29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Písařík 24.11.2010 16:27

Nikdo nemůže mít rád Kalouska,

když mu sahá do peněženky, takoví hrdinové již vymřeli. Ale je neoddiskutovatelným faktem, že Kalousek ví co a jak. Podivuhodné, že se jeho postup shoduje s postupem Řecka, Irska, Španělska a v brzku Italie, Francie a Německa. Křiklouni typu Zavadila mohou získat podporu, ale ne těch, kteří skutečně produkují hodnoty. Co bude dělat Zavadil, až se ukáže, že ti, co stávkují, skutečně nejsou vůbec potřeba? Co bude dělat Sobotka, až lidi přestane bavit poslouchat, co by se nemělo?

Když jedete po krajině, vidíte nová auta, nové domy a v marketech koše plné nakoupených věcí. Tak nevypadá země, kde se žije z ruky do huby.

M. Bílý 24.11.2010 16:53

Ještě je tu jedna možnost, pane Písaříku

M. Bílý 24.11.2010 17:08

Ještě je tu jedna možnost, pane Písaříku (16:27)...

... že jsou ještě také lidé, kterých se správná snaha pana ministra Kalouska ušetřit nedotýká, nebo jen zanedbatelně.  Jsou to ti, kteří se svým příjmem dovedou hospodařit. Patřím mezi ně. Nevím kolik nás je. Podle křiku virtuálně potrefených hus to vypadá, že asi moc ne.Jinak s vámi plně souhlasím.

L. Severa 24.11.2010 18:26

Re: Ještě je tu jedna možnost, pane Písaříku (16:27)...

Moc Vás zdravím, pane Bílý. Trochu jsem se odmlčel a změnil identitu. Pokud jsem Vás touto změnou moc nezklamal, těším se na Vaše vzpomínky  nejen z našeho působení na VPÚ, ale,  jak jste již uvedl,  těch posledních deset  roků. Pokud nebudete mít dnes čas na odpověď  tak  Brou.

M. Bílý 24.11.2010 19:16

Dobrý večer, pane Libore / Severo. Rád Vás čtu!

Už jsem se divil, kam jste se poděl. Dnes už toho moc neurazím, ale doufám. že zítra ano. Velmi brou!

J. Malá 25.11.2010 15:17

Re: Nikdo nemůže mít rád Kalouska,

Co bude dělat Zavadil? No přece to, co další bosové ROH- jeden po dlouholetém flákání ve sněmovně dříme již kolikátý rok v Bruselu, druhý se právě stal , při svém vzdělání zámečníka, předsedou rady moudrých- senátu.Tak co by Zavadil? Zatím je nové koště, tak běžte všichni s ním ho podpořit v soukromém úsilí o úspěch v politice.Zvlášť, když sám říká, že v tomto termínu a situaci je to již zbytečné.Tak proč asi??