Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Prohlášení Svobodných Rusů

Prezidentské volby v České republice jsou čistě záležitostí občanů Česka. Jedině oni mají právo rozhodnout o tom, kdo bude na příštích pět let zvolen hlavou státu. Jakékoliv zasahování zvenčí je nepřípustné. My také nehodláme Čechy poučovat, koho mají, či nemají volit, ale chceme jim poskytnout několik přátelských rad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To máte těžký pane Ginzburgu, nám mnohým zase odsud ze zachodu připadá náš woke režim a woke papež a woke katolík FIala natolik obludný, že klidně i jako homosexuálové vnímáme, že zdravý rozum a Boží požehnání je na straně Ruska. Sorry jako.

0 0
možnosti
PD

Budiž vám ten ruský trpajzlík přán, ale vy k němu, ne on sem.

0 0
možnosti
PB

P23e63t78r 37B44r12e51c95í23k

11. 1. 2023 21:12

Na Hovnky.cz bylo o VBritánii. Zpověď zdravotní sestry, která má na nájem + stravu pro své dospívající děti. Sama HLADOVÍ Odkaz existuje, ale článek je už zablokovaný. Takže, milí svobodní Rusové - buďte rádi, že jste v ČR hýčkáni. Bude hůř - v upadající EU

0 0
možnosti
JK

J60a31n 94K55a85r59z79a

11. 1. 2023 19:54

To je zase legrační židovské hlášení.:-)

0 0
možnosti
TP

T54o44m60a18s 74P12u78d43i57l

11. 1. 2023 18:10

Jen aby ten zivot pod Zelenskym nebyl jeste horsi nez pod Putinem.

0 0
možnosti
DL

Zivot pod Zelenskym je kazdopadne horsi, nez pod Putinem. Obzvlast, patri-li clovek k nejake narodnostni mensine.

0 0
možnosti
FN

Předseda Svobodných Rusů, který není ani etnický Rus, ani v Rusku nežije, by se měl zabývat záležitostmi své bývalé vlasti a nediktovat, koho mají občané České republiky volit.

0 0
možnosti
PD

Diktovat mohli komouši (a taky diktovali). Pan Ginzburg nemůže, i kdyby chtěl.

0 0
možnosti
LN

Hahaha! Říkal jsem si, že se sem pěkně naskládá ;-O Putinova pátá kolona, jeden za druhým. A Němka D. Laurencikova "tvrdí muziku... Už je to tady! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Že vás tu vidím, co si myslíte o lidech, co podepsali pro-ruskou petici Mír a spravedlnost?

https://www.miraspravedlnost.cz/v%C3%BDzva

Signatáři se jeví jako vážení občané, mnozí z nich jsou vysokoškoláci, doktoři, magistři, profesoři, docenti, umělci...

Vidíte, ne každý pro-ruský člověk je zkrachovalý dezolát, člověk utápějící se v exekucích jako pan Vrábel...

0 0
možnosti
DL

Vazeny pane Ginsburg, ja myslim, ze pro Cechy bude dobre volit kandidata, ktery nechce do valky s "nestastnou mafianskou a tezce zkorumpovanou zemi ovladanou zlocineckymi gangy" vlastnici obrovsky potencial jadernych zbrani, jako je Rusko, kvuli zemi jeste nestastnejsi a zkorumpovanejsi, a kde zrovna tak padaji hlavy tech, kteri se odchyli od oficialni linie, kterou je Ukrajina! Co je nam po tom?? At si pan Zelensky vyresi svoje diference s Putnem sam, misto pokusu vtahnout cely svet do valky proti Rusku, za jakesi pochybne ukrajinske zajmy. At se na nacionalisticke Ukrajine bojuje o cokoliv - NASE zajmy to nejsou!

Proto volme kandidata, ktery - aniz by se tim stal loutkou v Putinovych rukou (to je naprosty nesmysl!) - haji zajmy Ceske Republiky! Nikoliv zajmy USA, zbrojniho prumyslu, nebo nejakych mafianu na jedne ci druhe strane! Volme pana Bastu!

0 0
možnosti

Házíte hrách na zeď. Ten rusáček se v ČR musí něčím živit. Mimochodem, ve 2. kole to hoďte Babišovi, nejlepšímu ze špatných...;-D

0 0
možnosti
VP

V94a45ň50u97r87a 54P23e26t47r

11. 1. 2023 10:52

Lepší Putin, nežli Brusel. Je to Brusel, který chce v zájmu zločinné rudozelené ideologie úplně zničit evropskou civilizaci.

0 0
možnosti
Foto

Evropu také ničí muslimští migranti.

0 0
možnosti
PV

svobodní rusové, neschovávejte se u nás, běžte bojovat za demokracii na ukrajině !

0 0
možnosti

Když těch Svobobných rusáčků je jen 1, slovy jeden kus. A ten má Modrou knížku..... ;-D

0 0
možnosti
KK

Češi, nevolte nikoho, kdo by z Vás chtěl udělat otroky Ruska ! Uvědomte si, že už jste otroky bruselské vrchnosti ! Buďte vaší vrchnosti poslušní ! (tvrdí nějakej Ginsburg. Prý Rusák ;-D)

Chci mít normální obchodní vztahy s Ruskem i Ukrajinou. Chci mít vládu, která se snaží o blaho českého národa a ne cizího národa Chci vládu, ne vrchnost, která je tu pro český nárd a slouží jemu a ne Bruselu !

0 0
možnosti
MK

A já zase s Ruskem nechci mít vůbec žádné vztahy. Ať si jsou, kde si jsou, ať sem na nás nelezou. Jednu ruskou okupaci už jsem zažil a o opakování opravdu nemám zájem. Vám se naproti tomu ruská okupace líbila a proto nikdy nenajdeme společnou řeč.

Zaplať Bůh, že zrádců vašeho typu je u nás menšina.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz