26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

VOLBY: Zvítězili vazalové

V těchto volbách nešlo v podstatě o nic jiného než o to, jestli se dáme cestou Maďarska a Polska, nebo se bezvýhradně podřídíme direktivám EU. Pokud někdo volil podle jiného klíče, podlehl zástupnému, nebo okrajovému problému.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Blecha 22.10.2021 9:43

Lidi jako vy, resp. jako vaše veřejná larva zde, nechtějí vidět realitu a když jim na ni někdo poukáže, začnou se rozčilovat, nadávat poukazujícímu a snižovat jeho inteligenci a motivaci. Známe od bolševika.

R. Langer 22.10.2021 11:09

Hm, tak si to povíme za měsíc, co vy na to? A jinak - myslíte, že je podstatné, co si my přejeme? ;-)

J. David 22.10.2021 13:28

Nikde jsem neřekl, že "nemám je rád". Ale znám objektivní realitu "dvojdomků, trojdomků, čtyřdomků a pětidomků", a těch, kdo v nich přebývá. Domku domečku, kdo v tobě přebývá? Stačí jeden Medvěd Křivošlap, a domeček je v hajzlu. Lidská vlastnost, a politiků obzvlášť je ta, že je bližší košile, než kabát. Třeba takové LGBT, to bude v "pětikolce" ještě "hukot v chaloupce". Pak třeba Green deal, až Jurečkovi znehybní traktory na jeho manželčiných latifundiích. Pan profesor Fiala již nezíská grant na zkoumání humanitního stavu v Barmě (pro ČR to ivestignativní činnost), etc. Pekari páskované bude koulet světly v reinkarnaci Bubo bubo, i mžurky si nechá implantovat, aby zanechalo "umělecký dojem". A Bartoš, se třemi "maníky v holportu" ve smyslu mandátů v PS, chce ausgerechnet obsadit tři ministerstva, aniž by byl schválen klouzavý mandát, pak by tam Pirátům zvostal "sám voják v poli". Docela prča. Squadra Andrejova se mi sice nelíbila, ale nesl sám "kůži na trh", nemaje choutek se koalovat s různými pidimužíky, ve Spolu a PirStan ve smyslu Národní fronty. Jo, 108 je více, než 92 mandátů, ale jak k tomu došlo. Přes 1 mio hlasů "mimo" hru, zhrzení Piráti a jásající "vítězové". Našinci v důchodu je to u řiti, pěšky, jako za vozem, pro Vás pravím, paní M.Těhanová, nikdy neříkejme nikdy. Jinak, doufám, že mi nová squadra nezakáže kamna a neucpe komín (Jurečku by to zajisté nakrklo, aby odstavil pařák na erteple), takže... Přeji pěkný den.

J. Jurax 22.10.2021 16:49

Ano.

Ale vidíte to moc binárně. Byl-li odstřelen jeden padouch, neimplikuje to, že ti, co jej odstřelili, nejsou taky padouši. Byť i jiného typu. Časté ve westernech ... :-)

No a ti, co vyhráli, jsou holt padouši jiného typu. Ne dávní prý estébáci a oligarchové s údajnými střety zájmů, ale zase - prý - zelení magoři a zjevnibruselští poskokové až - údajně -rektální alpinisté.

Abych pravdu děl, nejsem příznivcem těch ani oněch.

J. Brunner 22.10.2021 1:07

R^