Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZKAZ: Vládo, postav se šíření ruského vlivu a strachu

Situace vyžaduje razantní sdělení, které pochopí i „žížaly“ v Kremlu, že na hlavu si kálet nenecháme.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Už jim toho ke chlubení moc nezbývá, jenže na jedné straně na strachu, na straně druhé na chlubení je založena ruská existence. Úspěchy v kosmu fuč, stejně jako v hokeji a ve sportu vůbec. Jejich kultura živoří v nepřátelském zahraničí, domácí je tu k smíchu, jindy k pláči. Ale něco mají přece:

Největší klacek na své i cizí pochybovače. Krvavý, ale pořád hrozivý a když s ním začnou po bohatýrsku mávat, tak i účinný.

0 0
možnosti
RL

No, to je jako o nás, ale my nemáme ani ten klacek. Takže? 8-o

0 0
možnosti
VN

Teď, kdy už je vše dávno jasné a není ohroženo vyšetřování, pořád čekám na něco přeci jen průkazného o těch zvláštních událostech ve Vrběticích.

Mlhavá momentka dvou chlapů někde na chodníku a krátké video stoupajícího dýmu nad valašskými lesy mi tedy nic neříkají.

Takhle je to jako v každé pohádce: Byli, nebyli, kde se vzali, tu se vzali...Čuk a Gek...Nebyli to obyčejní hodní lidé. Byli to Russsi!...

[>-]

0 0
možnosti
AN

A pohádka skončila jako vždy. Dobro zvítězilo a Čuk a Gek dostali vyznamenáni za své chrabré čin od samého nejvyššího kágebéka Putina vyznamenání. :-)

0 0
možnosti
JH

No toto,! Žížaly z Kremlu nám kálí na hlavu, ?

0 0
možnosti
PV

Jak může vláda zastavit šíření strachu z Ruska, když jej sama rozsévá jak jen může ?

Nedivím se, že slabší jedinci již dávno podlehli, gatě plné exkrementů, zdegenerovali na vyděšené mopslíky, kteří tu strachy kňučí, jinde zuřivě štěkají...nejen na domnělého agresora., který se údajně už chystá na nás, ale i na okolí, které je v klidu...

0 0
možnosti
AN

Á jé, Vychodil/Biľak, si myslí, že šíří moudra! :-)

0 0
možnosti
PH

Proč jenom vláda?? Aj aktivní občané se mohou zapojit. Buď se přihlásit do armády, a podobně,. a nebo kdyby se třeba styděli, tak můžou držet noční varty třeba v těch Vrběticích i privátně, a kdyby se tam zjevil nějakej te ruskej agent, tak to hned nahlásili na VB :-)

0 0
možnosti
PV

třeba by obdrželi i pásku člena PS VB....

0 0
možnosti
JR

To nebylo dobré pane Baráku tahat sem ty Vrbětice. To byl extrakt neumětelství a čučkařství našich bezpečnostních služeb. Úsměvné jsou také" pokusy" o otravu Novičokem. Otrávit tímto jedem někoho jenom napůl, to opravdu dokáží jenom Rusové.

Píšete, že v Česku čekají na odstranění tisíce soch , pomníků a desek. Nakoec to odnese i Karel IV, antisemita, který v Norimberku prodával měšťanům židovské domy i s jejich majiteli, dávno před pogromem, který tím pak vyvolal. Pak ten Komenský, který napsal "zvací dopis" , aby nás přišli protestanti zachránit před katolickou chátrou.

Nakonec zůstanou jen Lavičky Václava Havla ,hlídané kamerami, aby je příznivci stále neničili.

0 0
možnosti
KA

K52r53e77i42d46l 80A48.

1. 3. 2024 9:13

Postavte se strachu! Hrozí nám úplně strašné věci! ;-D

P.S.: A kontrola ruských občanů? Může jich tady být spoustu, kteří se vydávají za ukrajinské uprchlíky a nikdo to nepozná, protože většina Ukrajinců u nás mluví rusky a ne ukrajinsky. Ani nemusíme vědět, že jsou to ruští občané.

0 0
možnosti

Panebože to je zase blábol.

0 0
možnosti
LH

Běž si, pomatenče, lehnout do zákopu na východní frontu a bojuj za tu tvoji zelensky zelenou demokracii s motlidbou za lejno v bidetu na rtech. Až budeš kopat ten zákop, možná narazíš na kostry podobných pomatenců. Namísto pozdravu ti zaklapou holými čelistmi: Merde!

0 0
možnosti

P14e20t55r 55Č51e70c74h

1. 3. 2024 8:46

"Je to nedůstojné a budí pohrdání tímto státem"???

Podle mne pohrdání tímto státem budí něco zcela jiného, pane Baráku. Především jeho protiústavní vznik, kdy bylo bez účasti občanů rozhodnuto o rozbití společného československého státu. Dalším důvodem pophrdání je skutečnost, že od 4. srpna 1306 představitelé tohoto státního útvaru neustále lezou a cpou se do zadků všelijakým cizincům, ať jimi jsou Poláci, Němci, Rakušané, Francouzi, Angličané, Sověti a Rusové či nejnověji USA a EU. S jedinou výjimkou vlády Karla IV žádná státní suverenita v žádné oblasti. Vyskytne-li se zde náhodou nějaký vynikající jedinec, je ihned médii označován za českého George Washingtona, českou Marylyn Monroe a pod. Je to nanejvýše trapné, ovšem nemálo hlupáků to novinářům s prominutím žere. Na takový stát při sebevětší vůli nemůže být hrdý mikdo.

0 0
možnosti
RL

To rozbití státu si přála většina, a DOBŘE TAK! :-P

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz