5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z čeho bič neupleteš

Pražská koalice se definitivně rozpadla. Vypověděli ji sociální demokraté s odkazem na to, že Trojkoalice nedrží při hlasování dohody. Tím se jen potvrdilo, že v Praze existuje něco, co by se dalo nazvat „Staronové pořádky“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kohout 15.11.2015 8:12

demokracie je tvrdá záležitost

A všechny tyto podivuhodné paní a pány, útvary, novotvary i starotvary, strany i ne-strany jsme si zvolili my sami ve svobodných a demokratických volbách. Je překvapující, koho lidé stále volí, přestože se prokázali jako neschopní, či hůře: politicky patogenní lidé, ale to nevadí, volí se pořád a pořád. (Tím hlavně myslím na pana Štětinu, což sice není Praha, ale EU, ale je mi nepochopitelné, jak ho lidé mohou volit. Někdy "lid" má čuch a vyprovodil Langra, Vondru, ale proč dosud nevyprovodil p. Štětinu mi jasné není.)

J. Laták 15.11.2015 10:55

Re: demokracie je tvrdá záležitost

Ono je to někdy složité. Prase, aby se v tom vyznalo. Všeholid český třeba lehce zvolil vypráskaného Slováka, rutinéra a znalce estébácké kakofonie Andreje Babiše, který v Čechách systematicky likviduje poslední zbytky demokratického řádu a podle posledních průzkumů to vypadá, že to bude na věčné časy.

Nu, a volič Miloše Zemana je zase přesvědčen, jak moudrého, dobrosrdečného a přitom vtipného strejdu na Hradčanech má. Jeho posvěcení samotným Kremlem má přece v Čechách stále svojí váhu a onu shrbenou žebrající trosku před Putinem oceňuje jako významnou třešničku na dortu.

J. Lepka 14.11.2015 18:53

Doba pokročila.

Ve středověku by je jen vyházeli z oken.

M. Malovec 14.11.2015 8:38

Z ovna

bič neupleteš. Když upleteš, nezapráskáš. Když zapráskáš, tak pouze sám sebe.

J. Laták 15.11.2015 17:01

Re: Z ovna

Dóóóbrýýý ..! Umyvadlo s mýdlem a vodou stojí v koutě .. :-)))