5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stafylococus aureus 9.5.2006 0:47

Re: USA začaly Třetí světovou válku

tak si vem kvér a můžeš jít za své názory bojovat , internetový válečníku.Jistě jsi bojovník jako jmenovec Dobyvatel či kaizrové rodu Hohenzeller.

Dafnis 9.5.2006 0:37

Re: USA začaly Třetí světovou válku

Viléme, jsi magor!!!

Petr H 9.5.2006 0:16

Na mne z článků p.Doležala

dýchá nostalgie po celosvětových ztrátách velkoněmeckých pozic.Jaké by to bylo,kdyby to bylo.....Také si myslím,že by bylo dobré,aby Německo jakožto stát který(ať se nám to líbí nebo ne) byl do 20.století kulturním hybatelem dějin,mělo nějaký významnějši vliv na celosvětovou politiku,ale je to také národ,který se nechal masově a celkem jednoduše obalamutit Hitlerem a kde je záruka,že se tak nestane znovu a kdo je ve světě znova zvědavej na nějakého nového Adolfa.A když to zase nevyjde zaštítíme se naší kulturní minulostí.Kdepak,pane Doležal,Německo prohrálo a to už nafurt.A při pohledu na Posselta a tu jeho rozdivočelou squadru se obavám z nového Hitlera ani moc nedivím.

Vilém 9.5.2006 0:09

USA začaly Třetí světovou válku

proto skutečně nemůžeme žít v době hlubokého míru, a protože ji potřebují stupňovat, aby jejich celosvětové parazitování mohlo pokračovat, určitě nebudeme žít v míru ještě dlouho.

Hlas_rozumu 9.5.2006 0:08

Volte KSČ, hroby čekají.

Každý se může spálit, ale jen hlupák se spálí dvakrát. Nedávný výrok předsedy Filipa o tom, že by se měla kontrolovat "kvalita" pořadů v médiích mluví jasnou řečí.

To nesmíme dopustit!! Pomozte šířit banner na http://farpoint.webpark.cz/