4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: To hlavní nás teprve čeká

Události posledních dní, které vyvrcholily středeční tiskovou konferencí ministra Chovance, jsou něco, co jsme po volbách v říjnu 2013 ještě nezažili. V Respektu by tomu možná dali titulek „Konec všemocného Babiše“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 19.6.2016 11:38

Doufám,

Že na tom nejsme tak zle, aby naší jedinou nadějí byla EU-hujerská (Sobotkova, Špidlova, Grossova...) ČSSD (a EU-hujerská TOP09 či lidovci)!

Představa, že slábnoucí Obamovou administrativou chráněnou mafii státních zástupců (Zeman, Bradáčová, Ištvan) a jejich "kata" Šlachty nahradí něčím pro náš stát a národ méně nebezpečným je naprosto mylná!

Jedinou naší šancí je brzdit jejich kolaboraci s "Bruselem" (Berlínem)! Jedinou naší nadějí je rostoucí odpor obyvatel EU k multikulturnímu neomarxistickému "Bruselu"!

J. Kratochvíl 19.6.2016 15:52

A já zase doufám,

že na náš vývoj nebudou mít zase vliv ti ideově správní, čistí a prokádrování od antikomunistů a euro skeptiků a jiných podobných ideologických hovad. To je jediná naše šance!

P. Han 19.6.2016 17:00

Re: A já zase doufám,

Chápu, že preferujete ty svoje, prokádrované od komunistů a eurohujerů.

J. Kratochvíl 19.6.2016 19:25

Re: A já zase doufám,

Nevšiml jsem si, že by tady v poslední letech komunisté nebo jak vy jim říkáte eurohujeři někoho kádrovali. Ale na vás je vidět to kádrování z minulého režimu,jak to máte v sobě zažrané, tak v tom pokračujete dál.

M. Prokop 19.6.2016 21:27

Re: A já zase doufám,

Ovšem začal jste s tím kádrováním vy.

P. Han 19.6.2016 21:42

Re: A já zase doufám,

Jste dost nevšímavý, to máte asi pravdu. A je možné, že je na mě stále něco vidět, třeba to, jak nesnáším tyhle trouby, co jsou hned hotoví s tím, někoho označit za hovado, případně ztroskotance a samozvance. Zkoušeli jste mě kádrovat, soudruzi, za toho vašeho režimu, a teď vám povyrostl hřebínek a chcete to zkoušet zas.

M. Prokop 19.6.2016 21:27

"To je jediná naše šance!"

Vás a podobných ideologických eurohovad?

M. Prokop 19.6.2016 21:25

Re: Doufám,

To koukám, jak se vám do toho připletla Obamova administrativa ... :-P

J. Kratochvíl 19.6.2016 11:29

Pane Doležale nemáte pravdu

na vašich komentářích je průhledně vidět koho se zastáváte a tyto politiky podporovat nebudu, protože jsou zodpovědní za všechno zlo, co se zde událo po r. 89. Ať Babiš je bývalý člen KSČ, STB a nyní podnikatel má jako jeden z mála politiků zájem, aby ČR prosperovala byla transparentní a demokratická. Což se o vašich politicích říci nedá a vy nejste schopen přes svou nenávist k minulému režimu toto překonat. A Babiš je pro část dnešní společnosti nadějí pro budoucnost na rozdíl od vás a vašich kádrově "čistých" kamarádů politiků.

Z. Čábelka 19.6.2016 12:22

Re: Pane Doležale nemáte pravdu

Vidět naději společnosti v Babišově ANO je pouhé zoufalství, které má zachytit voličské odpadlíky slibů ČSSD a dokonce některých naivních bývalých voličů ODS, kteří si myslí, že to může být alternativa pravicové strany. ANO je svojí podstatou lež, kterou ukazuje svým chováním i konáním sám Babiš a s. Pelikán. Rozpor v proklamovaných názorech a ve vlastním konání je naprosto evidentní. ANO rozhodně nechrání demokracii, zájmy živnostníků, zaměstnanců ani odpůrců imigrace. Všechny dosud deklerovaná hesla jsou jen prázdná slova bez jediné doložitelné realizace. ANO ani ČSSD vč. KDU nepodnikne žádné faktické kroky ani proti úpadku demokracie v EU!

PS: Nevím, co považujete kádrově čistého na samotném Babišovi a spol?! Tomu se lze už jen smát či plakat.

J. Kratochvíl 19.6.2016 15:47

Babiš ano !

Myslím si, že pan Babiš si nevede špatně i když jsem nebyl jeho volič. S panem Babišem má problém jak levice tak pravice, protože nepasuje do jejích ideologii a osobních zájmů. Na rozdíl od jiných politiků Babiš jednoznačně prezentuje jak by měl fungovat stát a to se nelíbí hlavně pravicovým politikům, kteří tady 25 let tento stát oslabovali a proto pochopitelně nyní křičí i když by ho měli jako podnikatele podporovat. Pochopte, že jsou u nás voliči, kteří si hlavně přejí, aby státní demokratické instituce fungovali a pro začátek nevadí, že nejsou efektivní. Až budou fungovat budeme se bavit o jejich efektivitě. V současném sporu o policii jsem jednoznačně na straně pana Babiše.

P.S. Pana Babiše za kádrově čistého nepovažuji přes jeho údajnou minulost, tím spíš jeho činnost považuji pro náš stát za pozitivní, na rozdíl od všech ostatních tzv. "kádrově čistých a prověřených" a kteří nám zde 25 let vládli.

P. Han 19.6.2016 17:02

Re: Babiš ano !

Estébáci vpřed! Urá! Mupy mup!

J. Kratochvíl 19.6.2016 19:19

Re: Babiš ano !

Kádrováku !!!!!

P. Han 19.6.2016 21:43

Re: Babiš ano !

Blbečku.

M. Prokop 19.6.2016 21:30

Re: Pane Doležale nemáte pravdu

Docela mne baví, kolik blbů na to Burešovi "skáče".

V. Klepetko 19.6.2016 22:06

Re: Pane Doležale nemáte pravdu

Je otázka, jestli je to dobře nebo špatně... Na Slovensku se tak dlouho bušilo do Fica, že část jeho zklamaných voličů to hodila Kotlebovi!

Earsmus Rotterdamský takové lidi na které Vy nadáváte chválil, on věděl, že na nich je založen pokrok lidstva : -)))))

M. Prokop 19.6.2016 21:29

"Ať Babiš ...."

A o Smolíčkovi taky umíte?

Bureš je jedině naděje na putinizaci.

P. Vaňura 18.6.2016 20:57

Americký president F. D. Roosevelt použil zcela nezákonně

svou ochranku, Secret service ke špehování svých odpůrců z řad velkého bzynysu (mimo jiné Josepha Kennedyho, otce J.F.K.).

Jenže celé to prasklo. F.D.R. se ovšem nic nestalo, pouze Congres vydal zákon, kterým mu to do budoucna zakázal. President poté zřídil jiný sledovací úřad a tím to celé skončilo...

F. Žůrek 18.6.2016 19:39

Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Copak Václav Klaus v politice nezbohatl? Copak M. Kalousek je snad bez peněz? Standa Gross také neměl holý zadek, V. Havel dostal také majetek atd. Doposud se politka prováděla zásadně tak, aby v ní lidé zbohatli! A nyní má být všechno jinak?

A. Babiš se má nechat oškubat, když má nějakou firmu a již nějaké ty peníze?

Vždyť demokracie je založena na penězích. Jen se tomu nedivme.

Mně daleko více vadí darebáci, kteří u nás ve velké míře vládnou, než nějaké ty peníze, které jsou zde všude a především v rukou těch pravých a tisknou se jako o závod. Že A. Babiš vstoupil do politiky a měl již nějaké konto, neboť má firmu, tak to by nemělo tak zase velice vadit. Daleko důležitější je charakter u člověka, ale to nějak stále přehlížíme. (Viďte, Jiří Čunku?)

P. Han 18.6.2016 20:40

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Jistěže se Babiš nenechá oškubat, když má stát jako firmu. Ten darebák, kdo tu vládne, je právě on.

V. Pavelka 18.6.2016 22:43

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

A ostatní nic , co třeba poslanec Urban , ten je jedna velká firma napříč sněmovnou a takovéjch nezdaněných je tam habakuk, ty spravedlivej.

P. Han 18.6.2016 23:03

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Tykejte si těm, se kterými jste pásl krávy. Urban pouze sedí ve sněmovně, ministerstvo financí si ještě nekoupil. A krade, no. Ale ryba smrdí od hlavy a hlava je Babiš. Sralbotka na to nemá.

V. Pavelka 18.6.2016 23:24

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

ukaž mi politika který má tak transparentní přehled majetku jako Babiš .!

P. Han 19.6.2016 7:35

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Ča-pí-ča-pí-ča-pí... A teď běžte k těm kravám, vole.

R. Tesařík 19.6.2016 10:08

Re: Doležal si ještě nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Děláte si prrrdel?

J. Švarda 19.6.2016 1:20

Re: Doležal si nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

Jsem jednoznačně spíše pro ANO a Babiše, než pro současné vedení ČSSD v čele se Sobotkou a jeho hlavním poradcem Špidlou.Bohužel Aston zřetelně fandí Sobotkovi, který když vidí Frau Merkel klesá do kolen a jen poslouchá.

Z. Čábelka 19.6.2016 12:29

Re: Doležal si nevšiml, že politika a peníze jedno jsou!

V této vládě spásu nevidím ani u jedné ze stran. Fandit jim nelze! Sosají, hrají na čas, tahájí voliče za nos, škodí a prd dělají všichni!

P. Rudolf 18.6.2016 18:44

Vážený autore

Byly doby, kdy se vyplatilo vás číst. Ty jsou ale zjevně nenávratně pryč. Dnes už jen vynášíte ostré soudy o věcech, o kterých evidentně nemáte naprosto žádné informace, tudíž nic o nich nevíte a jen hážete špínu na své neoblíbence, asi ve snaze být zajímavým. Už ale dávno nejste.

Pro vaši psychickou rovnováhu by bylo jistě lepší, kdybyste odložil klávesnici svého počítače a plně si začal užívat stáří. Svým psaním už totiž dobu nestíháte.

P. Han 18.6.2016 20:14

Re: Vážený autore

Aha, takže jste jedním z těch, komu vadí demokracie? Tak to tu vaši dobu také nestíhám.

V. Klepetko 18.6.2016 17:52

Smutné.

Autorovy úvahy se článek co článek pohybují v jakémsi uzavřeném kruhu bludných představ, ze kterého se mu nedaří uniknout! Pro každého nezaujatého pozorovatele jsou zřejmá tato fakta:

1) Žádná tzv. "Velká (socialistická) protikorupční revoluce" se nikdy nekonala. Je to mýtus. Náš politický systém se nijak kvalitativně nezměnil, jen vládnou jiné - demokratické - strany. Nejsou tu žádné "staré pořádky" ani "nové pořádky", žijeme ve stále stejném liberálně - demokratickém systému! Jedinou skutečně zásadní změnou bylo zavedení přímé prezidentské volby. Což má váhu a význam asi jako deset údajných "protikorupčních" revolucí!

2) "Buranokracie" - to je prázdná floskule bez reálného obsahu.

3) Přílišná koncentrace ekonomické, politické a mediální moci v osobě Zrazučápa se dá efektivně a jednoduše řešit v rámci standardní legislativy: zákon o střetu zájmů., atd. Nepotřebujeme k tomu žádné KODy, výzvy, estebácké reorganizace na vnitru ani kontrarevoluční KOD - milice, které by tu bolševickou nelegitimní metodou zaváděli jakési "staré pořádky"!

4) Šlachta a Ištvan - to je jen přehnaná a pokřivená reakce na předchozí politiku Íček, mašinfírů, Kučerů a dalších Rampulů, která vygenerovala ve společnosti obrovskou nedůvěru v celý systém spravedlnosti. Věřím, že tato pokřivená reakce odezní sama přirozenou cestou. Ono si to sedne samo, apage pane Laube, apage neobolševici z KODu! Začínáte škodit demokracii a začínáte popírat i svobodu - a smutné je, že nejspíše v dobré víře...