2019 6:33ach Maričko.... |
Z. Lika 15.11.2019 8:32Tak to je rána, Trixie už není... |
Z. Yga 15.11.2019 9:35I já psala pod Trixie - jsem moc smutná. |
L. Jakovljevičová 15.11.2019 11:54Taky jsem tam psala. A...chtěla bych takhle jednou odejít, uprostřed milujících blízkých. Ne každému (i člověku) je to dáno. |
T. Zana 15.11.2019 9:53Maričko, to je mi líto! Ale odešla milovaná a bez velkého trápení. Myslím na vás. |
A. Zemanová 15.11.2019 18:33Maričko, je mi to tak líto! Psala jsem Ti pod článkem. |
M. Crossette 15.11.2019 19:34Moc děkuji všem co napsaly sem, ještě jsem něco dopsala pod článek. |
R. Enatae 15.11.2019 0:20Pro mě je vítací jídlo žemlovka od mojí extchýničky. Vídáme se tak třikrát do roka a vždycky mi ji udělá. V žemlovce je asi tak tuna másla a jablek, střídmě proloženo vekou. Mňam. |
Z. Lika 15.11.2019 8:33Tak to je vyložený dezert |
Z. Jenny 15.11.2019 9:27Mnamózní. |
T. Zana 15.11.2019 12:21Chápu, žemlovku miluji. Přidávám ještě tvaroh a rozinky. |