Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D. Ruščáková 20.5.2016 11:40Re: Jelikož obecně koukám na máloco, Dnes se připojím k Matyldě - tak nějak vím, že coby člověk nekoukající na telku o ledacos přijdu, ale tohle je fakt síla:)) |
Z. Yga 20.5.2016 8:05Milá Rputi, Marně jsem přemýšlela, jak ten "tatarák" z Vysočiny může chutnat. Jsa známa kolenovrtěním, zkoušet nebudu - těch peněz za mizerný žvanec (chybí smajlík spráskající ruce nad hlavou)! |
Z. Rpuťová 20.5.2016 9:08Re: Milá Rputi, Ygo, raděj nepřemýšlet! Nebezpečí zvednutí kufru je značné! http://www.blesk.cz/clanek/testy-blesku-maso-a-masne-vyrobky-salamy-vysocina/387333/test-salamu-vysocina-odhalil-zakazane-latky-kteri-sejdiri-sidi.html |
Z. Inka 20.5.2016 7:37problém je v tom že část lidí opravdu takhle vaří a dokonce tomu vaření říká...Podobných receptů je fakt Mimibazar plný. A spousta lidí to opravdu jako nadsázku ani nepochopí, stejně tak jako zmiňovaný Luxus na talíři. Mimochodem, oba pořady považuji za dost mizerné |
Z. Xerxová 20.5.2016 6:57hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) těm, co dneska něco slaví, přeji vše nej nej. A těm, co potřebují pofoukat bolístka na těle či na duši, držím palečky, ať je brzy líp. Protože na televizi nekoukám, jsem podobných nápadů ušetřena... Naštěstí. Ale ono podobné finanční srovnání vyjde, když narazím na "zaručeně plnou masa" kuřecí psí konzervičku (zhruba kilovou) za 85 Kč... když chlazené kuře v "lidské" kvalitě (já vím, že nic moc ale ve srovnání s těmi pro psy...) za 45 Kč za kilo... |
Z. Yga 20.5.2016 7:51Re: hezký den Já myslím, že to ani v televizi nechodí - jen na internetu. Zprávy kanceláře Blaník většinou pobaví ... |
Z. Rpuťová 20.5.2016 8:12Re: hezký den Kuře je jenom "materiálů! Jakmile se s ním začne cokoli dělat, tak ta cena přišerně naskakuje. Konzerva je prostě polotovar a je fuk jestli pro psy nebo pro lidi. Proto mě tak vytáčí, když si lidi lebedí nad levnými uzeninami - prostě nelze! Jak říká řezník Pavlík k Babišovi: "Ať mě nic nepovídá člověk, který z půl kila krkovice s kostí udělá kilo uzeného bez kosti!" |
Z. Xerxová 20.5.2016 16:09Re: hezký den ale to já i pochopím, že kvalitní konzerva je drahá. Ale nepochopím, proč někdo musí pejskovi dávat konzervu a nekoupí mu raději kus masa. |
Z. Rpuťová 20.5.2016 16:35Re: hezký den Protože jsou zvyklí kupovat polotovary a konzervy i pro sebe. Protože koupí k večeři 20deka tlačenky nebo vysočinu. Když nevaří pro lidi, proč by vařila pro psa, že ano? :))) |
R. Enatae 20.5.2016 0:40Vaříme s Mírou Pořady na Streamu "Vaříme s Mírou" a "Luxus na talíři" jsou vymazlené parodie a oba pořady jsou jakýmsi úvodem pro další pořad "Zrouti", kde se protagonisté Míry a Luxusu potkávají. Celé to stvořil autorský tým Kanceláře Blaník :) Ale musím říct, že Žrouti zatím nejsou nic moc - na rozdíl od Tondy Blaníka. |
Z. Rpuťová 20.5.2016 6:37Re: Vaříme s Mírou Vždyť píšu, že herci a nadsázka! A Žrouti opravdu zatím nic moc! Ono už výběrem hlášek. např.: "Manža si čvachtá", to jasně odkazuje na e-mimino, kde lidé takové blívajzy vaří a zřejmě oblibují! A ještě si čvachtaj, jak ohromně ušetří !!! |
T. Zana 20.5.2016 10:47Re: Vaříme s Mírou Výraz "manža si čvachtá" mi regulérně zvednul kufr, aniž bych tušila proč a jak. Blé :-( |