19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Spor o kmotry

Na naší politické scéně se rozhořel vášnivý spor o kmotry. Spor zuří mezi Bohuslavem Sobotkou, předsedou ČSSD a premiérem české vlády, a Andrejem Babišem, jeho ministrem financí, velkopodnikatelem a největším českým mediálním magnátem v jedné osobě. Jde o to, kdo jich má víc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Pechr 5.3.2014 13:42

...

...nesvaloval bych to na Klause nebo Havla, ...mohli by camcat to či ono a věřit tomu jak chtěj, kdyby to nenašlo odezvu v dalších a dalších lidech, bylo by to houbelec platný, vždycky je třeba najít odezvu v masách, širších kruzích, aspoň dalších lidech, aby se něco prosadilo, pokud nějaký významný představitel trefí do černého, tak co je skryto vyjde na povrch... ...v dobrém i zlém...

Z. Švrček 5.3.2014 9:11

Tak to jsem zvědav.

jak na vás, tak na tu vaši partu.

P. Maleček 5.3.2014 1:53

A co takhle od slov k činům pane Doležale

No a co pane Doležale do jedné z těch stran zachraňujících demokracii vstoupit a své letité kibicování změnit na mužné činy. Samozřejmě i s tím rizikem, že od některé z těch politických mafií, který tím ohrozíte jejich kšefty na státním, dostanete před držku - to v lepším případě.

Nestane se vám nic neobvyklého. Tohle je běžnou realitou řady komunálních politiků, kteří se snaží omezit zlodějskou moc místních mafií. To za absolutního nezájmu vás pražských pisálků, fascinovaných mocí v nejvyšších patrech celostátní politiky.

P. Kmoníček 5.3.2014 13:07

Re: A co takhle od slov k činům pane Doležale

To sedí!