29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Vrací se politické procesy?

Nejvyšší soud bude koncem května po čtyři dny projednávat stížnost pro porušení zákona, již vznesl proti rozhodnutí odvolacího soudu ve věci Rath Babišův ministr spravedlnosti Robert Pelikán.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Klepetko 4.5.2017 21:49

Re: Pane Doležale, jste slepý?!

Ale to máte pravdu - jenže zkuste si představit třeba demisi vlády Jejího Veličenstva, o které by parlament nebyl vůbec informován :-((((((. Liberální demokracie, vtělená do jednoduchých ústavních procedur a zvyklostí, není nic jiného než "nejjednodušší možná společná morálka dobrého žití", etický liberalismus není překonán tím "realistickým"!

Zapomínáme často na jednoduché věci, které leží v základech. Babiš - to je tříska v oku bližního tvého! Břevno ve vlastním, -

třebas i Sobotkovic oku nám připadá přirozeně, proč ? :-((((((((((

R. Langer 4.5.2017 6:32

Furt mě udivuje "nezákonost" odposlechů, kterými byl dokázán trestný čin, kvůli kterémužto poskytnutí důkazu byly tyto odposlechy povoleny. Ale soudruh Rath to pochopitelně vidí jinak, o tom nepochybuji...

J. Chaloupka 4.5.2017 13:23

Jediné je jisté: v politice si už neškrtne.

Přesto že jako bůh změnil víno na 7 mega a to je pro toho ctižádostivce trest jako Brno.

Mimochodem zbavíme se někdy toho pisálka Doležala?

P. Maleček 4.5.2017 4:48

Doležal jako vždy agentem kradokracie.

Opět obvyklé Doležalovo úpění o nezkorumpované skvělé ČR demokracii, v r.2013 zničené policejním zásahem na plně demokraticky a transparentně fungujícím úřadu vlády (kdo si chtěl na státním nakrást uplatil sekretářku premiéra kabelkami, kožichy či šperky a ta ho přes svou mezinožku ovlivňovala v prospěch jí uplácejících) a souběžné vláčení prý jen za svou čestnost (tedy ne vydírání) fleky (korupčně výnosnými) ve státních podnicích odměněnými poslanci.

Doležale, tak takhle průhledně-pitomou pohádku nešíří ani ovčí babička, páč by jí při tom jí nevěřící, "život znalé publikum" zacpalo její falešný zobák dudlíky.

Ne že dříve skvělou demokracii teď ničí nejrůznější totalitáři s Babišem v čele, ale zkorumpovaní prý demokratičtí politici lidem demokracii tak znechutili, že teď lidé zoufale hledají náhradu v komkoliv, kdo jim co nejhalasněji slibuje tu zkorumpovanou, falešně demokratickou verbež vyhnat. Což má být garancí lepších zítřků.

No a jak už to v politice bývá, takové situace zneužívají nejrůznější grázlové, aktuálně s Babišem v čele. Ti jsou však jen důsledkem demokraticky se šklebících zkorumpovaných politiků a jejich "demokracie" - spíš kradokracie tak obdivované spíš než naivou, jejich agentem Doležalem.

V. Kotas 4.5.2017 5:24

Re: Doležal jako vždy agentem kradokracie.

Ještě aby přiznal, že po vzniku samostatné ČR, nastavovali vládnoucí politici špatná pravidla, zákony, takže zde máme pseudodemokracii a parodii na kapitalismus.

J. Matoulek 4.5.2017 0:20

Nezoufejte,

bude hůř.