2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Sobotka je pasivní...

I když ANO nezíská hejtmany ve všech devíti krajích, kde vyhrálo, je nereálné, aby jich ČSSD mělo sedm, jak si přál šéf ČSSD Bohuslav Sobotka. Podepsal se na výsledku fakt, že socialisté většinu regionů ovládají nebo spoluovládají už dlouho, jak tvrdí Sobotka? Že tedy lidé volili změnu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 12.10.2016 18:48

Sobotka vyhrává,

možná ne ČSSD, ae Sobotka jistě. Být od školy v politice a stále nahoře, žít v bohatství. Tak takhle prohra nevypadá.

F. Navrátil 12.10.2016 18:11

Slávka Sobotky úkrok bokem

Sobotka nehledá příčiny pádu sociální demokracie, on jen tak váhavě uvažuje o tom, že bude agitovat na sociálních sítích. Skutečné příčiny řešit nechce a nemůže. Znamenalo by to vyrazit Špidlu, Dienstbiera, Marksovou a Zaorálka. Znamenalo by to, že by se měl přestat tlačit v politickém spektru na místo TOP 09 nebo zelených. Jinak dopadne jako tyto dvě marginální strany. Sociální demokracie byla stranou, která bránila zájmy pracovníků. Nyní je stranou, která brání zájmy nepracujících menšin, brání zájmy světa neziskovek, dotací a sociálních dávek.

M. Prokop 12.10.2016 21:20

"!Sociální demokracie byla stranou, která bránila zájmy prac

Kdy, pls?

J. Chaloupka 12.10.2016 13:19

Tak zaprvé pan Sobotka nechce zvítězit, ale následovat

Špidlu a zajistit si místo komisaře v Bruselu. Půl mega měsíčně, evropské školy pro děti a po pěti letech sto tisíc důchodu. Proto jeho dvojakost ohledně V4 a EU. A zadruhé pan Doležal by měl jít do důchodu. Jestli neumí nic jiného, než kritizovat Babiše, tak není nutné, aby tady na Psu opruzoval.

J. Ráž 12.10.2016 12:42

Pan Doležal promeškal vhodnou chvíli

kdy po trapasu, který předvedl v nedělní Primě, se nezašil někde na venkově a místo pěstování králíků, vypouští dál do světa své bludy.

J. Laták 12.10.2016 16:49

Re: Pan Doležal promeškal vhodnou chvíli

Koukám, že to berete rážně, ráž na ráž! ..:-))) Bodejď ne!

K. Janyška 12.10.2016 9:27

Dobře, že prohrává. Už to, že tam je je div světa. Jen to

prokazuje personální bídu socdem stejně, jako personální bídu ODS reprezentuje lidovec Fiala... Dzp.

M. Valenta 12.10.2016 8:53

Sobotka by měl být aktivnější

a hlavně tvrdší, to je fakt,ale s partají plnou Zemanových nohsledů to zas tak jednoduché není.

M. Prokop 12.10.2016 9:57

Re: Sobotka by měl být aktivnější

Nemůže.

Naštěstí.

Socialismu zde máme už přespříliš, z Prahy i z Brusele.

J. Laták 12.10.2016 12:02

Re: Sobotka by měl být aktivnější

Nejen, že nemůže být aktivní, ale ani už to nestihne, protože přítel jeho "nejvěrnější", Chovanec, poňouká ČSSD k návratu do svého lůna, k Miloši Zemanovi.

J. Laták 12.10.2016 12:05

Re: Sobotka by měl být aktivnější

P.s.: padne kosa na kámen a bude mazec.

F. Lesniak 12.10.2016 11:53

Re: Sobotka by měl být aktivnější

Bruselský poskok Sobotka nikdy nebude aktivnější. Ten leze do bruselského řitního otvoru jako žížala do oranice. Sobotka je po Špidlovi nejhorší, co potkalo socany a tuto zemi.

E. Erat 12.10.2016 8:27

Možná by měl Sobotka do sněmovny

nosit starý papír na sběr. A hned by se na něj koukali jinak.

J. Kombercová 12.10.2016 13:50

Re: Možná by měl Sobotka do sněmovny

:) S těmi švestičkami z vlastní zahrádky pro Merkel si nepolepšil.

P. Maleček 12.10.2016 7:02

Přes obranu demokracie k totalitě.

Tak se nám páně Doležal pěkně prokecl, když v názvu demokratickou ČSSD označil za socialistickou, tedy totalitní. Což vysvětluje i jeho nadšení ze "Starých pořádků", jak říká období před tím, než Šlachta s Ištvánem utli řízení premiéra mafií přes mezinožku jeho sekretářky, která premiéra úkolovala dle toho, jak jí kde který mafián v zájmu napakovat se na státním, tím či oním uplatil.

Což bylo vrcholem údobí, kdy v názvu (jen v názvu) demokratické strany, či jejich odnože s Kalouskem řečeno "na státním kradli, že ani poledne nedržely". Tedy své demokratické masky zneužívali k totalitně systémovému rozkrádání státu.

Prostě Doležalovi stačí, když si partaj dá do názvu slovo demokratická a už ho nezajímá co ve skutečnosti dělá. A je ochoten za tuto partaj bojovat do roztrhání těla.

Čehož ukázkou je ČSSD. Přesto, že byla a čím dál víc je dnes už neskrývaně totalitně socialistická (i proto se paktuje s totalitním Babišem), Doležalovi stačí, že má demokracii v názvu. A bude ji hájit i když už s Babišem a mocenskou pákou též totalitního katolického kléru KDU-ČSL v ČR opráší italský fašismus. Tj svazek socialistů (Mussolini byl nejdřív socialista) - v ČR ČSSD, velkého byznysu - v ČR Babiš a katolického kléru - v ČR KDU-ČSL.

Čímž se splní Doležalův sen. Přes kecy o obraně demokracie pomůže v ČR instalovat fašistickou totalitu. Jen aby ho při tom nepředběhl Zeman s tou jeho rusko-čínskou.