Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
ČLOVĚČINY: Taky dovolená (2)
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Romana 6.9.2006 6:56Lucko, to je super, moc gratuluju... |
Hanča 6.9.2006 11:09Re: Lucko, Přidávám se s gratulací. Ono to - mezi námi - s podporou Zvířetníků ani jinak nemohlo dopadnout ! |
Lucka 5.9.2006 21:20Ahoj Zvířetníci!!! Tak jsem před chvílí dorazila z Brna a hned se ženu na Zvířetník, abych vám všem poděkovala za držení palců, tlapek, kopýtek, ploutví a drápků atd... vyplatilo se to! Mám to za lidovku, ale hlavně, že je doma!!! Takže ještě jednou DÍKY VŠEM!!! |
Rpuť 5.9.2006 21:32Gratuluju!!!!!!! |
Rákšasí 5.9.2006 21:34Re: Ahoj Zvířetníci!!! už jsem ho chtěla vypnout a ejhle tak gratuluju |
julča 5.9.2006 21:44Re: Ahoj Zvířetníci!!! Sláva a gratuluju! |
JoVo 5.9.2006 22:19Re: Ahoj Zvířetníci!!! Rodinná rada Jovových se připojuje ke gratulacím. Už jsem to chtěl taky vypnout, ale hryzla mně přece jen zvědovost. A ejhle Lucka je vítěz. Rotrhala je na cukety. Dobrou a klidnou noc. |
Zdena b.p. 6.9.2006 6:50Re: Ahoj Zvířetníci!!! JUPÍÍÍÍÍÍS Lidovka je dobráááááááá. Nikdo se tě nebude ptát, za kolik jsi utrhla tuhle lahůdku. Je zajímavé, že každá vejška má takovou nej... zkoušku. Gratulujiiiiiiiii |
Bláža 6.9.2006 7:14Re: Ahoj Zvířetníci!!! Tak to je super. A máš to za sebou!!! Gratuluju mooooc |
jin Honza 6.9.2006 7:34Re: Ahoj Zvířetníci!!! No, konečně můžu přestat držet palce - víš, jak blbě se při držení palců řídí? 8-))) Gratuluju, jsi hvězda. |
zana 6.9.2006 8:12Re: Ahoj Zvířetníci!!! skvělý - vždyť jsme ti to říkali |
Kardiak 6.9.2006 8:13Re: Ahoj Zvířetníci!!! Tak sláva.Hlavně,že Ti to vyšlo.Tjf.by z Tebe měl radost |
tosca 6.9.2006 8:28Re: Ahoj Zvířetníci!!! Gratulace veeeeeeelikááááááá , hlavně, že je to "doma" |
Vakandi 6.9.2006 11:42Re: Ahoj Zvířetníci!!! Připojuji se ke gratulantům |
JoVo 5.9.2006 16:29Pro Rákšasí Rákšasí, pošlu Ti emilem, jak to bylo s mými epileptickými záchvaty, které nebyly epileptické. |
Rákšasí 5.9.2006 20:50Re: Pro Rákšasí Jde odpověď |
JoVo 5.9.2006 21:03Re: Re: Pro Rákšasí Póšta dóšla. |
Vave 5.9.2006 14:33Nevíte někdo, kdy měla mít Lucka tu zkoušku Jsem jako na trní |
Eva 5.9.2006 14:45Re: Nevíte někdo, už jsem to tu psala, taky mě to interesuje |
Rákšasí 5.9.2006 14:46Re: Nevíte někdo, Slibovala, že dá vědět. A hlavně jí jela skládat do Brna, tak je třeba na cestě |
Vave 5.9.2006 14:52Re: Re: Nevíte někdo, Doufám, že se štítem, na na štítě |
Rákšasí 5.9.2006 14:54Re: Re: Re: Nevíte někdo, urkitě |
Rákšasí 5.9.2006 13:33Tak se musím pochlupit, že jsem stvořila úspěšně bezinkový likér a nějak se z té lahve sám vypařuje,Blážo, to jsi k tomu neuvedla, že to má hrozně krátkou dobu trvanlivosti |
Jovová 5.9.2006 13:40Re: Tak se musím pochlupit, že jsem stvořila úspěšně bezinkový likér Ten bezinkový likér se musí pít jenom jako medicína. Jinak moc brzo zmizí. Ještě je dobrý likér z nezralých vlašských ořechů. My ho letos nebudeme mít, protože je něl kdo natrhat. Jovo se radši ulejval v nemocnici. Rakšásí, už jsi po vyšetření? Držím palce. |
jiný Honza 5.9.2006 13:46Re: Re: Tak se musím pochlupit, že jsem stvořila úspěšně bezinkový likér Jak se to dělá? A jako moc nezralé ořechy to musí být? |
Jovová 5.9.2006 14:04Re: Re: Re: Tak se musím pochlupit, že jsem stvořila úspěšně bezinkový likér Ořechy se musí trhat koncem července nebo začátkem srpna. My ořech prořezáváme, protože je větší než 3.patrový dům. Je z Uničova a je mu už 56 let. Recept napíše JoVo na Hadopasi. Zdravím. |
JoVo 5.9.2006 20:43Pro jinýho Honzu. Oprava, recept na ořechový likér není na Hadopasi, ale v této rubrice v 16:20 |
YGA 5.9.2006 14:07Ořechovka Dám recept - zrovna jsem uklízela na stole a našla jsem ho od maminky: 15 g skořice + 37,5 dkg cukru + 2 l samožitné (může být i vínovice či jiná pálenka, která je zrovna při ruce) + 1 g hřebíčku + 1/2 kg zelených ořechů, trhaných na Jana Ořechy rozkrájíme, smícháme s pálenkou, necháme stát 2 týdny na slunci (mě se osvědčila pětilitrovka od okurků). Scedíme, přidáme skořici a hřebíček, necháme stát na slunci 8 dnů. Nakonec svaříme cukr s vodou (1/4 l), smícháme s ořechovou esencí, naláhvujeme. Pijeme nejdříve po půl roce! (ale já dostala od rodičů 30-letou - jednou se zapoměla na hůře za komínem - a ta teda je!) Poznámka - Jan má svátek 24. června. |
Alča 5.9.2006 14:17Parádní receptík! A ještě, YGO, nesmíš zapomenout dodat, na JAKÉM SLUNCI že to má ta láhev stát. Myt otiž jednou jedli na Slovácku báječné kvašáky. Vydyndala jsem recept, sehnala ingredience (i když s vinným listem a ještě čímsi byl dost problém) a dala na sluníčko. Byl to hnus škaredý nejedlý a když jsem si příští rok ztěžovala, tak jsem byla jemně upozorněna, že sluníčko ve výšce našich 600 m.n.m. hřeje přece jen poněkud jinak a kvašáky se prostě nepodaří ... |
YGA 5.9.2006 14:25Re: Parádní receptík! No, jasně, kvašáky jedině od nás - ale možná to nebylo sluničkem - nešahali jste do hrnce rukama - mají se vytahovat dřevěnýma kleštěma. A měli jste je v kameňáku nebo ve skle? Kaměňák to jistí (prosím neplést s tím od Trošky, v tom by se to určitě také zkazilo). Ale abych tě uklidnila - dobré kvašáky já neumím - musím si je vyptat vždycky od mamky - neumím ty ingredience správně naskládat a hlavně - v tom hrnci musí být víc listí (vinné, broskvové a kopr, kopr, kopr.) než oharků a taky se to musí správně nasolit - je to alchymie. |