25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Sedláček 30.3.2010 15:07

Projev

Klement.Paroubek

J. Matlas 30.3.2010 16:52

Re: Projev

Chytře jste to vymyslel, určité podobnosti či syboliky by tu byly i to foto jste dovedně smontoval, přesto jste u mě, s přihlédnutím k dnešnímu stavu věcí, člověk velmi omezený a nemorální. Domnívám se, že vás osud jednou pořádně nakope do zadku, pokud se tak již nestalo. Karmické procesy jsou neoblomné.

R. Sedláček 30.3.2010 17:36

Re: Projev

Nic jsem nevymyslel, projev je skutečný. a u karmy mne zajímá, jestli z ní neuchází plyn. Čest.

J. Láníček 30.3.2010 17:58

Sedláčku, Sedláčku ...

... to je samý odkaz - a z vlastní hlavy pořád kloudného nic ! Kde ale nic není, ani čert nebere !! No a pokud by se snad opravdu vážně mělo o nějakém spiknutí v naší politice za poslední roky mluvit, tak se domnívám, že tady by ocenění TýTý získala jednoznačně  ta fraška s vyděšeným Kubicem těsně před posledními volbami. To mělo lepší scénář i režii.  Langer by dostal hlavní cenu za režii, Kubice za scénář  a zároveň za výkon ve vedlejší roli, bezpečnostní expert ODS Vidím by dostal zvláštní ocenění za neocenitelný přínos českému dramatickému umění. Akorát za kostýmy a hudbu by možná nebrali hlavní ceny !

R. Sedláček 30.3.2010 18:49

Re: Sedláčku, Sedláčku ...

Ano, vaše hodnocení je správné. Z vlastní hlavy kloudného nic. Jen podotýkám Inženýre, že stránky, na které směřují mé odkazy jsou stránky R.Sedláčka a úplně všechny články na nich jsem psal osobně. Jen nechci přepisovat články, jako pan Kodet a tak na ně odkazuju. Zklamal jsem vás moc?

R. Sedláček 30.3.2010 18:58

Re: Sedláčku, Sedláčku ...

P.S. pro Láníčka Ing. něco ke Kubicemu:Velký

bratr tě vidí a slyší.

Kubice v čase

Mimochodem, téměř shodný příspěvek o tom jak myšlení bolí a kdenic není..... mi už napsal Pixa před pár týdny na LN. Kolega z vaší party:Kobka.11

J. Láníček 30.3.2010 19:21

A už mi konečně pane autore vysvětlíte

v reálném čase, co se toho vyděšence Kubiceho týče, proč se tehdy v rámci vyváženosti a objektivity (když se jednalo o tak závažnou věc, že nesnesla odkladu) nezmínily ty stati o Íčkovi a Téčkovi - Kubice v čase nebo v Nečase a ať bratr slyší nebo neslyší ?!

R. Sedláček 30.3.2010 20:50

Re: A už mi konečně pane autore vysvětlíte

No to nevím, vy ano? Ale zřejmě to bude tím, že Téčko a Íčko se vyskytují ve spisu Krakatice, nikoliv v Kubiceho zprávě. To zase najdete zde:

Co.je."krakatice"?