25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

SVĚT: Jak jsem nejedl hada

Při návštěvě cizích zemí a pokusu jim přijít na chuť je zcela přirozené podívat se pod kuchyňskou pokličku. V Mexiku u jezera Catemaco jsem se potýkal s pečenou opicí. Chutnala jako pečený pes.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Křivan 20.10.2015 13:45

Re: Zajímavý článek, jako vždycky. jen jeden dotaz....

No dyť,.... píši  dnes luxus ! Je to rozhodně velice kvalitní maso. Levnější než velrybí, nebo pštrosí, klokaní,...

R. Langer 20.10.2015 12:56

Re: Zajímavý článek, jako vždycky. jen jeden dotaz....

Přitom to prase je chytřejší než pes, a také je poměrně dost čistotné, což spousta lidí vůbec netuší. Ale u prasete to nikdo nijak zvlášť neřeší...

L. Křivan 20.10.2015 13:48

Re: chytřejší než pes ???

Chytré zvíře to je. Ale k čemu mu to je, když jedinnou jeho použitelnou vlastností je rychle nabrat váhu a nakrmit lidi.

R. Langer 20.10.2015 14:18

Re: chytřejší než pes ???

Právě naopak, je schopen být lepším domácím mazlíkem, než je pes. Zcela jinak, než v povídce "Jak jsme chovali užitečné zvíře". ;-)

R. Langer 20.10.2015 12:53

Re: Zajímavý článek, jako vždycky. jen jeden dotaz....

S tím naprosto souhlasím, sám jsem milovník psů i koček, ale prostě párkrát za život se k něčemu takovému dostanete, tak to zkusíte. Oni vám to stejně většinou řeknou až pak. A tomu psovi už to život taky nevrátí.