Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Nemožná pie aneb takhle asi vařili pejsek s kočičkou
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
Vakandi 18.7.2006 10:38Re: Re: Re: Tu slanou verzi vyzkouším hned dnes,
|
![]() |
Hana Williamson 18.7.2006 2:02Jsem krapet zmatena Ten recept se mi zamlouva - hlavne ta volnomyslenkarska slana verze a protoze mam zrovna lednickou plnou zbytku toho a onoho, tak to zitra udelam (dnes byl salat se zbylym kuretem). Ale proc jsem zmatena - nekde zkraje Possum rikas, ze hlavne u sladke verze je to trivrstvove. "Rozdeli se na tri vrstvy - testo, puding a vrch." V receptu zadny puding neni - znamena to, ze pecenim cast testa tzv. zpudinkovati? A hec, mam tady v Karoline Remosku. Z doby, kdy v prazskem byte bylo jeste tak zacatkem 70. let napeti 120V. Ma draha sestrenice zridka kdy co vyhodi, a tak remoska stastne odpocivala na chate v garazi a loni na podzim ji privezl synovec, vcetne ruznych remoskovych doplnku. Chtela jsem to hlavne na kempovani - pokud clovek tady nekempuje uplne na divoko, tak regulerni kempy maji vyhrazena mista a kazde misto ma svou vlastni tycku s privodem proudu - zde zasadne 120. Je to dobry hlavne na obcasne hudebni festivaly v prirode, protoze to kamaradi ze siroka daleka chodej inspicirovat, co se vari u Williamsonu. Takze, evak a spol., pokud si nejste jisti, zejtra tohle ukuchtimslanou verzi a podelim se o zazitky. Ale fakt nemejte obavy - Possum recepty stoji za to. |
![]() |
evak 18.7.2006 0:34žasnu Dobrý den, musím říct, že dnešní mlsotník mě vážně překvapil a že recept na pie (koláč?) nijak nezaostává za názvem-zvlášt mě udivuje počet vajec a vůbec poměr "tekuté složky" vůči mouce |
![]() |
evam 18.7.2006 2:21Re: žasnu Ahoj possum. Všechny recepty od tebe byly dobré tak uvařím obě verze a dám vědět. Pie je páj? Ten dělám např. se špenátem. |
![]() |
Hana Williamson 18.7.2006 4:40Re: Re: žasnu Mas pravdu, recepty od possum jsou dobre. Ty mikrovlnkove knedliky zejmena. Mama jeste za mych casu delala hrnickove knedliky - myslim, ze jsme je davali do plechovek a nejak slozite se to v tech plechovkach varilo v pare. Jednou jsme je delaly s tetou a sestrenici pro "vyznamnou" zahranicni navstevu. Zrovna v baraku nebyly prazdne plechovky a tak jsme otevrely plechovky s jahodama, vyplachly a daly na knedliky. Husicka uz upecena, zelicko, a, ejhle, knedlicky k tomu byly dobre, ale ruzovo-cervene. V tech kafacich v mikrovlnce je to podstatne jednodussi. |
![]() |
Fallowa 18.7.2006 9:02Re: Re: Re: žasnu Moje bývalá sousedka(původem z Vysočiny)vařila hrníčkové knedlíky v normálních porcelánových hrnkách,které vložila do kastrolu s vařící vodou |
![]() |
tojefuk 18.7.2006 11:36Re: Re: Re: Re: žasnu Souhlas, z plecháčku jde knedlík špatně ven! Porcelánový se dá v nejhorším případě z knedlíku otlouct! |
![]() |
JoVo 18.7.2006 12:54Re: Re: Re: Re: Re: žasnu
|
![]() |
tojefuk 18.7.2006 13:23Re: Re: Re: Re: Re: Re: žasnu Ty máš furt něco extra! |
![]() |
JoVo 18.7.2006 15:07Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žasnu
|
![]() |
Kardiak 18.7.2006 15:17Re: Fallowa Matka i sestra je tímto způsobem dělají už hromadu let.Odpadnou oslizlé okraje. |
![](http://1gr.cz/u/IWEB30.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=a5XhmVc1nasVXUZ&p=oQwvcZV-%7cklof3hioVZ%7caacVfPViqV%7c0wtezp-kicjZLxzjup%7caikva9jXq%7cpQYadvtAip&x=IgP709)