7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Volby a politická naděje

Václav Klaus, jak je v poslední době jeho zvykem, zahrnul ve čtvrtečním rozhovoru pro MfD čtenáře spoustou výstředních nápadů. Jedna věc však stojí za zvážení. Na otázku "co očekáváte od těchto voleb a zajímají Vás", kterou si sám položil, odpovídá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kalina 9.10.2013 9:42

to se pořád něco píše

a obrací se zleva do prava, ALE to podstatné, o několik řádů důležitější a průraznější je mimo pozornost.

S kým, s jakými azimuty, s jakou společnou měnou a v jakém větším hospodářském společenství byly v minulosti nebo nyní jsou státy jako : Japonsko, JIřní Korea, Tchaj wan, Sigapur, Hong Kong a dnes celá oblast mezi Indií, Čínou, Austrálií. Do Ecropy a Ameriky\ daleko, obchodní bariéry, omezení dovozu a přesto hle kolik značek je z tohoto regionu a kolik značek z našeho tam také vyrábí. prostě ta možnost svobodně podnikat a mít zisk je tak silná, že to žádný regulátor nemůže vymyslet lépe. MOTIVACE versus DEMOTIVACE. Zkuste se zamyslet nad tímto: indický výrobce automobilů prohlásil, že bude do Evropy dovážet laciná auta cca za 50-60.000,.Kč. Hned jsem viděl několik pořadů v TV, co to bude za šunky, nebezpečná auta, bez airbagů apod. ŹIVOTU NEBEZPEČNÁ. A to tedy ne, evropany si nenecháme ohrožovat. Porovnejme s jakýmkoliv  motocyklem: při zastavení nemusím dávat nohu na zem, aby neupadl, kdyř prší jsem v suchu a mám stěrače a bezpečnostní pásy. takže se nás snžili chránit před výrobky z uvedených států (ty samé kecy) a při tom nám brání vyrobit takové auto (a jiné výrobky)  v Evropě jenom tím jak se nás pořád snaží chránit za naše prachy.

P. Vítek 9.10.2013 11:50

Re: to se pořád něco píše

Presne!Neschopni proste uz nestaci s dechem a nechteji k tomu pusti schopne a dobre jim zaplatit.Protoze velmi dobre tusi,ze penize ve svobodnem(ne polostatnim se statnimi zakazkami pro smrady)kapitalismu,jsou jedinym ukazatelem majetku.A tam by se ukazala pravda....to nemohou dopustit,radeji znicit vsechno nez toto!

P. Vítek 9.10.2013 11:51

Re: to se pořád něco píše

Pardon..penize jsou jedinym ukazatelem uspechu...

Š. Hašek 9.10.2013 13:42

Re: to se pořád něco píše

Neschopní dole chtějí dávky od souseda.

Neschopní nahoře chtějí dávky od EU.

Vše na dluh (skoro). Říká se tomu prorůstová politika pro lidi.

Toť současný moderní volební program středových neosocialistů.

R. Langer 9.10.2013 13:43

Re: to se pořád něco píše

Máte naprostou pravdu! Ale KDYBY TO JEDEN ŽIVOT ZACHRÁNIT MĚLO!!! A dokud se lidé neproberou a nepřestanou s takovými nehoráznými hloupostmi, budeme tam, kde jsme, a hůř. :-(