7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Václav Klaus o změně režimu

Miloš Zeman vyklidil místo věnované tradičně prezidentskému projevu. Důvodem nemůže být, že se na Nový rok v poledne necítí ještě docela fit, projev se předtáčí. Uvolněný prostor využil do mrti jeho předchůdce v úřadě Klaus – nejprve 1. ledna v Partii na Primě, a den poté v Mladé frontě Dnes.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 10.1.2014 13:32

Re: Cist Klause?

Blbecku s namrzlou hlavickou za prve nejsem zadna tvoje soudruzka debilku ze me tykate  Ale musim u vas priznat ze jste na to zvyklej z vasich schuzi starejch uprdenejch dedku z LM

Z. Sohorova 10.1.2014 13:28

M. Kosejk + M.Mrazek

Dekuji za titul ktery me zde oba davate  Okamzite ukazujete co jste  za pitomce  hlavne ten s tou namrzlou hlavickou Mrazek   Od primitivu vaseho razeni se to bere...

J. Svoboda 10.1.2014 12:58

Re: Pane Doležale,

Pane Pavlasi, bez odpuštění - pablbem je možno bez uzardění zvát toho, kdo je schopen se snížit k tak primitivnímu způsobu diskuse, jako Vy.

K. Pavlas 10.1.2014 12:49

Pane Doležale,

Vy jste, s odpuštěním, pablb.

M. Kosejk 10.1.2014 12:34

Re: Co takhle nějaká fakta?

Já bych to s tím "kopáním do Havla" tak neviděl. Dá se říci, že to "kopání" je pouze obrana Václava Klause před novinářským světem, který neustále Klausovi vyčítá, že není jako Havel. No a prostě Klaus vysvětluje, proč nechce být jako Havel.

Jestli v tom někdo vidí "kopání do Havla", tak ten, být konzistentní, tak se také zastává i Klause, když fans Havla vyčítají Klausovi, že nemá stejné názory jako oni.

M. Martin 10.1.2014 11:35

Re: Cist Klause?

Sohorová stál jsi ještě neodpověděla.

Sohorová že nenávidíte Klause tady už všichni víme. Ale u tebe už to není chorobná nenávist .U tebe je to dosti pokročilá demence.Tvrdíš tady že jsi zdravotní sestra i když se o tom dá pochybovat protože sestřičky jsou docela inteligentní.Co kdyby ti pacient řekl že má rád Klause? Píchla bys mu heparinovou injekci?

S. Donát 10.1.2014 11:27

Re: Co takhle nějaká fakta?

Souhlas pane Vyhnalíku. V mnohém s exprezidentem Klausem souhlasím, ale ta jeho neschopnost přiznat vlastní chyby, podpora Zemana a obhajoba jeho současných činů a také kopání do Havla mi na něm dost vadí.

B. Mráz 10.1.2014 11:03

Pane Doležale,

vaše umanutost Klausem způsobuje, že se vymezujete vůči exprezidentovi argumenty, kterými popíráte svá včerejší a předvčerejší tvrzení.

J. Mrázek 10.1.2014 10:59

Neurážejte slépky !

Ty s tím "stvořením" nemají nic společného !

D. Polanský 10.1.2014 10:48

Dost obehrané čtení,

chybí tomu jiskra. S tím Západem je to vyložený nesmysl, tady jsou lidé doslova posedlí západním stylem života, žerou hamburgry ani u toho nedutají. Žádné ruské velkovýkrmny v Brně nevidím. K slušnosti patří nadávat na bolševika a ruského medvěda. Už ani ruskou vodku nedovážíme. Jenom ten Mrazík stále frčí.

M. Kosejk 10.1.2014 10:47

Re: Co takhle nějaká fakta?

Paní S. je kravka. Zároveň tohle ale pěkně ilustruje jistý deficit Václava Klause - politika. Kdyby byl schopen přiznávat své chyby, působil by na lidi lépe. Takhle jen nahrává kravkovským lidem, jako je paní S.

S tím Zemanem je to klasické. Václav Klaus prostě nepřizná, že "opoziční smlouva" nesplnila svůj účel (díky ÚS a následném úmrtí jednoho hlasu) - a tak ji hájí jako celek - a tím si škodí sám. A z toho všeh orezultuje podpora Zemanovy prezidentské kandidatury - a ta zase implikuje to, že dnes Václav Klaus hájí kroky současného prezidenta, i když nesou obhajitelné.

T. Kočí 10.1.2014 9:59

Re: Co takhle nějaká fakta?

dobře napsáno

K. Janyška 10.1.2014 9:48

Sohorová je slépka.

Nevzdělaná... Dzp.

K. Janyška 10.1.2014 9:47

Posedlost Klausem je Doležalova nemoc.

Nevyléčitelná... Dzp.

I. Schlägel 10.1.2014 7:37

Re: Odstíny šedi :-).

Myslím, že většina voličů páně prezidenta jeho rozmary nepovažuje za rozmary v negativním slova smyslu, případně o jeho rozmarech počínaje Bambergem nic neví, neb je to nezajímá a zajímat nebude.

J. Mrázek 10.1.2014 7:16

Ta poslední věta ...

...je hodně blízko pravdě ....

K. Frauknecht 10.1.2014 7:14

Odstíny šedi :-).

S oběma "ale" lze souhlasit, ale :-) nic není černobílé.

Prezidenta jsme si zvolili sami s vědomím jeho mnohých "rozmarů". V dané době to byla, dle mého, dobrá volba. Že se Eman zviditelňuje a posiluje vliv "kladače věnců" mě docela těší. Jinak úřad prezidenta zrušme - je drahý a věnec položí i premiér :-)).

"Harašení" s východním medvědem mě fakt baví. Putin je celej natěšenej aby nás ... co vlastně? Aby nám vnutil rubl? Aby zkoupil naše podniky? Aby u nás zavedl ruské právo? :-)))) Inu, pokud vývoj EU půjde současným směrem, možná bychom na tom vydělali!

J. Mrázek 10.1.2014 5:41

Možná tak červená knihovna..

Víc bych si ji netipoval. Výsledek je vidět ....

J. Mrázek 10.1.2014 5:39

Přesně formulováno.

Jen lidé jednoduchého myšlení nechápou, ale to je JEJICH  věc a ostuda...

J. Mrázek 10.1.2014 5:37

Začalo to v Británii...

Nemoc šílených krav a priony. Priony nezničitelné sterilizací, ani teplotami při pečení a vaření. Důsledky jsou strašlivé ....

J. Vyhnalík 10.1.2014 3:30

Re: Co takhle nějaká fakta?

A kterépak ty knihy jste četla?

Z. Sohorova 10.1.2014 3:16

Re: Co takhle nějaká fakta?

Ano vsimla jen me je jasny ze dnes drtiva vetsina CR uz vedi co je Klaus za cloveka  a ze nadelal tolik zla  ze to dobre o cem Vy zde pisete co napsal v knihach ,,,,,, ale to  on sam nikdy  neudelal   a jinak  se mejte  dnes zde mame pilno..zadna ticha a klidna noc :):) .....

J. Vyhnalík 10.1.2014 3:10

Re: Co takhle nějaká fakta?

Asi to bude tím, že já souhlasím, nebo nesouhlasím, s názory a ne s lidmi.

J. Vyhnalík 10.1.2014 3:08

Re: Co takhle nějaká fakta?

Pokud jste si přečetla, co jsem napsal, mohla jste si všimnout, že ne ve všem s VK souhlasím.

Z. Sohorova 10.1.2014 3:01

Cist Klause?

Jeho knihy snad ano, ale to by je nesmel psat prave ten VK co celou jeho politickou karieru delal vse jinak nez pise ve svojich knihach

Z. Sohorova 10.1.2014 2:57

Re: Co takhle nějaká fakta?

To je prave  to co pan Klaus zasadne neumi a nikdy nedelal neco si priznat ze udelal spatne  Ja jen nechapu ,ze Vy clovek s velkym rozhledem na politiku chapete Klause to jako ve vsem s nim souhlasit?Jestli ze ano nemam slov...

Z. Sohorova 10.1.2014 2:54

Re: Remek součást změny režimu?

Rusko zna to ano ale jen  ze sfery komunistu  Take jste zapomel napsat ze Remek je kovanej komunista a mel svuj podil na mnoho zla co komunisti  v nasi zemi nadelali.   Take se chci zeptat kdo jako ma byt ten tonouci??   Myslite Klause?  ten uz se nemuze vice potopit jak je potopeny

J. Vyhnalík 10.1.2014 2:53

Co takhle nějaká fakta?

Pan Doležal se v poslední době ve většině svých komentářů shoduje s názory VK a zjevně ho to zažíná znervózňovat.

Přitom já se shoduji velmi často s oběma pány a nemám s tím problém ;-)

Hlavní rozdíl je, pokud jde o hodnocení současného presidenta Miloše Zemana a tady dávám za pravdu panu Doležalovi. Mám pocit, že VK v této věci strká hlavu do písku a snaží se nevidět Zemanovu snahu politickou scénu nikoliv moderovat, ale ovládnout. VK by si musel přiznat, že Milošovi Zemanovi naletěl na jeho předstíranou férovost a řeči o věrnosti demokratickým zásadám.

Na druhou stranu řeči o Klausově "orientaci na východ" jsou otřepaným klišé, které sice postrádá pevné základy, ale zato se stalo nedílnou součástí argumentace všech, kdo VK nenávidějí natolik, že by nikdy neztráceli čas čtením čehokoliv z toho, co VK napsal. O to víc mne to překvapuje právě od pana Doležala.

Z. Sohorova 10.1.2014 2:41

Klaus??

Misto aby se drzel za nos ,bylo dobre kdyby si zalepil jeho nestoudnou hubu a mlcel   Ale celi narod zna Klause jako cloveka ktery za kazdou cenu chce byt slysen a viden a to ze placa paty pres devaty  to mu vubec nevadi protoze je s hanbou jedna ruka  Jinak clanek autora ho vystihl presne

L. Krajíček 10.1.2014 0:31

Remek součást změny režimu?

Je to nyní diplomat, ale zná Rusko i ruskou mentalitu mnohonásobně líp, než ti kariérní diplomaté, kteří nejsou víc, než palácoví pinčové.

Takže Remek jako důkaz. Hm. Tonoucí se Remka chytá.