3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

VOLBY: Zvítězili vazalové

V těchto volbách nešlo v podstatě o nic jiného než o to, jestli se dáme cestou Maďarska a Polska, nebo se bezvýhradně podřídíme direktivám EU. Pokud někdo volil podle jiného klíče, podlehl zástupnému, nebo okrajovému problému.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pokoutný 22.10.2021 8:29

R^ Zejména poslední odstavec.

J. Bárta 22.10.2021 8:03

Nová vláda vstupuje do doby, ve které nelze uspět.

J. David 22.10.2021 7:10

Tož tak, ještě se dožijeme věcí... Když vidím to rozjásané pětikoaliční konkláve (pouze Piráti mají kyselé ksichty), jsem zvědav na ten "bílý kouř" z komína Strakovky. Boj o pašalíky již v PS začal, samuraje takticky a demograticky z místopředsednictví PS již vyšoupli, i když má více mandátů, než TOP09 (Pekari páskované) a Piráti (odredovaný akordeonista) dohromady, ale každé koryto navíc se počítá. A pak ta ministeria, budou další? Slimáčků je moc na málo kapustičky. Až se tento slepenec podělí o pašalíky a zakotví, pak nastane rectální alpinismus do útrob EU "ampuly" za řitním otvorem "do nútra". Jenom nevím, jak se těch "pět" shodne na tom (záleží na množství lubrikantu), v jakém pořadí budou penetraci provádět, nebo to bude "doppel" a poslední bude "singl". "Pět" je číslovka lichá.

Jako pamětník vzpomínám na heslo: "Čeká nás práce radostná, práce, při které si budeme zpívat", jenom nevím, která to píseň bude. Asi možná dojde i na "Panzerlied", tam se také pěje, že ač bouře, vichr věje a slunko hřeje (dnes OZE), další si dosaďte sami. Přeji pěkný den.

A. Forman 22.10.2021 6:08

Neočekával jsem nějakou podstatnou změnu v politice vůči despotickému principu v EU, ale tohle bude jeden velký a nekončící průser.

J. Brunner 22.10.2021 1:07

R^