8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 16.6.2006 14:32

Re: Re: Re: Re: Re: ???

No - těžko dávat přednost něčemu v dálce, co rozhodně nemohu ohrozit ani omezit - pokud to jede očekávatelnou (tedy povolenou + řekněme 20) rychlostí. Případně to není zatím vůbec vidět.

Vzhledem k tomu, že vím jak vypadá a jak rychle jezdí multikára (nota bene plně naložená šutrem), těžko si představím, že mu do cesty vletěla. takže kdyby jel slušně, musel by si jí všimnout.

Ergo byl to Langoš, kdo jel jak širón - a to někam, kam neviděl.

martin nemec 16.6.2006 8:34

obvykle nereaguji do inet diskusi

pane dolezele, chapu, ze ste starsi generace, vase postrehy se mi leckdy libi, ale s czechtekem ste to trosku prehnal. opravdu si myslite, ze je nutne posilat na mlade lidi tank? mlatit je. vy ste nebyl mlady? a mimochodem. po czechteku a tiseci dalsich free parties je vzdy uklizeno. zklamal ste me timto vasim postojem, doufam ze to je jen vekem a ze ja nebudu stejny:-(

nobody 16.6.2006 8:15

Mentálek

Franěk=Staněk, Lublaň=Lovaň, vsjo rovno - bože to je mentál

Ota First 16.6.2006 7:44

Jiří Franěk?

Jiří Franěk - není to ten mládežnický bolševíček, co kdysi přičinlivě psával do plátku zvaného Mladý svět a představoval se jako odborník na počítače v době, kdy většina národa znala kalkulačky z doslechu a on náhodou jednu vlastnil, protože kámoš estébák mu ji přivezl z kapitalistické ciziny? Hmm, Právo má pěkné novináře.  Inu, sběř se neztratí. :-/

Charlie 16.6.2006 9:01

Re: Jiří Franěk?

Díky za informaci.

Ota First 16.6.2006 9:18

Re: Re: Jiří Franěk?

Ale není zač. Dobře si je všechny ty hajzlíky pamatuju...  ;-€

Charlie 16.6.2006 9:41

Re: Re: Re: Jiří Franěk?

Nechtělo by to sepsat takové "kdo byl co zač" , a zveřejnit to třeba zde ?  Byla by to sice nevýnosná, leč bohulibá práce ! Taková Wikipedia, heslo "malý český člověk - velká svině"  Každý by mohl přispět a dílo by rostlo, jak to mělo Rakousko ve znaku "Viribus Unitis" nebo tak nějak.

Ota First 16.6.2006 9:54

Re: Re: Re: Re: Jiří Franěk?

Myslíte takvou nějakou paměť národa? Však ji máme každ, akorát nesmíme zapomínat.

No tak třeba takový elegán Hrabovský. Příhoda ze života - tuhle jednou v roce 1991 jdu po celkem prázdné ulici v Praze 6 a předejdu babku s holí a s menším chlapcem, asi tak šestiletým. Nějakých padesát metrů přede mnou vyjde Hrabovský zpoza roku a jde proti mně (a tím pádem i proti babce). Minu jej a vtom zaslechnu zezadu křik. Otočím se a vidím babku, jak na Hrabovského ukazuje holí a hlasitě a důrazně vnoučkovi povídá: "Podívej se na něj, to je Hrabovský, ta komunistická svině, co nás z televize oblbovala!" Hrabovský značně zrychluje krok. "Neutíkej, ty syčáku, bojíš se starý báby?! Mor na vás, hajzlové bolševický!"

Ano, jak říkal kdysi můj holič, děti je třeba vychovávat k nenávisti k bolševismu od nejútlejších let. :-P

mak 16.6.2006 14:52

lidi si nechteji pamatovat v tom je problem

ale na druhou stranu si ted rikam, ze se konecne projevilo, kolika lidem doba pred 89 se libila, bohuzel velmi hodne.

Plzák 16.6.2006 10:19

Re: Re: Re: Re: Jiří Franěk?

To je ono. Na to myslím už dávno. Začal bych, ale znám bohužel jen navýznamné pitomečky. Help.

V. Chaloupková 16.6.2006 7:01

U zásahu na Czech Teku nešlo o to, že policie zasáhla, ale že zasáhla špatně.

Rýpal 16.6.2006 11:04

Re: U zásahu na Czech Teku nešlo o to, že policie zasáhla, ale že zasáhla špatně.

Souhlasím s Vámi, zásah měl být tvrdší.

Karel 16.6.2006 12:21

Re: Re: U zásahu na Czech Teku nešlo o to, že policie zasáhla, ale že zasáhla špatně.

Dejte se k polici, tam se můžete odreagovat :-/

bez brýlí 16.6.2006 6:15

Autor poslepoval dohromady fakta,přání,úvahy,nesmysly a náklonost k ODS

Petr 16.6.2006 8:08

Re: Autor poslepoval dohromady fakta,přání,úvahy,nesmysly a náklonost k ODS

Doporučuji brýle a hodně silné !!!

bez brýlí 16.6.2006 9:39

A taky hodně modré že ?

J. Mach 16.6.2006 10:37

Re: A taky hodně modré že ?

Nikoli, vám by stačilo si nasadit obyčejné brýle, abyste si mohl přečíst Doležalův článek a mohl nám sdělit, co se vám nelíbí. Pouhé vykřikování nechuti k autorovi vypadá spíš na vážnější nedostatek, než ztráta brýlí.

Ivan 16.6.2006 12:23

Re: Re: A taky hodně modré že ?

FSB komanda jsou u Doležala na pranýři (přitom se o nich teprve diskutuje). Komanda CIA, která unášejí lidi z různých zemí na celé zeměkouli, porušují přitom všechny možné zákony a tyto unesené pak drží ve vězení bez jakéhokoliv soudu Doležalovi nevadí. Jistě se jedná o hrozné teroristy, protože to nějaký kaprál US army tak rozhodl.

V podobném duchu jsou i ostatní "geniální" postřehy propagandisty, co by byl rád novinářem a politologem.

Flasi 16.6.2006 13:18

Re: Re: Re: A taky hodně modré že ?

No tak ja vim z medii o tom, ze CIA zatykala v Afganistanu, kde jsou Americane okupacni mocnost. Potom zatykala v Italii s vedomim nekterych mistnich uradu (ale bez vedomi jinych mistnich uradu). A prestoze se o tom mluvilo, tak nezatykala v Makedonii - ten nemecky obcan byl zatcen makedonskymi urady a Americanum byl nasledne predan.

Drzenim tech lidi CIA nejspis opravdu porusuje ruzne zakony, ale ze by je zatykala zcela nelegitimne - na takovy pripad jsem v mediich dosud nenarazil.

jakovy 16.6.2006 13:44

Vona ta mrcha CIA porušuje základní zákon : zabij nevěřícího kdykoli můžeš.

A proto, že toto nedělá, ač má na to prostředky, jenom nějaký kaprál US army rozhodl, že zabíjet se nebude je prostě Fúůůůůůůůůůůůůůůůj .

Asi byl taky Žid nebo křesťan, mrcha jedna kaprálská. Jó, to Adolf, ten to vzal jinak do rukou.

krtek 16.6.2006 10:32

Re: Re: Autor poslepoval dohromady fakta,přání,úvahy,nesmysly a náklonost k ODS

A že Vy používáte růžové, hlavně když se díváte na rodnou ODS a na sebe dozrcadla ?

Charlie 16.6.2006 5:49

Dlouhý, dobrý a pravdivý článek.

„...vojáci se bojí, aby se organizovaní kraválisté z celé Evropy nepokusili v rámci akce proniknout do míst, kde jsou vojenské objekty..“ 

Tady v Německu jsou na plotech vojenských objektů tabulky s varováním před ostrou střelbou. To u objektů AČR není ?  Nebyla by to skvělá příležitost k výcviku střelby na pohyblivý cíl ?

Optimista 16.6.2006 7:33

Re: Dlouhý, dobrý a pravdivý článek.

Pokud si dobře pamatuji a myslím, že ano, tak prostor, který AČR pronajíma na " velký rachot " je od vojenských objektů dosti vzdálen. Ale i v případě pokusů o " proniknutí " k ním je ve VVP Hradiště ( Doupov ) Vojenská policie , stanoviště ostrahy okolo střelnic, abaků, pozorovací hlásky - vidové pro pozorování dopadových ploch a pod. Nemluvě už o závorách na silnicích uvnitř prostoru. Rozhodnutí p.Kuhnla musí předse automaticky aktivovat celý výše uvedený systém a ne, ... že se vojáci bojí ... To je přehnané tvrzení a nedoceňuje realitu AČR. Leda - a to je možné profesionálové v AČR budou raději " trsat " než střežit.

L 16.6.2006 7:43

Kdo to uklidi

Otazkou ale je, kdo to uklidi. Myslim si, ze by to bylo dobre zamestnani pro lampasacke gumy. Jeste mi neni jasne, kam by ten bordel davali, ale zatim si to muzou davat do cepic. Rikavali jsme: zelene cepice, zelene mozky, placate cepice, placate mozky.

Šnek 16.6.2006 10:27

Re: Dlouhý, dobrý a pravdivý článek.

Nevím jak německé objekty, ale léta jsem bydlel u amerického cvičiště na jihu Německa. Všude bylo bezpočet výzev k nevstupu atd. Nikdo na ně nebral zřetel. Chodili jsme tam na houby, joggovat a jezdili na terenních kolech. GI¨s to dělali ve svém volném čase taky a vůbec jsme si navzájem nevadili. Že by pár hašišáků mohlo ohrozit obranyschopnost této republiky, tomu nevěřím. A hlavně, dalo by se na nich vydělat.