29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sven Australan 29.12.2009 4:10

vzpomínky...

 Milý Honzo, rozumím Vám a mám radost, že jste nejen výborný spisovatel, ale také srandista a co hlavně - gentleman !  Vše nejlepší do r. 2010 !

Karel Chochola 29.12.2009 7:45

Re: vzpomínky...

On totiž pan Čech, kromě jiného dovede ineuvěřitelně  pohladit po duši. I za to mu patří můj dík.

Veselý táta 29.12.2009 1:44

pane Čech, máte 100 bodou,

výborně a excelentně, všechno dohromady v tom jogurtu.

Prostě Veselý táta, to je fakt dost dobrý a hlavně don't worry be happy!!

;-D;-D>->-R^

klaus 29.12.2009 10:34

Re: pane Čech, máte 100 bodou,

To je nadšení, já ho vidím jako magora.

krlsvk 29.12.2009 11:30

Re: pane Čech, máte 100 bodou,

Pan Čech je (podle mého) určitě magor. Ale sympatický...

cipísek 29.12.2009 16:12

Re: pane Čech, máte 100 bodou,

Kdyby trochu malinko nebyl,tak by tak pěkně nepsal (a kromě toho by měl asi dost fádní život).A díky za to,já osobně se na úterý vždycky kvůli němu  těším.

pp 29.12.2009 1:25

Veselý táta.

Zajímavá ispirace. Rozhodně musím vyzkoušet.

Haui1 29.12.2009 9:45

Re: Veselý táta.

Zkusím to taky. Ale nemám vaječný koňak, Ježíšek mne ale zásobil spoustou griotky, zkusím, jestli to půjde :-D

RomanL 29.12.2009 11:19

Re: Veselý táta.

Samo že jo, bude s ovocnou příchutí... ;-)

Jojin 29.12.2009 13:21

Re: Veselý táta.

Myslím že to nebude ono, griotka je přeci jen trochu ostřejší ... ten"vajčák"mi připadá ideální.

Česká mouka vítězí ! 29.12.2009 13:26

Re: Veselý táta.

skvělý je taky Bayleis nebo z tuzemských Whiskey cream nebo KeyRum cream,a nejen do jogurtu,ale taky na zmrzlinu