1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

ZDRAVÍ: Český státe, proč nemáme právo více vědět

Běžný pacient (nebo jeho rodinný příslušník) se v roce 2023 k některým informacím dostane pouze a jen od svého lékaře - čímž se stává de facto jeho informačním rukojmím a nemůže náležitě partnersky kontrolovat, zda pro něj lékař chce jen to nejlepší či zda něco nezanedbal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Písařík 29.8.2023 12:55

Ministerští poradci - ptal jsem se AI, kolik jich je, odpověděla, že asi 35. Bylo jim vyplaceno přes 100 mil. Kč/ 35 = 2,857 mil na jednoho za půl roku. Kruci, to je slušný vejvar. Jak by stát byl na tom bez poradců? Minimálně o 200 mil. Kč lépe.

Š. Hašek 29.8.2023 10:46

5k je zoufalá směska "krupicové kaše a guláše". Je možno pozorovat pouze opájení se mocí, budování moci a bezradné pobíhání kolem hospodářství. Nová ministerstva, kamarádi a kamarádky, neziskovky, brusele, USA.

ANO balancuje kolem středu "pro všechny". To je dnes běžné všude. Házet finance té chřipky na ANO, je krystalická až primitivní lumpárna/hýzlovina. Já si pamatuji, že Babiš "chtěl ubrat", ODS "chtěla přidat". A furt dokola. A dnes ten mudropolitolog kváká, že vláda ANO dovedlo republiku zu Grund.

V. Církva 29.8.2023 11:40

To máte pravdu. ODS už pravicová není, jakkoliv to platí i pro německou CDU. KDU neví sami co jsou, dokonce jestli jsou ještě křesťané. STAN, TOP09, Piráti jsou progresivisté až neomarxisté v pořadí k nejrudějšímu. To i přesto, že si říkají pravicoví nebo středoví. Asi aby mátli voliče.

Z. Jemelík 29.8.2023 1:57

když svobodní lidé nevědí, pane doktore:-)