6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

VOLBY: Tak koho?

Není koho si vybrat za presidenta. Zní celým národem. Tak třeba ten Honza, co kouká z chalupy, je žid a bývalý komunista a sousedka říkala, že byl nějakým "víc než" presidentem v Londýně a tam teď maj krizi. Roithová byla sice primářka, ale, lidi, viděli jste ten účes?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 23.12.2012 14:54

Pane Handzele,

Po přečtení vašich příspěvků mohu pouze konstatovat, že máte hodně daleko k nějakému "vyvolenému".Pokud v r. 2006 do Psa přispívali lidé vašeho typu, tak to musela být opravdu estráda.Víte, mně se například vůbec nelíbí hodnocení pana Kuna, ale nebudu proto po něm házet špínu.

H. Lukešová 23.12.2012 16:35

Re: Pane Handzele,

Ano, pan Kun má mnohdy levicové názory, se kterými nesouhlasím, ale takto ho špinit, má právo na svůj názor, pokud neuráží jiné a jakási postavička p. Handzel si myslí, že snědla Šalamounovo....... Já jsem veterán NP, píši jsem od roku 2006, v dubnu to bude 7 let, hodně diskutérů jsem poznala a na rozdíl od některých, neměním ponožky ani židli. Píši pořád stejně, mám konzistentní názory a nehodlám je měnit. Já jsem se doleva a dostředu neposunula.

M. Prokop 23.12.2012 21:52

Re: Pane Handzele,

Z té doby si vybavuju jen jednoho takového pitomce, jistého Neckáře.

Takže o přítomnosti Hanzela pod jakýmkoliv nickem pochybuji, nebo musel zblbnout v poslední době.

L. Handzel 24.12.2012 14:10

Re: Pro deprivanta M.Prokopa

Z té doby si vybavuji více deprivantů včetně Vás. Jen jste poněkud "zhnědnul". Jste vlezlý, jako veš. V souvislosti s Vašim avatarem se mi co, do četnosti výskytu, vybavuje jen "Řepka olejka". Vědomé mrvení mého jména u Vás nepřekvapuje.

L. Handzel 24.12.2012 14:03

Re: Nerad se zde vracím, co se dá však dělat.

Máte asi potíže s psaným textem. Celá kauza začala zcela dole mezi prvními příspěvky, kde jsem slečnu upozornil, že opět "pláče pěkně, bohužel na špatném hrobě a jiném hřbitově".

Text, který komolíte, že mám "daleko k ...." zněl takto :

"A v tom je právě jádro pudla. Já zde začal v roce 1996 a Psa četl od prvého dne. To byl ještě internet pro vyvolené a nebyla to levná záležitost. V roce 2006 už zde začala chodit jelita Vašeho typu."

Přečtěte znova a příště važte než napíšete blábol. K hodnocení pána Kuna jen následné. Pokud ho sledujete v diskusi pod úvodníky, musíte uznat, že deprivant není pro pána Kuna urážka, ale axiom.