Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZKAZ: Vládo, postav se šíření ruského vlivu a strachu

Situace vyžaduje razantní sdělení, které pochopí i „žížaly“ v Kremlu, že na hlavu si kálet nenecháme.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

dobrý večer všem lidem dobré vůle..zdánlivě trošku mimo : v roce 1968 po okupaci, kdy u nás v malé vesničce na návsi zaparkovalo bojové otéčko s okupanty, tak celá vesnice jako "jeden muž" nasadila tzv. rezistení odpor vůči Ivanovi. aby pak po dvou dnech,kdy ti ti nladf vyplašení kluci nedostali od svého velení ani vodu, ani jídlo, těm klukům nosila jídlo.. to je paradox, co?...

0 0
možnosti
VP

To jste si Barák , nevšiml že provládní média ? Jsou ti šiřiči zla a strachu , která dominantně s politiky pěti destrukce", určují čemu se věnovat ? Jak můžete být tak natvrdlý ? Oni svá média používají jen k pravdě a lásce, široké dobrotě a Kamarádství ?Trdlo.EU

0 0
možnosti
VH

Prosím, kde došlo k destrukci ze strany nové vlády? Ta jenom dohání to, co naslibovala, nesplnila a pokazila vláda AB. Já jsem důchodce 87 a žiju v pohodě, jen s malým uskromněním, život není jen přímočarý vzestup k luxusu a bohatství. Jsou i období stagnace, propadů, ale pokud jsou občané aktivní a nejen pouzí žadatelé o podporu, je zase možné dosáhnout rozvoje. Dva roky jsou krátká doba na zlepšení, zvláště když nastala nečekaná válka barbarského Ruska. Ty sám, Pavelko, jsi na světě déle než trvání nové vlády, a přesto jsi nedospěl k rozumu a slušnému chování. Za tu dobu, co jsi na světě, mohl sis už něco nastudovat, získat přehled, nezůstat natvrdlý a hlavně lepší výchovu, trdlo.

0 0
možnosti
VH

Moc příkladů, jak by mohla vláda omezit ruský vliv u nás, autor neuvádí. Rozhodně se odstraněním pomníků a pamětních desek situace nezmenší, já osobně děkovné pomníky vůbec nevnímám, všimla jsem si, že dost dobře slouží k venčení psů. Historie sama rozhodla. Ostatně, to není věc vlády, ale místních úřadů a občanů samotných. Je smutné, že sami občané to po svých zastupitelích nepožadují, neupozorňují. My, jednotlivci, nemáme dost odvahy a hrdosti situaci měnit, Češi jsou pohodlní, málo aktivní v občanském životě, je mi stydno.

Sama si myslím, že nejnutnější a snad i velmi účinný by byl zákon, právní elaborát a pod. , který by zrušil (vyvlastnil) veškerý majetek expansivních Rusů u nás. Dodnes nepochopím, že se našli čeští špinavci, kteří jim to umožnili . Tak si rusáci gazdují např. na Karlovarsku, v Praze. Mnohokrát mne napadlo, že je to trest pro Čechy za divoký odsun původního německého obyvatelstva (bez soudu), teď tu máme nasazenou verbež mnohem nebezpečnější. a to nejen z řad bývalých sovětských lidí, ale jejich podporovatelů u nás. Komunismus je stejně zrůdný (podle mne mnohem víc) než nacismus, stalinismus horší než hitlerismus - dodnes výstřelky s tím spojené nejsou postihovány. Hákový kříž - toť pohroma, ale srp a kladivo, mnohem krvavější, se nepostihuje. Je dost důkazů, jak rusáci kšeftují a nakládají s majetkem v ČR. Jedině tam vidím možnost, jak by mohla zasáhnout vláda - jinak se musíme pustiti za očistu naší země i my, jednotliví občané. Z gauče to těžko dokážeme.

0 0
možnosti
VP

Běžte si sednout Heidlerová s transparentem před nějaký pomník , třeba se přidají další s vysokou potřebou očistit minulost od lidské hlouposti. I ve starém Řecku a Římě ,odstranovali portréty prohravších politiků ! Ti co vyhráli, nad nimi a pokud jim to stálo zato , a zase rukama otroků nebo plebsu !? Žádný spontalní poprask . je to přece jenom práce ...

0 0
možnosti
JK

J84i54ř40í 65K58o75u59k

2. 3. 2024 7:00

Sranda je, že když jsme, podle některých, v blížící se horké války s Ruskem, že se neopravují kryty a nestaví kasárny pro výcvik vojáků..

0 0
možnosti
MK

Pokud by skutečně vypukla jaderná válka, nemělo by tím smysl ztrácet čas. Proto se v tuto chvíli všichni snaží držet omezený konflikt a doufají, že to nějak vyhnije. Nakonec asi ano - ani Stoletá válka netrvala věčně.

0 0
možnosti
PF

Autore. Tak mi něco napište o Skripalovi, kterého napřed Rusko pustilo na Západ ( doma se ho mohli ti nelidové docela jednoduše zbavit), pak pošlou Čuka a Geka aby ho odstranili Novičokem ve chvíli, kdy se chce vrátiti do Ruska. Co se jedná o Vrbětice, kdo byl prosím obviněn, proběhl už soud? Rád si vše, já nevědomý nechám vysvětlit. No a vaši prasárnu o bourání pomníků raději nechám být.

0 0
možnosti
VH

Vy si odstraňte napřed svou prasárnu s anonymní adresou a jménem, ubohým pokusem urazit pana premiéra. Vaše mozková kapacita není dostatečná natolik, abyste byl schopen vyhledat zprávy o různých kausách. Kontaktujte svého poslance za svůj obvod a dožadujte se informací. KGB pracuje různými, dobře však rozpoznatelnými metodami odstraňování protivníků, jak doma, tak v cizině. To Timur a jeho parta, Pavlik Morozov, Čuk a Gek soustředění ve vaší osobě, absolutně nemůže pochopit. Bourání pomníků lidským bestiím není takový prohřešek,jako vraždění opozice a civilistů, jak vyvolání války v době, o níž jsme předpokládali, že se problémy budou řešit diplomaticky. Pryč s rusáckým vlivem!

0 0
možnosti
PF

To je ale blábol a hned zrána. To bude den.

0 0
možnosti
JB

lidé jako autor ušlapali cestu fašistům a opět se o to snaží

0 0
možnosti
VP

Momentálně zaostalej, a jak malovaný sáně. Tedy...myslím tím autora spisku. Zdůvodňovat, proč si to myslím, nebudu. Plyne to z obsahu spisku.

0 0
možnosti
LS

Nechápu, že někdo má tolik odvahy, aby s tak idiotským článkem vylezl na veřejnost.

0 0
možnosti
JH

Pane autore, považuji za velmi diskutabilní posuzovat minulost dnešníma očima a vyvozovat z toho důsledky. Ty pomníčky jsou symbolem vděku za padlé sovětské vojáky, kteří zemřeli v boji proti fašismu. Toho fašismu, který plánoval naši genocidu a která se mu u našich židovských spoluobčanů téměř povedla. Zajeďte si do Vídně, dodnes tam stojí socha sovětského vojáka a nikdo neplánuje její odstranění. To, co se děje dnes je jiný příběh - ale ono je jednodušší a bezpečnější bojovat se sochami , pomníky a psát ohnivé články, než se skutečným živým nepřítelem. Máte -li takové nutkání, pan prezident Vám jistě dá požehnání a vyražte.

Zneuctění památky vojáka padlého před osmdesáti roky dokazujete spíš svoji malost než politickou vyspělost. Není to na Vás příliš složité?

0 0
možnosti
MK

Asi jsou pomníky a pomníky. V mém okolí jsou jich desítky a pod každým ležel člověk, který položil život, když osvobozoval naši zemi. Za celou dobu, co jsem na světě, nikdo nezpochybňoval, že by tam měly zůstat - i když těla byla už dávno odvezena na společný vojenský hřbitov. Ty nabubřelé vazalské holdy z padesátých let, které hyzdily zejména větší města, jsou jiná kapitola - i když i ty jsou vlastně připomínkou historie.

0 0
možnosti
JV

Pruner a podobná sebranka by nás hned bez mrknutí předala na toho zločince Putina.

0 0
možnosti
OK

Vás určitě uvidíme s vyznamenáním za statečnost v boji před Moskvou.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz