26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luděk 26.3.2009 14:25

Smutné zjištění

Včera se Topolánek opět v parlamentu EU předvedl jako ředitel zeměkoule.Zděšení europoslanci jen zírali,co tam z něho padá za perly.Jako vždy rychleji mluvil,než myslel a výsledkem je skandál mezinárodních parametrů.Jeho buranství a schopnost vyřvávat "spravedlivý" hněv při všemožných lžích ve stylu zloděj křičí chyťte zloděje nemá snad žádný jiný politik široko daleko.Topolánek,Langer,Dalík a spol přivedli tuto zemi do stavu,kdy je v politice možné už naprosto všechno.Pokud si někdo dovolí jejich lži a mafiánství pojmenovat,začnou mu nadávat do bláznů,na kterého je třeba hodit síť.K tomu klaka z jejich partaje zuřivě tleská.Tristní obraz součané reálné české politiky.

milan007 26.3.2009 14:21

Re: Horšího burana už těžko nalezneme

Máte pravdu, zvláště ve srovnání s gentlemany jako jsou Paroubek a Rath to vynikne :-)

Honza 26.3.2009 14:05

Vypadá to....

že Doležal je věštec - "budou vlády horší "  - zálež pro koho budou horší. Těm,kterým se bez kontrol bezostyšně naplňovaly konta bez doložení  příjmů,těm se to určitě nebude líbit. :-D

Rasputin 26.3.2009 13:56

Nikomu nevadí,

že ten jakýsi švipel vládu potopil a ne podpořil, jak píše autor ?

Rasputin 26.3.2009 13:54

Re: Je to snad jinak

Proč všicni mluví o 30 Kč.    Pan doktor Vás vyšetří (změří tlak), předepíše 2 léky  od spřátelené firmy. Panu lékárníkovi dáte 2 x 30 Kč.  Je to 90 Kč. Nemluvě o doplatku v lékárně.

Herakleitos 26.3.2009 13:43

Re: Předčasné volby 17. listopadu 2009

Nějak si protiřečíte. Pravice u nás jsou tkzv. Euroskeptici!???

Bubeník 26.3.2009 13:39

Horšího burana už těžko nalezneme

než Topolánka a jeho boys jako lháře Vondru, knížete atd. Bylo těch průšvihů málo??????

Sunny 26.3.2009 12:48

Re: Dlouhodobá

Zdá se, že na tom něco bude. Nevíte, jestli už se náhodou nezdejchli taky Blaničtí rytíři? Někdy mám pocit, že nejhůř už bylo...Několikrát.

Sunny 26.3.2009 12:44

Re: Je to snad jinak

Nemyslím, že by 30 Kč regulačního poplatku bylo nějakým brutálním sáhnutím do peněženek lidí. Naopak o účelnosti tohoto kroku nepochybuji. Ovšem to je věc názoru. Pokud pro někoho byl argumentem zvolení či nezvolení třicetikorunový poplatek, něco to o takovém člověku vypovídá. Nejsem velkým fanouškem této vlády v demisi, ale myslím, že v rámci možností, které měla, si vedla dost slušně.

Bogyman 26.3.2009 12:40

Re: Dlouhodobá

R^

a také to, že po dlouhá desetiletí, de facto od nástupu Hitlera až do r. 89 odcházela česká elita do emigrace. Zbyli ti, kterým bolševismus vyhovoval.

Sunny 26.3.2009 12:36

Re: Předčasné volby 17. listopadu 2009

Nemyslím, že by Václav Klaus byl až takový rusista... Jinak s Vaším příspěvkem celkem souhlasím. Akorát se bojím, že pokud "napochodujeme do Evropy příliš zprava", nebudeme dvakrát vítáni. Evropa je dnes hodně socialistická:-/ Takže je otázka, jestli je vůbec o co stát za těchto okolností?

Sunny 26.3.2009 12:32

Re: Horší

Draku, buďte v klidu:-)  Vládu budeme mít takovou, jakou si zasloužíme. S tím idiotským volebním zákonem, který máme, je naděje na změnu k lepšímu mizivá. Náš parlament je z velké části parta vypráskaných darebáků, ovšem námi zvolených...Někdy bych se na to nejradši taky vykašlala, ale mám to tu ráda, takže do ciziny se nechystám. Zatím... Nechci tu vyčuranou bandu nechat vyhrát tak snadno.

xxxKubeš 26.3.2009 12:30

Dlouhodobá

okupace naší země nese své ovoce. Příčin je jistě mnoho. Jedna z nich je na př.že příslušníkům lůzy dříve stačilo být ve straně, " pracovat" pro ni a užitečné práce se již tolik věnovat nemuseli (proto se jim normální režim nezamlouvá). Další příčinou je množství těch, kteří žijí z různých sociálních podpor a pracovat mnoho také nemusí, k těm patří cikáni, kterých sem natahal Husák víc než dost a kteří díky Tisovi a jeho fašistickému Slovensku přežili Hitlerovi vrahy. Svůj díl nese i Havel, jemuž můžeme vděčit za přežití komunistické strany do dnešní doby. Svou práci jistě odvádějí i početní agenti našich bývalých okupantů, kteří nemohou se smířit s osudem svých bývalých kolonií a všemožně podporují antiamerické nálady (viz radar, jehož odpůrci by rádi hráli v budoucnu roli kolaborantů).

Lady 26.3.2009 12:27

Re: Pane Doležale,

Zajímavé , ještě by mne zajímalo, co měla  podle Vás dělat a co bysste dělal vy na Topolánkově místě.

Jara 26.3.2009 12:11

Předčasné volby 17. listopadu 2009

Aby každému bylo jasné, o co jde. Pád vlády v Evropě přivítalo akorát Rusku, které očekává, že mu ČSSD půjde pěkně na ruku. A ona jde viz odmítání radaru, Zaorálkova zahraniční politika apod. S podporou Rusisty Václava Klause byla vláda svržena a Jiří Paroubek se k cestě k moci neštítí ničeho. Ať je ostuda v Evropě, ať koruna padá, ať jsme na úrovni Maďarska a Lotyšska, jen když z toho budu mít prospěch. A o jeho přístupu k bývalým estébákům nemluvě. Společně s Rathem a Zaorálkem a "ekonomem" Sobotkou, smrtící kombinace. Takže s levicí zpátky k socialismu a Rusku, nebo opačně. Do Evropy a s pravicí.

Lotras 26.3.2009 12:03

Léčba předčasné ejakulace Instillagelem

to prosím předtím než dědo budeš psát

http://www.zdrava-rodina.cz/med/med899/med899_7.html

drak 26.3.2009 11:59

Re: Poučte mě...

Toto zde bylo omleto již celkem dvakráte, ničeho jiného jste povšimnouti neráčil?

drak 26.3.2009 11:55

Re: Poučte mě...

Asi jste to ještě nepostřehl, ale kvalifikovaných lidí zde v ČR, z mnoha důvodů, kvapem ubývá. Dílem proto, že se lépe uplatní v zahraničí a dílem proto, že úroveň naší politiky, justice a veřejného života obecně, nezadržitelně klesá. Za dalších 20 let už asi na českého lékaře či zubaře nenarazíte, budou tu v tom lepším případě ti z Ukrajiny, tak se tam zajeďte podívat, ať víte co Vás čeká.

Co se českého pravopisu týče, tak od mých cca 13 let je to už jen a pouze výsledek mého vlastního úsilí. Z jedné chyby, které jsem se dopustil, činíte dost dalekosáhlé závěry. Nechcete se náhodou pokusit zlepšit úroveň znalosti českého pravopisu například na TV Nova, Prima, nebo i ve veřejnoprávních médiích? Tam by toho totiž bylo zapotřebí mnohem více a také by to mělo mnohem větší žádoucí účinek.

Jak jsem chytrý nechci soudit, to nechám na jiných, co se ekonomické úspěšnosti týče, tak vzhledem k tomu, že nemám na určité věci žaludek, tak to není až tak špatné, zatím si nestěžuji. Do politiky  ale jít nemohu, nemám na to ani dostatečně uřvanou tlamu, ani dostatečně hroší kůži, ani dost tvrdé lokty a ani absenci svědomí. Zkrátka z mnoha dobrých důvodů, nejsem na to ten pravý.

Jako mladý člověk jsem se mylně domníval, že voliči nejsou tupé stádo, ačkoliv historické zkušenosti, jako volební vítězství Adolfa Hitera, nebo únor 1948 u nás, poměrně jasně prokazují opak. Po obecných zkušenostech, jako je například výsledek referenda o spuštění jaderného programu v Rakousku, volební úspěch zelených v parlamentních volbách u nás a úspěšný nákup hlasů za 30,- Kč během posledních voleb do obecních zastupitelstev  a po mnohých mých vlastních zkušenostech jsem se přesvědčil, že lidé jsou v podstatě hloupé stádo a kvalitu toho stáda určují ti, které si to stádo postaví do čela, respektive kdo se mu do toho čela protluče. U nás je to v tomto ohledu čím dál tím horší, proto ty vážné úvahy o odjezdu.

Demokratická většina (stádo) kdysi odhlasovala Sokratovi smrt, chcete se k ní snad připojit?

Jan Cháb 26.3.2009 11:50

Re: Bohumile,

Český šovinismus je stejně zlý a hloupý jako jakýkoliv jiný a stejně neschopný hovořit rozumně k věci. Jestli si to milý předdiskutér neuvědomuje, pak je nutné mu to říci: padla vláda. Byla svržena v době českého přesednictví EU. Tuto sprostotu, nedovedu takový čin nazvat jinak, si mohli sociální demokraté, pánové Tlustý etc. a dámy Jakubková (pokud jsem jméno paní poslankyně zkomolil, pak se jí omlouvám) ušetřit. Vládě jistě bylo co vytknout, ale - pokud je ten či onen jedinec schopen mít na mysli prospěch českého státu - bylo na místě dát jí pokoj až do dokončení českého předsednictví EU; pak nechť se opozice postaví na zadní a vrhne se na vládu jako řeznický pes, jak se kdysi říkalo. Konec konců je to její role v demokraticky řízeném společenství. Ale na to, co provedla nyní, doplatíme všichni. Od posledního sociálně demokratického poslanečka (výměnu jedné z hlásek si proveďte sami)a pana T. až po dětí zítra, pozítří atd. narozené. Nebyl jsem v minulosti voličem ODS, nelíbila se mi a nelíbí, ale v příštích volbách jí svůj hlas dám. Mám totiž pocit, mohu se samozřejmě mýlit a pokud se mýlím, pak se omlouvám, že se sociální demokracie mění z politické strany v politickou ... (řečeno slovy paní Benešové).

Boban 26.3.2009 11:38

Re: Poučte mě...

a každý školák ví, že se nepíše by jste, ale byste.

Kolombo 26.3.2009 11:30

Re: Je to snad jinak

Komu nevadí Paroubek, Rath, Sobotka, ať si je nechá, nechť si jich užije. Já odtud mizím, na třicetikorunové blbce už nemám nervy. Robinson na ostrově si žil líp a myslím, že kdyby ztroskotal dnes pak by se na svém ostrově spíš zamaskoval aby ho nenašli než signalizoval o pomoc.

milda 26.3.2009 11:26

Re: Je to snad jinak

Stále stejná písnička o aroganci vlády. Vám zřejmě nestačí to co předvádí spolek kolem Paroubka. Jmenovat snad nemusím. Tam to totiž začalo. Každý hokejový tým má svého muže na špinavou práci a provokatéra. A Paroubek jich má víc a ještě má další přitakávače, kteří ttvrdí muziku. Nereagovat na to je chyba, ale asi záleží na publiku, jestli tento komunikační hnus bere. A tady jsme u jádra pudla. Asi si nic jiného nezasloužíme. Je příliš těch, kterým se to líbí. Taky Blesk je u nás nejčtenější. To  také něco vypovídá.

Kolombo 26.3.2009 11:26

Re: Je to snad jinak

ODS se měla na zdravotnictví vykašlat a bylo by. Socky by měly všechno zadarmo, ale stálo by to čím dál tím víc za pendrek. Multimilionáři se můžou na levičácká hesla o stejné péči pro všechny vykašlat, neb se mohou kdykoli nechat léčit za peníze všude a příjmy, neplynoucí z práce zůstávají "pojistnými" nedotčeny. Kolikpak asi "solidárně" zaplatil na daních a pojistných soudruh Gross? Že nic? No jasně, proč taky, on přece kvůli těm milionům nemusel pracovat! Kdyby  byl takový pitomec, to by ho socani jako "milionáře" s radostí oškubali.

drak 26.3.2009 11:12

Re: Poučte mě...

Omlouvám se za pravopisnou chybu, kdy jsme na místo správného obratu "abyste" použil nesprávný "by jste". Asi mi to mylně "uvízlo" v mozku při čtení houfu reklamních letáků, či poslechu reklam v rozhlasovém vysílání. To, co se děje s češtinou v médiích obecně, je hrůza a když už to dokáže ovlivňovat i poměrně odolné jedince jako jsem já, tak už to začíná být hodně zlé.

Doufám, že se Ebony a Anonym se stejnou vervou pustí i do oprav pravopisných chyb levicově orientovaných přispěvatelů. Například příspěvky publikované pod jménem gerontusinza po něčem takovém přímo volají, ale tam jsem Vaši aktivitu nezaznamenal. Asi trpíte selektivním tu viděním a vkusem tu neviděním a nevkusem.

Anonym 26.3.2009 11:10

Re: Před námi je pokus Václava Klause o puč a dosazení svého milce

Třeba budeme příjemně překvapeni.

kopec 26.3.2009 11:07

Re: Je to snad jinak

Rozdil je v tom , ke komu se kdo arogantne  chova. Pokud se vlada a spicky ODS chovaji arogantne k lidem,vlada ztraci. Pokud se opozice chova arogantne ke spickam ODS a vlade,  jenom ziskava. Je to jednoducha matematika. Navic vlada se chova arogantne vuci vsem, nejen vuci lidem, ale i vuci opozici.

tom 26.3.2009 10:45

Re: Dědo,

Ty retardovaný jedinče, mě nikdo nic zadarmo nedává, já mám své peníze. Zadruhé jsem žil u Němců a ne u Sudeťáků a to je sakra rozdíl. To ale nepochopíš, je to nad tvé síly. Až se naučíš nějakou řeč, třeba německy, tak se na rozdíl zeptej Němce. Zatřetí žiji v současné době v jiném státě než v Německu. A protože se dovedu o sebe postarat kdekoliv ve světě, nemusí mě nikdo živit. Zkus to také, máš možnost. Pak se ukáže, kdo je veš a musí se doprošovat obživy od druhých. To je ale mimo tvé možnosti. Leck mich am Arsch du Arschloch.

yt 26.3.2009 10:33

Re: Bohumile,

Výborně, pokud BD nepřipomene sudeťáky, najde se geniální snaživec, který to napraví, neb nic jiného nevymyslí.

korsika 26.3.2009 10:23

Re: Je to snad jinak

Myslím si, že jim určitě vadil Julínek, Cikrt, Nečas, Říman, Langer, Topolánek, Řebíček atd. Třeba jim Paroubek nebude vadit. Kdo ví? Uvidíme v parlamentních volbách.

Jirka1 26.3.2009 10:10

Re: Před námi je pokus Václava Klause o puč a dosazení svého milce

Odstřelení LS je záslužný čin. Ovšem zaplatíme za něj opoziční smlouvou II, kterou nám předvede loutka Bém s Paroubkem nebo přímo se Zemanem. Vrátí se nám figurky typu Bobošíková v ČT, Šlouf jako poradce a další zasloužilí. Vše pro splnění Klausových rozmarů. Proti tomu byla Topolánkova vláda i přes svou zjevnou korupčnost naprosto čistá :-)