2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 27.8.2008 13:23

Re: Pane Blaha - to je kvikotu . . .

Nikdy jsem neviděl takovou sběř, jakou jsou "demokraté". ;-D A dennodenně mě o tom mnozí pisatelé z modrého bratrstva přesvědčují.  :-)

Mistr Jan Hus 27.8.2008 13:21

Re: Re: Nejsou podvodníci spíše v současné státostraně ?!

Podle tvého písemného projevu soudím, že jsi modrý bolševický bratr. Co se dá dělat, ctím miluj bližního svého. ;-D

Huaskaran 27.8.2008 13:21

Re: Re: Autor je Čecháček, který buduje hrdinskou minulost

Ale kdepak, autor má evidentně pravdu a je zcela lhostejné, kdy se narodil. V osmašedesátém se prali bolševici s bolševiky a obyčejným lidem do toho nebylo téměř nic. Zkuste se zeptat politických vězňů z 50. let, než zde spustíte proud své výmluvnosti... Kdo měl mozek v hlavě a nebyl prostý jak pumpa, věděl, o co jde.

whocares 27.8.2008 13:18

Re: hrdinove Prazskeho jara

Přesně! R^

pra 27.8.2008 13:05

Re: Re: A, dokud

Nepadají z nebe, komunisticko-socialistická ideologie je založená na závisti a nenávisti, a ta je věčná.

Ostatně nám to prozradil, asi omylem jeden funkcionář ČSSD ze severní Moravy.

Ladislav N. 27.8.2008 12:25

Re: princip

 :-)R^

Sýček 27.8.2008 12:18

Re: Neznám větší pravdu o komunistech !

Tak, tak! R^

Ladislav N. 27.8.2008 12:16

Re: ...(vystěhovaní "kulaci"se mohli vrátit zpět). Málokdo měl zájem.

To si děláte legraci? Byly snad naplánovány restituce komunisty ukradeného majetku? Nebo o něj snad nikdo zájem nejevil? 8-o

Marat 27.8.2008 12:08

Re: Nejsou podvodníci spíše v současné státostraně ?!

Honzo Hnuse,ty bolševický vejprde,když tě nechtějí upálít,né a né,tak se upal sám.Potom si to své přezvisko zčásti zasloužíš.Ale opravdu jen z části.Tím sebeupálením.

BuBu 27.8.2008 12:02

Re: Šárko - jsi to ty?

Šárka nejsem - ale díky ! R^

BuBu 27.8.2008 11:59

Re: Na adresu pánů Kohoutů, Pithartů, Dienstbierů etc.

A to si představte tu nebetyčnou drzost - že oni nám chtějí (po tom všem) dělat ještě presidenty !!! Hrůza mne obestírá - nad jejich nulovou soudností, pokorou a pokáním  !

Inu - bolševici to byli, jsou . . . a do smrti zůstanou !

nela 27.8.2008 11:48

hrdinove Prazskeho jara

Nebyt Chruscova, nebylo by ani Prazske jaro. V tajnem projevu na sjezdu strany prozradil, ze Stalin (az do Stalinovy smrti  byl jeho nejblizsim spolupracovnikem) poslal na Sibir i "poctive" komunisty. Jen o ty slo. V CSSR dlouho ticho po pesine, projev se pred lidem zatajoval. Ale ruzni Vaculici, Kohouti a Prochazkove, kteri byli v padesatych letech na nejvyssich postech v novinach, ci dokonce clenove UV a lezli komunistickych prezidentum uspesne do zadku, dostali strach. Tak utok je nejlepsi obrana. Kohout se zacal kamaradit se Slanskou. A meli "poctiveho" komunistu, kteremu se ublizilo. Spustil se hystericky povyk a narek nad bolsevickym katem a jeho krvelacnou druzinou. Tenkrat tleskali a jako komunisticti prominenti dostali jiste i vstupenky na jejich popravu. Pak se obraceli s placem a hysterickym pathosem  na Zapad, aby je zachranil. Pred par roky  jim jeste  ve svych platcich spilali a hecovali jak Schleicher proti Zidum.

Jakub S. 27.8.2008 11:26

Re: Role reformních komunistů v roce 1968

JEDNOZNAČNĚ, příteli! MY. My, občané, prostí  l i d é  této země. Pracující a platící daně a trpící ty nahoře a jejicj chucpe chování.  Smrkovský - to mohla a měla být sakra výstraha! Nebyla. Proč, Mimochodem - jak posluchači tehdy reagovali? To chci moc vědět!

Jakub S. 27.8.2008 11:23

Šárko - jsi to ty?

Ale i jestli ne, ovšemže stoprocentní souhlas!

Z toho Sášenkova výroku na Letné jsem byl - ovšem nejen já - konsternován.  Udiven - zhnusen. A výstražný maják: ten ukřivděný celoživotní stranický aparátčík  n e v í , která bije!!  Jičínský - eklhaft. Je to všecko  c h u c p e , chaverim!

RomanL 27.8.2008 11:21

Re: A, dokud

Bohužel, pořád to vypadá jako by je shazovali... :-(

BuBu 27.8.2008 11:18

Pane Blaha - to je kvikotu . . .

. . . z rypáků Rudých bolševických sv*ní ! Je vidět, že jste se trefil Rudým podsvinčatům . . . . . přímo "na komoru" !!!

Jak tu krásně a srdceryvně kvičí . . . Mistr Jan Hus = bolševický Hnus . . . Gerontosaurus . . . a další vyznavači a příznivci vraždění a genocidy Českého národa v podání KSČ(M) !!!!

Jen houšť soudruzi, ale vězte, že jste pouze a jen důkazem toho . . . že se po listopadu 1989 . . . mělo věšet !  (Y)Rv . . . že na bolševiky-stalinisty neplatí žádný "samet" ani "Pravda a Láska" - ale pouze a jen . . . . . provaz nebo kulka !;-O

Hanák 27.8.2008 11:17

Na adresu pánů Kohoutů, Pithartů, Dienstbierů etc.

Politici a pseudopolitici, kteří se jednou v zásadních otázkách pořádně sekli a lidem kdysi tvrdili kraviny, či je dokonce k hovadinám nutili, takoví lidé by měli jít od válu. Mohou v klidu užívat svoji (jistě slušnou) penzi, ale neměli by se svými rozumy stále chodit na trh a vytrvale se ucházet o nějaké to teplé a významné místečko.

Vašek 27.8.2008 11:15

Re: komunista je komunista

Ty tomu Pithartovi nesaháš ani po fusekle. Blbě žvanit dokáže každý idiot, jehož  jsi zářnou ukázkou. Až prožiješ a dokážeš tolik jako pan Pithart, pak si o něho MOŽNÁ můžeš otírat svoji uslintanou tlamuRvRvRvRvRv

J.M. 27.8.2008 11:14

Re: Re: komunista je komunista

No, pokud jste v sedmdesátých letech byl komoušem (a ono to z vašeho komentáře přímo čiší), tak jste vskutku žil v jiné zemi. Ale žilo tu taky spousta lidí, kteří neměli komoušské výhody a kteří si pamatují na srab a neštovice té normalizační doby. Vám asi dráty a střílení na hranicích nevadilo, ani zavírání lidí za odlišný názor, že? A to nemluvě o trvalém nedostatku téměř čehokoli, jen se to trochu střídalo, chvíli nebylo to a zase chvíli nebylo něco jiného.

Vašek 27.8.2008 11:10

Re: Autor je Čecháček, který buduje hrdinskou minulost

Autor je především vůl,  který si nevidí na špičku nosu. Kolik je mu vlastně roků? Nenarodil se náhodou až po roce 1968? Kdyby byl pamětníkem, tak by takovouto kravinu nemohl napsat. Úplně souhlasím se zlým kukučem!!

J.M. 27.8.2008 11:09

Re: no ono je s těmi průzkumy a posuzováním jejich výsledků vždycky potíž -

Babo, nelžete! Je nás tu ještě dost, kteří si pamatujeme, jak to bylo. Ani dnes ještě nedostali okradení od JZD zpět, co jim komouši vzali a chtějí to zpět, dnes, stejně jako tehdy. To jenom komouši zasedlí v bývalých družstvech a v parlamentě brání navrácení ukradeného.

J.M. 27.8.2008 11:05

Re: princip

R^

Stenly 27.8.2008 10:59

Re: Pane Bláho nic proti vašemu názoru......

Podobnou rétoriku jsem už slyšel od Ransdorfa: "ano dělaly se za komunismu chyby, ale křesťané zase upalovali..."  Tak takhle se nepohnem z místa, aby někdo hodnotil 68 rok, nemusel ho zažít na vlastní kůži, fakta jsou stále jasná a dostupná i teď. "Reformní komunisté" byli jen o něco méně stalinističtí ale rozhodně neměli s demokracií vůbec nic společného a to i takoví "hrdinové" jako Dubček, Kriegel atd. viz jejich předchozí (Kriegel) nebo následné (Dubček) činy. Tvrdím, že nemělo smysl se rusákům postavit vojensky, ale šlo to udělat politicky: nepodepisovat, nesouhlasit, protestovat v OSN. Ono by se sice moc nezměnilo, rusáci by dosadili loutkovou vládu s Bilakem, Jakešem aspol. ale minimálně by se jim to hůře vysvětlovalo na mezinárodní scéně. Ale to by právě všichni "reformisté" přišli o koryta tak raději přehodili výhybku i když některým nepomohlo už ani to.

bukowsky 27.8.2008 10:53

jako antikomunistická propaganda dobré

otázkou je, zda ve správném čase.

A otázkou je, zda zkušenost zažitá na vlastní kůži je víc pravdivější, než analýza hodně opožděného a předem determinovaného propagandistu antilidovek

Mistr Jan Hus 27.8.2008 10:47

Re: no ono je s těmi průzkumy a posuzováním jejich výsledků vždycky potíž -

R^

Mistr Jan Hus 27.8.2008 10:45

Re: Pane Bláho nic proti vašemu názoru......

R^R^

Mistr Jan Hus 27.8.2008 10:44

Nejsou podvodníci spíše v současné státostraně ?!

;-D Volby vyhráli podivným způsobem, síly levice a pravice byly v parlamentu vyrovnané. I "přikoupili" nějaké ty poslance. Je to demokracie? Na svůj program, se kterým zvítězili,  zapomněli. O radaru nebylo v jejich programu před volbama ani slovo. Tak kdo je zde podvodník? :-)

J.M 27.8.2008 10:44

Česká absurdita

Na lidi, kteří trpěli si nikdo ani nevzpomene. Z tyranů a zrádců jsou dnes hrdinové.

pepek 27.8.2008 10:37

Re: komunista je komunista

Příteli, každý má nárok na svůj názor, ale ten Váš je důkazem toho, že blbý názor začíná mdlým duchem, pokračuje mezerami ve vzdělání a tím i bezmeznnou vírou ke všemu, co je mediemi předkládáno jako jedině správné (předtím si to odsouhlasila vedoucí strana). Děkuji za Váš názor, ale je mi Vás líto. Nejen uváděnou dobu, ale i celou 2.světovou válku si pamatuji, ale když někdy čtu historii této země podávané po listopadu 89, zdá se mi, že jsem 70 let žil v nějaké jiné, mne neznámé zemi.

doktor 27.8.2008 10:32

Role reformních komunistů v roce 1968

se přeceňuje i dnes. Vytvořili kvůli boji o moc v KSČ jen omylem svobodné prostředí, které se pak dodatečně snažili zase omezit. Takový účel měl už Akční program Z.Mlynáře, 2000 slov a další projevy "reformátorů." Slyšel a viděl jsem na vlastní oči výhružný projev J.Smrkovského proti "zneužívání svobody" na 1.máje 1968 v Brně. Od počátku jsme jim nedůvěřovali. Karmu roku 1968 nevytvořili reformní komunisté, ale ti ostatní, kteří chtěli humanitu, spravedlnost a svobodu.