27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kubeš 22.3.2007 14:07

Pane Doležale!

Většinou čtu Vaše články se zájmem a dá se je často pozitivně hodnotit. Jen se mi zdá, jako kdyby Vám KLaus něco provedl (asi ještě v době kdy jste byl členem ODS), neboť jak můžete, tak se o něho nějak otřete. Doufám jen, že to není pouhá nenávist vůči někomu, kdo stojí intelektuálně nad Vámi (jak je v našich podmínkách toto chování běžně zvykem). Neboť kdyby tomu tak bylo, v tom případě byste mu nesahal ani po kotníky.

Vendy 22.3.2007 14:04

Včasnost výměny kocoura

Zdá se, že v ODS starýho kocoura zatím žádný mladý neutlačuje tak, aby se ten starý pozvolna ztratil a chodil domů už jenom na jídlo a později už vůbec ne  ;-D.

@Teo 22.3.2007 14:03

Obráceně

Otec prostitut, matka alkoholička. ;-)

@Teo 22.3.2007 14:03

No bať...

A když to vidíte Vy, vidí to i jiní. Diktátor v čele strany, která se nazývá "demokratická"... nemůžu si pomoct, ale to je pro odpůrce socanů relativně dobrá zpráva. Kdysi jsem protestoval proti petici za odvolání Grosse. Argumentoval jsem tím, že Standa stáhne socpartaj až na dno. Teď holt tu špinavou práci musí provést Paroubek. I kdyby nechtěl. Naštěstí to vypadá, že chce... a moc! ;-D

Vrba 22.3.2007 14:00

Re: Re: socani u‘ d vno p©esko‡ili do jin‚ho zadku

A přiznáte, koho jste musel?

Vrba 22.3.2007 13:57

Re: Pane Dole‘ale,

Pouze v případě, že by existoval předmět : DRBY!

Dana 22.3.2007 13:51

Re: Zeman je sice kocour,

@Teo, s Paroubkem se krutě mýlíte.  Teď se zbavil Zemana a prakticky nemá ve straně oponenty - ti, kteří mají jiný názor, mají strach, jsou jim natolik paralyzováni, že se neodváží ani slůvkem.... A takto sjednocená strana pod vedením jednoho muže..no, nic dobrého. 

Buvol 22.3.2007 13:24

Re: Zeman je sice kocour,

Musel jste mít hrozné dětsví, že máte tak pokřivený, pesimistický pohled na svět ..... Otec alkoholik matka prostitutka?

@Teo 22.3.2007 12:58

Zeman je sice kocour,

co jakoby odešel navždy, ale pořád se vracel pro svou pravidelnou dávku emocí... I potlesk publika je droga a té se mu na Vysočině zoufale nedostávalo. Co bude dělat teď je mi šumák. Paroubek mi v čele asociálních demagogů celkem vyhovuje. Prakticky nikdo už mu nevěří. Problém bych viděl ve výměně kocourů - třeba J.V.Paroubka za Socbotku. Ten je tak slizkej a bezcharakterní, že by mohl být i oblíbenej u voličů. Jako svého času Standa Gross. Stačilo by nechat si spravit ten nefotogenickej koňskej chrup a socani jsou zase v sedle. Dokud by opozice na Socbotku něco nevyšťárala. Tož tak TO vidm já. Děkuji za pozornost... ;-)

doktor 22.3.2007 12:51

Milý Zifčáku - Hučíne,

vrať se na Národní třídu. Zem tě potřebuje.

blatouch 22.3.2007 12:40

Re: Žvanilové

Jestlize nekdo neuspel na politické scéne, nebo rekneme v kulture, neznamená to preci, ze je horsí nezli ti, co uspeli !?  Rekl bych spíse naopak, ze to muze svedcit o jejich pevném charakteru, nebo  o geniálním umeleckém výtvoru, který nebyl hlupáky zatím  pochopen. A uz vubec to neznamená, ze by nesmel takový clovek do politiky, nebo do kultury mluvit a kritizovat. Neznám pana Dolezala, ani neví nic o jeho minulosti. A nemyslím si, ze je to pro diskusi na jeho clánek dulezité.

Olinka 22.3.2007 12:39

Re: Re: Re: Pan Doležel je vedle.

jasně, neb je to velkej fešák..... a ty smělé křivky jeho těla!!! A takovej je politicky obratnej.. až vyčůranej...je to IDOL!!! ;-DRv

ďrÁTH 22.3.2007 12:22

Re: Re: Pan Doležel je vedle.

Souhlas!!!! Jirka je výborný a druhý vítěz voleb je ve skutečnosti víc než první vítěz voleb.Je národním fotomodelem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOČKA 22.3.2007 12:16

Re: Pan Doležel je vedle.

A DRUHÝ VÍTĚZ VOLEB JE ASI PRD .......nebo co?

ceskej Honza 22.3.2007 12:15

Re: Paroubek je schopný politik a osobnost taky

V této diskusi jsem se jiz jednou zúcastnil. Doporucuji si precíst,  jak vidí vetsina národa vaseho Paroubka a Zemana.

tatina 22.3.2007 12:13

Pan Doležel je vedle.

Jestliže píše,že ČSSD má náskok v tom,že svého kocoura již vyměnila,tak nevím kde to žije.ODS svého kocoura vyměnila před pár lety a tak úspěšně,že ten kocour zatím vyhrál všechny volby,kterých se zúčastnil.O tom si zatím kocou Parouibek může jen zdát.

ZIFČÁK 22.3.2007 11:55

Re: Re: Docela trefné, Zemanova ČSSD byla jen nafouknutá bublina, které mnozí (i já osobně) na letěli

DOKTORE,DOKTORE!! ŽE TY JSI S TÍM ZEMANEM NA TÉ AGITCE CHLASTAL. A TEĎ MÁŠ NÁSLEDKY. Asi ťa vyměním.

Buvol 22.3.2007 11:50

Re: Re: Pane Doležale,

Dávám vám pomyslnou jedničku s hvězdičkou za nejstupidnější příspěvek! .....to dnešní školství a rodina musí asi vypadat, když produkuje takové přisprostlé indolenty a blbečky ......

jirka.s. 22.3.2007 11:45

Re: Re: Pane Doležale,

Kídek, Marte! Soudruh jihočech je nejspíše gauleiter místního Klubu českého pohraničí!

Marielle 22.3.2007 11:41

Pane Doležale,

 už se pro mne stalo pomalu zvykem číst jako první z NP Váš článek a dneska bych - být učitelka- řekla : za 1 !

vodák 22.3.2007 11:33

Re: Paroubek je schopný politik a osobnost taky

Nemůžete srovnávat nesrovnatelné. Paroubek je normální bolševický ( i když bez legitimace)  buran, ne buldozer a nesahá po všech stránkách Zemanovi ani po paty. Zeman když urážel, tak to mělo alespoň vtip.

Stachanov 22.3.2007 11:19

Paroubek je schopný politik a osobnost taky

není snad osobnost jen proto, že nepije becherovku a nemá trapné rádobybonmoty? Paroubek je minimálně stejně schopný statég a manažer jako Zeman, jen nemá jednu Zemanovu velkou nectnost, která je každému patrná, už když se na Zemana podívá, jak se nese - je to jakási ta jeho typická žlučovitost a pasivita. Paroubek je spíše akčnější a to je mu do plusu. Zeman žil z pořád omílanáho vytáhnutí ČSSD ze suterénu a každému svému nástupci koukal přes ramena. Gross a Špidla to neustáli, Paroubek ano, a tak musel Zeman jít.

Mart 22.3.2007 11:11

Re: Pane Doležale,

Jihočechu,jsi otec vola ! Takoví vlastenčíci,jakým jsi ty ubožáku,jsou trusem každého národa ! Jdi už někam,kam se snad ani nedá vlézt pro úpříliš malí otvor.Ale ty by jsi to mohl dokázat. Tobě by bylo moc dobře za Uralem na Sibíři. Věčně a věčně nedá českým vlatenčíkum někdejších pár vět,které p.Doležal napsal o vyhnání SN.Takoví jakým jsi ty,by potřebovali udělat totež,co se stalo těm SN.Dříve si smraďochové neuvědomíte co vaší tatíci a dědové spískali.Považujeteli vyhnání těch SN za spravedlivé,budete muset uznat za spravedlívé,když se stejné stane i vám.Víš vlastenčíku.

highway 22.3.2007 11:09

Dulezity je zaver komentare

Dulezity je zaver komentare: "ČSSD má před ODS významný náskok: tu totiž faktická výměna kocourů teprve čeká." To je dost smutné a pravdivé zjištění: Nynější předseda ODS užívá svůj nevykastrovaný kocouří nástroj k původnímu účelu, mocenských hormonů pak nezbývá. ODS má svého faktického předsedu na hradě a dokud tam bude, bude pohled na ODS stále smutný. Bohužel nejen pro ODS.

Milan 22.3.2007 11:01

Re: socani už dávno přeskočili do jiného zadku

Bohužel je to tak.Zemana jsem nemusel,ale Paroubek?

:-) 22.3.2007 10:40

"Člověk hloupý se obklopuje lidmi ještě hloupějšími, než je sám, zatímco člověk chytrý ..."..

V tomhle směru to se podobá Havlovi, i Klusovi.

Saša 22.3.2007 10:37

Zemanovou chybou je pouze

nedostatek diktárských vlastností a instinktů. Zeman mohl, ale nedokázal udělat to, co dělá Paroubek: kult vlastní osobnosti a výměna stranických funkcionářů.

Každý diktátor k upevnění své moci potřebuje vyměnit střední řídící kádr, aby všude seděli lidé, kteří se do funkcí dostali až za jeho panování, kteří všichni vděčí za svou funkci a růst právě jemu, tatíčkovi dobrotivému. Tedy nahradit "soudruhy spolubojovníky a zakladatele" perspektivní mládeží. To dělá Paroubek - Zeman to nedokázal.

Unikátem je ovšem ta Paroubkova kniha, ta hlavně se mu povedla. Kam se na to hrabe Hitlerův Hoffmann. Dovedete si představit ty orgie sebestředného narcismu, když se probíral horami fotografií, aby odsouhlasil těch 2600 způsobilých k uveřejnění?

Jsou to fotky vyráběné vládním fotografem, takže jen za dobu působení ve funkci - a to je tedy více než 10 fotek denně. Představme si tu ekologickou lesněhospodářskou pohromu, kdyby něco takového chtěl udělat třeba Havel nebo Husák a každý svůj den ve funkci by chtěl doložit deseti fotografiemi!  Je to vskutku velkolepá volební kampaň - každý delegát jejich sjezdu dostane (jak jinak než zdarma) do rukou fotodokumentaci aktivity a akčnosti kandidáta na předsedu za celou dobu jeho státního funkcionaření. Kam se na to hrabou nudné čtené zprávy o činnosti! Toto je ten pravý nový vítr v politice! Své nové spolupracovníky a stranické subvůdce již Velký Vůdce jmenoval a sjezd mu je jen potvrdí (Až do roku 1933 musel i Hitler pravidelně předkládat svá jmenování svých nejbližších nohsledů stranickému sjezdu k formálnímu schválení. Vždycky se tomu velice smál a považoval to za ukázka prohnilosti demokracie: "budou to ti, koho určím, ale dokud nemáme vládu, musíme dělat cirkus s volbami".) Něco takového Zeman prostě nedokázal - ten byl vždy v zajetí své víry v demokracii a inteligenci.

Zemanovi byl Mussolini vždy terčem výsměchu, ne obdivu. Naproti tomu Paroubek je Mussolinu čím dál podobnější.

Vendy 22.3.2007 10:33

Sedí to

Prima analýza, sedí to, zejména to přirovnání s nevykastrovaným starým a mladým kocourem v jedné domácnosti. Bravo pane Doležale, tomu nelze nic vytknout !  Teď ještě budu s napětím sledovat, jak to bude s výměnou kocourů v ODS !!!  ;-D

huhu 22.3.2007 10:19

Re: Docela trefné, Zemanova ČSSD byla jen nafouknutá bublina, které mnozí (i já osobně) na letěli

Zeman šibalům miliardy a hňupům tisíce již řadu let nemůže zajistit.

Tihle vyžírkové již dávno přeskočili do jiných zadků. To je podstata

toho, proč Zemanův odchod na čssd nebude mít žádný větší vliv...

huhu 22.3.2007 10:19

socani už dávno přeskočili do jiného zadku

Zeman šibalům miliardy a hňupům tisíce již řadu let nemůže zajistit. Tihle vyžírkové již dávno přeskočili do jiných zadků. To je podstata toho, proč Zemanův odchod na čssd nebude mít žádný větší vliv...