26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

ÚVAHA: „Silné Česko zdarma!“

Tento týden jsme se konečně odhodlali zbavit se starého dětského kola, ze kterého už obě naše děti odrostly. Žena se rozhodla, že ho dá zadarmo. Peněz bychom za něj stejně moc nedostali a za to handrkování s lidma to nestojí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Milan 13.9.2021 9:24

Ale podrobuje, jen vy to nečtete, protože vám to nikdo nestrčil sem pod nos.

P. Milan 13.9.2021 9:23

Že je "zdarma" nejdražší způsob, jak si něco pořídit, o tom není sporu.

"Nedokázali reagovat na reálné postoje odmítačů, které se projevily během léta." Nedokázali, ale já si nějak nedovedu představit, jak by tak nedůvěryhodná vláda, jako je ta současná česká, vůbec mohla reagovat. I kdyby ty námitky byly reálné, což většinou nejsou.

" Proč Seznamzprávy a Novinky.cz nedostaly ani jednou pokutu?" Ale fuj ... Dost bych se obával, dát někomu z vlády a jejích ouřadů moc, pokutovat i za zveřejněné nesmysly. kdo by rozhodoval, co už nesmysl je a co ještě ne? To by byl sakra zneužitelný nástroj!

P. Kavan 13.9.2021 9:02

No, ne tak docela. Babiš má vládu menšinovou, tudíž bez podpory aspoň části opozice toho až tak moc nemůže. A každá demokratická vláda musí dbát na veřejné mínění ... a to není ve prospěch protipandemických opatření ani dneska, natož loni v létě. Nehledě na to, že i část odborníků říkala že jsme za vodou. Babiš za to odpovědnost opravdu nese (politickou, nikoli trestní), ale já ho za to kritizovat nebudu, protože rozhodnout se správně bylo prakticky nemožné. Ať by udělal cokoli, vždycky by nemalou část veřejnosti naštval. Teď opatření máme, a podívejte se kolik lidí to považuje na neúnosný útlak a vládní zvůli.

F. Navrátil 13.9.2021 8:30

Babišův předvolební leták je nedůvěryhodná slátanina, která postrádá informační hodnou. Stejně jako letáky ostatních stran, od kterých se liší jen tím, že je nikdo nepodrobuje kritické analýze.

J. Strmiska 13.9.2021 8:12

Opozice si může říkat co chce. Za veškerá nařízení a stav ve státě je odpovědna vláda v čele se svrchovaným premiérem (jak sám o sobě říká), který prohlásil, že je za všechno odpovědný i za ty zbytečně zemřelé.

D. Krajíček 13.9.2021 7:58

A přitom má pravdu, akorát trochu jinak, než to myslel:

https://www.ireporter.cz/2021/09/07/dokument-v-africe-ivermectin-blokuje-covid-19/

D. Krajíček 13.9.2021 7:57

https://www.ireporter.cz/2021/09/07/dokument-v-africe-ivermectin-blokuje-covid-19/

J. Hruška 13.9.2021 7:49

To je bomba! Primula odhalil zločinné spiknutí - koho/čí nevím.

Z více jak 30 000 zemřelích s covidem prý (Primula) 15 000 zemřít nemělo/nemuselo. Kdyby.

Prý (Primula) by tomu (čemu?) zabránila/předešla přísná opatření. Asi těm úmrtím. Anděl smrti promluvil k pozůstalým vcelku povzbudivě. Z té uzavřené kavárny. Na zdraví.

P. Kavan 13.9.2021 7:18

No já nevím ... Že Babiš loni přes léto všechna omezení zrušil je přeci přesně to, co jste chtěli, ne? Kdekdo říkal s naprostou jistotou že je covid pryč a všechna opatření jsou svévolný teror obyvatelstva. Opozice (silná - Babiš má menšinovou vládu) tomu byla v čele. A co se marketingu vakcín týče ... měl jsem tu čest dlouze diskutovat s odmítači očkování, a můžu vás ujistit, že je nepřesvědčí nic. Pro ně je to na stejné úrovni jako víra. Neexistuje dobrá kampaň, která by muslimy přesvědčila, aby se z nich stali ateisti; a stejně tak neexistuje způsob jak přesvědčit zatvrzelého antivaxera, že nemá pravdu.

K. Machala 13.9.2021 0:57

To je zvláštní. Tak SeznamZprávy-Novinky prý straší proti očkování, a já mám dojem přesně opačný, že jsou nejvíc nevyvážení ve prospěch experimentální vakcíny, až propagandisticky slaboduchá masírka. Jestli dali sporadicky pár článků o reálných případech, že se někomu (třeba britské novinářce BBC) něco stalo, konkrétně zemřela, tak když je to pravda, to se nesmí napsat a za pravdu se dávají pokuty? Nebo si autor dělá legraci?