7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 24.1.2006 14:17

Re: Re: Re: Politologové přestávají plivat na ODS...?!

a nahrazuje je ksichty jeste daleko horsimy. Ovsem v nekterych pripadech alespon tyden neproflaknutymi.
J. Mach 24.1.2006 14:03

Re: Re: Az... Cesilko a dalsi rodili Cesi-byvali uprchlici- v USA

Teda JH, on ten Česílko dvakrát moc inteligentní není, ale to, co předvádíte vy, to je čirá ukázka komoušské omezenosti a nevzdělanosti, včetně vašeho slovníku, slovní zásoby, gramatiky atd. To, že se nevyznáte v ničem, co komentujete, to by ještě šlo, ale že vás doma nenaučili slušnému chování a ve škole pravopis, to je na pováženou. A co to, že se za to, že neumíte psát, ani nestydíte, nebo o tom ani nevíte?
Jiří K. 24.1.2006 14:00

Re: Kníže pán a "pomník"

Tohoto knížepána nemám příliš v lásce, ovšem za vyřešení této "patálie s pomníkem" mu velice tleskám.
 
Nakonec to celé elegantně a hlavně rychle vyřešilo jedno nákladní auto s hydraulickou rukou, které ten šutr prostě naložilo, odvezlo a vyklopilo kdesi v knížecích lesích - a je po problému.
 
Jak jednoduché.
Ale jak účinné!
 
PS.: Řeči o zhodnocení pozemku mi připadají docela paranoidní.
Dana 24.1.2006 13:34

Re: To jsem se nasmál

Ano, pane Hrbku. Článek p. Klause nezasluhuje komentář! A proto jste na toto téma napsal nejdelší komentář v tomto šuplíku....
Antonín Hrbek 24.1.2006 13:31

To jsem se nasmál

Pan Doležal lehce opomenul, že "ješitný střík" v pátečních LN vyplodil další ze svých nesmrtelných poučení pro vesmír a jeho okolí.
Jeho zásadní stanovisko je nepřistupovat k EUR, pokud ńebudou splněny podmínky, které si vycucal z prstu.
Podle něho je EUR měnou která neuspěla a těm, kteří ji zavedli ničím neprospěla.Prospěla minimálně tím, že zlikvidovala značnou část veksláků, ke kterým, jakožto představitelům "svobodného trhu" , má pan Klaus vřelý vztah. Pan Klaus v životě nejenže nic neřídil, ale (až výjimky) s ničím neobchodoval, takže neví jak všem těm, kteří se zabývají výměnou zboží a informací zavedení eura prospělo. Ani neví jak si EUR za dobou své existence polepšiloí vůči ostatním měnám, např. dolaru
Pochybuje, že konvergence české ekonomiky s ekonomikou eurozóny je dostatečná. Asi nezná strukturu vlastníků hlavních ekonomických subjektů v ČR a ani objemy zaharničního obchodu ČR s eurozónou. Má obavu, že ceny a mzdy v ČR nekonvergují ke mzdám a platům v eurozóně. Zde se opět hluboce a hluboce mýlí. Ani v eurozóně nejshou všechny mzdy a ceny na stejné úrovni. Mzdy v ČR se již přiblížily k některým státům eurozóny, řžada cen je již na stejné úrovni jako v eurozóně a ostatní se k nim rychle blíží. Pan Klaus má prostě strach, že by se zvýšili mzdy a životní úroveň té lůze, který nevolí ODS.
Spojuje měnovou unii s integračním procesem a prohlašuje, že kdo chce vstoupit do eurozóny podporuje jím nenáviděný evropský superstát. Toto tvrzení, které odhaluje pravé ledví pana Klause, ani nezasluhuje komentáře.
V jeho příspěvku je řada dalších zajímavých postřehů. Je přesvědčen, že přijetí EUR by bylo pro českou ekonomiku tragickou chybou. Rizika spojená se zafixováním koruny na "nevhodné úrovni" považuje za nesmírně vysoká a v podstatě zbytečná. Sám ale neváhal s okamžitým zafixováním kursu koruny vůči dolaru, a to na vekslácké úrovni. Zapomíná také na to, že na současném trhu je CZK vůči EUR stabilizovaná.
jeff 24.1.2006 13:22

Re: Kníže pán a "pomník"

Hortensie, nebude. Ale můžete nabídnout tržní cenu, koupit ho, zbořit a potom si tam stavět jak bude ctěná libost. Ale za vaše.
Virtuál 24.1.2006 13:13

Vaše starosti a Rotschildovy peníze-

Vepřín a Lety, toť téma! Rozvíjejte bujně svoji fantasii, co dál s vepřínem, s pozemky, kdo je koupí - stát?, Schwarzenberk? ,ODS,Kraus či Gross- možností mnoho, tak jen pište a fantazírujte! Dobře se to čte.
Postřeh 24.1.2006 13:01

Re: Re: Re: Re: Dejte pozor u třetí koleje, na třetí kolej přijíždí Klidná síla od Kolína.

No, nechci Vám brat iluze, já jen aby to nepadlo jako posledně při volebách do EU!
MirekTopShit 24.1.2006 12:53

Re: Politologové přestávají plivat na ODS...?!

Skoro to vypadá, že ODS přestala hlasovat v parlamentě současně s našimi komunisty,. Tak teď  ještě vygumovat toho Grebeníčka s Klausem na balkoně v Lánech a začneme tvrdě sledovat kdo s kým hlasuje...Zahájíme 16 let po pádu komunismu nekompromisní boj proti KSČ a budeme mobilizovat. S Klausem nebo doleva k opoziční smlouvě? S Tlustým - bývalým komunistou a traktoristou a mechanizátorem a vědcem, který obrátil tok řeky AmuDarji na Bublavskou poušť, kde nyní bude akvapark? 
pANE jANE jSTE LHÁŘ A DEMAGOG 24.1.2006 12:51

Re: Ja bych jen k clanku dodal,

Všechny privatizace za různých vlád  provedl a navrhl jakýsi Ježek (ODA). Ten se před pěti lety přinal, že projekty nečetl, protože nebyl čas. Klausova a Pithartova vláda to jen podepsala.
 
MirekTopShit 24.1.2006 12:33

Re: Re: Re: Dejte pozor u třetí koleje, na třetí kolej přijíždí Klidná síla od Kolína.

Zatím ne, ČSSD neustále přibývají preference, Pendolino s modrou barvou připomíná......nemohu si vzpomenout..... 
VLK 24.1.2006 12:04

Re: Re: Dejte pozor u třetí koleje, na třetí kolej přijíždí Klidná síla od Kolína.

kez by to platilo i o te CSSD!
VLK 24.1.2006 12:02

Re: Re: Politologové přestávají plivat na ODS...?!

CSSD se tech svych proflaknutych ksichtu zbavuje prubezne - Svoboda, Zeman, Spidla,  Kavan, ajzenbonak, Palas, Emmerova.... To jmenuju pouze ministry a jeste ne vsechny. Kdybych mel jmenovat i tajemniky, zastupce, reditele, poslance apod. to by bylo na stranku.
František 24.1.2006 11:56

Re: To Polanský,

Pithart není ani politikem ani férovým člověkem,znám Pitharta jestě z dob kdy studoval,celou jeho rodinu.,prominentů z KSČ,jeho osobní vazby na kohokoliv ,kdo mu zajistí bezpracné a výživné koryto jsou u pamětníků známé,v koncem 60 let on a jemu blízcí  Che Guevarovci,chodili tenkrát oblečení skoro jako on,tato levičácká junta ,soudružka  P.Šustrová by mohla sepsat  historií  této zlaté,socialismem postižené mládeže ,pocázející z prominentích rodin-členů KSČ,a né psát ty,ubohé sliny do lidovek.
František 24.1.2006 11:44

Re: Re: Ja bych jen k clanku dodal,

Restituce se týkala fyzických osob,né právnických osob,Ottova rodina tuto továrnu převedla na akciovou společnost,a to je právnická osoba.
janabok 24.1.2006 11:43

Re: Dejte pozor u třetí koleje, na třetí kolej přijíždí Klidná síla od Kolína.

v Pendolinu už se nesvezou...
právě dojezdilo i to poslední...
Ladislav N. 24.1.2006 11:39

Re: A nenafukute problém... např. kolik to PRÝ bude stát.

Zkuste přispět pár miliony z vlastní kapsy. Máte vůbec představu, o jaký rozsah likvidace (a znovupostavení) jde? Mimochodem, co máte proti prasátkům? Já je mám radši, než některá "prasátka" lidská...
Ladislav N. 24.1.2006 11:35

Re: Re: Re: Chtěl bych být tak v balíku jako neúspěný Pihart.

Copak, máte potíže s hledáním zaměstnání? :)
VladaPing 24.1.2006 11:20

bude obětován na oltář česko-romského smíření .....

a z druhé strany bude obětováno CO?
Ukradené mobilní telefony? Nákladní auta ukradených a prázdných peněženek? Vykradené byty, chaty a chalupy? Urny s popelem zabitých důchodkyň trestně ještě neodpovědných dětí?
 
P.S.
To ten oltář bude pěkně vypadat......
Hortensie 24.1.2006 11:20

Re: Re: Kníže a "pomník"

PEVNÉ VĚŘÍM, že VEPŘÍN V LETECH BUDE BRZY ODSTRANÉN.. A nenafukute problém.. např. kolik to PRÝ bude stát.. čím dřív to odstranění vepřína bude, tím lépe..Nebo jste též tolik mluvili, když se za socialismu budovaly památniky v Lidicích, v Ležácích a jinde..
Marat 24.1.2006 11:08

Re: Az... Cesilko a dalsi rodili Cesi-byvali uprchlici- v USA

CESÍLKO,VRAŤTE SE DO SVÉ DRAHÉ VLASTI,OBČANSTVÍ VÁM BUDE BLESKOVĚ VRÁCENO A VY BUDTE MOCI VOLIT VŽDY U KAŽDÝCH VOLEB ! 
Cesílko,vy jste těžce nemocná a nevíte o tom a nechápete svou nemoc. Jste už s tou touhou v ČR volit ,víc jak protivná! To občanství bylo navráceno každému,kdo o navrácení požádal. A volit má právo každý,kdo v ČR žije.Tak proč smrdíte v cizině? A mluvte a pište jen a jen za sebe! Když vy v ČR nežijete,neplatíte daně,tak nemáte právo do záležitosti toho státu mluvit.Volit  v Čechách nechodí pomalu ani polovina opravněných voliču a vy by ste chtěla volit? Vraťe se tam! Někde v Čechách ste se narodila.Vyrostla v jedné rodině,v jednom bytě,nebo v jednom domě.Tak vy dodnes máte právo jím tam v tom domě do všeho kecat? Né,nesmíte a nemáte právo.Nikdo vás z té vaší milované vlasti nebyháněl.Přežili tam miliony lidi,mohla ste tám žít i vy a můžete se tam kdykoliv vrátit.A hlavně tam zůstat,vydělávat tam,platit daně a budete moci se zůčastnit jako volička každých voleb.Když chcete právo volit v ČR,tak také musíte nést následky své volby.Ale volit s ciziny a následkům své volby se vyhýbat,to je padoušství.Jděte už s tím vaším nářkem,že nemůžete se zůčastnit v ČR voleb, někam tam,kam se snad ani nedá vlézt pro příliíž malí otvor a přestaňte obtěžovat s tím vaším nelidským kňučením.
 Cesílko,znám hodně bývalích čechoslováku,ale není mezi ními ani jediný,kdo by tak jako vy, zvířecký kňučel,že nemůže v ČR volit !
 
Sally 24.1.2006 11:07

Re: Re: Pane Doležale, jestli jste důchodce, jak v článku říkáte, tak všechna čest.

Jak vidím, dostal se sem na NP nějaký nenávistný, žlučovitý člověk. Názory můžete JH samozřejmě mít, ale ty výrazy, ty byste mohl zkrotit, stydět byste se měl Vy - JH, sjel Vás šéf, nebo Vám zahybá žena? Co je to s Vámi, nevstával jste zadkem nahoru?Podívejte venku svítí sluníčko a za 2 měsíce už bude jaro!!
Jaka 24.1.2006 11:04

To Polanský,

rozumím, že Pithart není dravým charismatickým politikem, přinejmenším je však férovým člověkem... a to rozhodně v míře o hooodně větší, než je v naší politice obvyklé. Jestli tohle není hodno alespoň určité úcty, pak potěšpánbu s námi... Víte, úctu k druhému projevuje jen ten, kdo si věří..
Virtuál 24.1.2006 11:01

JH, doporučuji trochu přibrzdit, více myslet.

Zamyslete se, co bylo míněno "tvářením se o Mnichovské dohodě, že neexistuje". Pokud budete více přemýšlet, nebudete psát tak, jak jste psal.Co to má společného s Posseltem a štvaním mezi řádky? Jsou tři možnosti: buď  trpíte paranoiou, nebo patříte do "Spolku českého pohraničí" (či jak se přesně ti komunisti nazývají), nebo jste kovaný komouš.
Sally 24.1.2006 10:53

Re: Re: Az... Cesilko a dalsi rodili Cesi-byvali uprchlici- v USA

Vážená Kristo, nejste asi dobře informovaná, volit můžete i té krásné jihočeské vesničce, pokud si ve svém trvalém bydlišti vyzvednete voličský průkaz a pak s ním klidně hajdy volit kde máte zájem. A to naši krajané v zahraničí, bohužel, nemohou, i když mnozí, zvláště ti, co mají zájem volit sledují události u nás mnohem pozorněji, nežli někteří naši spoluobčané. Nemůžete volit pouze do obecních a krajských zastupitelstev /na voličský průkaz/, ale o tyto volby asi našim krajanům nejde.
Jaka 24.1.2006 10:51

Demokracie ve své podstatě je "prodejná děvka", vyhrává, kdo dá nejvíc...

Znáte lepší systém? Nebo spíš lépe měřitelný? Průšvih je, že pokud nemá jedna strana charismatickou osobnost, která dopomůže straně k výrazné většině, je to pat, na který doplácíme všichni.. Je to bludný kruh v nedohodě, přešlapování na místě !
Sebor Prazma 24.1.2006 10:39

To je luxus

Podle IP FN Bulovka, ze by zavedli Internet i pro psychiatricke oddeleni?
franta 24.1.2006 10:18

Re: Pehe

Tím je ale na hony vzdálen i p. Topolánkovi, že ?
rops 24.1.2006 10:04

a jeste neco -

Pithart svou neuspesnost poctive prizna. U jinych neznama vlastnost!
rops 24.1.2006 10:02

a pan Dolezal byl

v politice uspesny, kdyz se otira o Pitharta? nedela z nouze ctnost jako jini politologove, co kdysi chteli byt v politice?