6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

SVĚT: Problematická kulinární řešení

Ano, občas či dokonce nezřídka se zabýváme problematickým vylepšováním naší stravy. Chceme být zdraví, ztepilí, odvracíme se od umělých přísad, pokládajíce je za apriori škodlivé. V supermarketech vyhledáváme organickou potravu, tak jak ji příroda zrodila bez chemikálií, jakýchkoliv zhoubných novinek současné civilizace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Farda 10.4.2014 16:29

Alternativci

Tak mi nedávno kamarádka sdělila, že její dcera svým dítkům ordinuje čaj z rašelliny, bo jí nějaká zabedněná hlava zmasírovala, že to je to pravé vořechové. A přidala ještě další perličky, které mi nahnaly husí kůži, cože ta matka zblblá alternativci a homeopaty se svými dítky páše, prohání je stejnosměrným proudem etc.. Držím jim, chůďátkům, palce, ať takovou mateřskou péči přežijí ve zdraví až do dospělosti. A zmiňovaný tuřín, na který jsme jako haranti chodili na pole za okrajem města, mám dodnes pojmově spojený, přestože jsa pouhým šedesátníkem +,  s německým eintopfem.