Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Prohlášení Svobodných Rusů

Prezidentské volby v České republice jsou čistě záležitostí občanů Česka. Jedině oni mají právo rozhodnout o tom, kdo bude na příštích pět let zvolen hlavou státu. Jakékoliv zasahování zvenčí je nepřípustné. My také nehodláme Čechy poučovat, koho mají, či nemají volit, ale chceme jim poskytnout několik přátelských rad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Svobodní Rusové, padejte domů!

0 0
možnosti
KK

A kde je nějakej Ginsburg doma ?

0 0
možnosti
KK

Středomořské země apelují na zbytek sedmadvacítky, že je třeba migranty spravedlivě rozdělovat.

Ano spravedlivě. do Afriky a jejich asijskćh vlastí všechny, do Evropy žádného !!

0 0
možnosti
KA

K20r32e98i40d12l 23A29.

11. 1. 2023 8:05

Kéž by to bylo takto jednoduché. Bohužel protiruská (protiputinovská) rétorika se tu mj. využívá instrumentálně jako argument pro větší podřízenost vůči EU. Kdo je proti "eurohodnotám" (jako např. výměna obyvatelstva za "dynamičtější" Afričany a Araby), tak je pro Putina. Podobně jako za minulého režimu: Kdo zpochybňoval naši bezvýhradnou podřízenost SSSR, ten byl na straně německého revanšismu a amerického imperialismu.

0 0
možnosti
VC

Blbost! Putinovi do řiti vlezli někteří odpůrci EU sami.

Stačí se podívat třeba na komentáře pod články Kurase. S tím souhlasím v tom, že EU dělá obrovské chyby, ale vzhlížet kvůli tomu k Rusku je stejně idiotské

0 0
možnosti
Foto

A škoda že nevysvětlili, proč Rusové volí Putina.

0 0
možnosti
Foto

To jsou smutné komentáře tady. Přitom p. Ginzburg konstatuje jednoduchý fakt- že Rusko je země, ke které je opravdu neradno vzhlížet a připoutávat. To vidí každý, kdo kdy zažil ve škole aspoň pár hodin dějepisu, má aspoň minimální všeobecný rozhled a nemaže se mu pamět (např. si pamatuje co postihlo naší zemi v r. 1968).

0 0
možnosti
VC

Jo bohužel u nás lidé na komunismus rádi zapomínají. A hlavně na to, že ho instalovali bolševici.

Zastat se jejich naivity lze jen tím, že Rusko oficiálně není komunistické. Nicméně jasně ukazují že je "neobolševické".

0 0
možnosti
RL

Takže toho komunistického rozvědčíka volit nemáme, chápu to dobře? 8-o

0 0
možnosti
VK

V68. 42K61u50h11a17j

11. 1. 2023 10:55

Ten "svobodným Rusům" zjevně nevadí...:-/:-(

0 0
možnosti
FDW

Soudruh Ginzberg je popleta. Bašta Sovětský Svaz neobhajoval, ale srovnával s ním současnou EU. A má pravdu. Současná EU je Sovětský Svaz 2.0.

Nemohu si pomoci, ale lidé, kteří pomlouvají zemi kde se narodili se mi nějak eklují. :-P

0 0
možnosti
VC

Ano, to se zdá se popletl. Bašta SSSR neobhajoval, dával ho jako špatný příklad k dnešní EU.

Nicméně přesto Bašta dnešní Rusko podceňuje.A vykládat Rusům o třísce v oku EU když mají trám v oku Ruském je pošetilost.

0 0
možnosti
Foto

Takže voni nám jen přátelsky radí, ale v žádném případě nás nepoučují a tudíž se vůbec ale vůbec nemíchají do voleb v ČR. Tak určitěěě

0 0
možnosti
VK

V93. 98K13u48h57a93j

11. 1. 2023 11:11

To takhle svého času chodily po jistých místech Chicaga skupinky mladých svalovců, najmě Italů, a svým krajanům, majitelům obchůdků, pizzeriií, stánků s občerstvením apod. dávali "přátelské rady", že když jim budou dávat měsíčně jistou částku, ochrání je před vyhořením, vykradením, napadením apod...zlí lidé, kteří to dobro nepochopili, tomu říkali "výpalné", představte si to!;-D

0 0
možnosti
RV

Celkem pochopitelné.

Většina ekonomických migrantů z exotických zemí rovněž tvrdí, že u nich doma to stojí za starou belu, že je tam pronásledovali a kdyby tam zůstali, tak nepřežijí.

0 0
možnosti
MM

Svobodní Rusové, jmenovitě pane Ginsburgu. Svoje přátelské rady si strčte do ... , víte kam.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz