1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Směrš po česku

Tento můj text je bezprostřední reakcí na další kapitolu naší velké protikorupční revoluce, která se právě otevřela. „Směrš“ je zkratka za „Směrť špionam“. Tak se jmenovala ruská bolševická instituce, která se za druhé světové války vyčlenila z NKVD.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kusý 16.10.2015 18:00

Udivuje mne, kolik lidí se k aktivitám, které

mají očistit náš veřejný život, staví negativně.Zřejmě se radují z toho, že politické strany a jejich představitelé se chovají tak, jakoby republika byly jejich lénem a obyvatelé nevolníky.A ještě ke všemu ta obsese z pravdy a lásky, no pokud jsou Čechy zemským rájem, tak opravdu jen na pohled a to ještě jen velmi zběžný.Po přečtení některých příspěvků mám pocit, že místo standardy, či trenýrek měla nad hradem zavlát jakákoliv vlajka, jen jiná.Oč raději si my Češi vládneme, o to hůř se nám to daří.A k těm neslavně skončivším kauzám, myslíte si opravdu vy Ištvánobijci, že chyba byla na jeho straně, že nesestoupil nějaký Deus ex machina nebo iustitia,který měl tu moc zamést vše pod koberec, aniž by se tím kdo příliš chlubil?

L. Novák 16.10.2015 19:42

Re: Udivuje mne, kolik lidí se k aktivitám, které

Jestli to nebude tím, že se angažuje známá komiksová dvojice Šlachta - Ištvan, proslulá položením Nečasovy vlády mediální manipulací veřejnosti. :-P

V. Kusý 16.10.2015 19:50

Re: Udivuje mne, kolik lidí se k aktivitám, které

Nečasovu vládu položil libidozní přetlak a na premiéra neuvěřitelná hladina hlouposti v kombinaci s nenažranou dominou.Takže jediný komiksový hrdina zde jste Nováku? Vy.

M. Prokop 16.10.2015 20:43

Re: Udivuje mne, kolik lidí se k aktivitám, které

Ano, ale ta šaškárna, kterou kolem toho ona inkviziční dvojka nadělala, byla z valné části zbytečná.