7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Sarajevo naruby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nostradamus 25.11.2009 22:52

již cca 2 roky

Vám tvrdím že ODS je mrtvou stranou na odpis zprofanovanou nereformovatelnou, hold jsem Nostradamus takže vím  , narozdíl od Vás tzv. tržně modrých bolševiků_korupčníků 21 století.   ..... " když  zloděj hlásat bude v trh,ten již v křeči svíjeti se bude,levák pravákem se stane,když kříž pošlapou,rudýkohout opět zakokrhá..." ;-(;-(;-(

petr 25.11.2009 22:48

ztráta času

Doporučuji všem poctivým diskutujícím čtenářům podívat se na frekvenci článků pana Doležala- fakt to nemá cenu s ním soutěžit, myslím tím polemizovat.  Ten člověk nic jiného nedělá, jen píše tyto svoje výměšky, asi jako moucha na okno vašeho auta v teplém letním dni - prostě je to tam každý den a nejde to přehlédnout. Navíc díky sterilitě svého pohledu se dostává mimo realitu. Ve spoustě věcí s ním souhlasím, ve spoustě nesouhlasím, ale on píše a píše, bez ohledu na to, co se děje venku. Astone, býval jsi průkopník, moderní, na kvalitu Psa není třeba dohlížet?

Josef 25.11.2009 20:26

Článek se mi nelíbil pane Doležal.

Tentokrát ne.Rv

vládík 25.11.2009 17:04

V základním hodnocení souhlas

(skoro tomu sám nevěřím).

Spirit 25.11.2009 15:57

Topolánek v ODS konkurenta má:

sama sebe, kdyby se přestal kamarádit se zločinci a smetánkou, a kdyby se přestal chovat jako člen uličního gangu a typický český maloměšťák. Jiní, než on však v ODS nejsou.

Cyril 25.11.2009 16:40

Re: Topolánek v ODS konkurenta má:

Xelmi moudrý "Spirit"Překrásná poznámka , jistě psána s kapkou dobrého "spiritusu"

Lerak 25.11.2009 13:48

Při vší úctě k Vašemu věku

se domnívám, že se velmi učelově mýlíte. ODS je na nejlepší cestě jarní parlamentní volby prohrát a to hlavně díky p. Topolánkovi a nikoho jiného. Jen on sám potápí ODS svým chováním, svým postojem ke svým spolustraníkům, ale i k ostatním občanům. Paralela se Sarajeven 1977 je Vaše jen zbožné přání.

Lerak 25.11.2009 13:50

Re: Při vší úctě k Vašemu věku

Pochopitelně chyba - Sarajevo 1997

Brabec 25.11.2009 19:37

Re: Při vší úctě k Vašemu věku

To není zbožné přání, ale bezbožné. Autor si ty německé prachy musí zasloužit. Fuj!!!

Josef 25.11.2009 20:17

Re: Při vší úctě k Vašemu věku

R^

zeolit 25.11.2009 13:34

A že Němci staví o třetinu laciněji ?

Zajímalo by mě, jak je to doopravdy. V médiích se jenom tak mihlo, že srovnáváme nesrovnatelné. V Německu se uvádí cena pouhé dálnice. Jestli to není pravda a dálnice jsou u nás předražené, od čeho jsou příslušné státní orgány a že jich máme. Jedná se o miliardy. Možná, že jsem článek s vysvětlením přehlédl. Tvrzení přežívá, oprávněně? Jedná se dokonce o šíření poplašné zprávy?

libero 25.11.2009 12:28

"Odpověď je jednoduchá: v roce 1997 se prezident jmenoval Václav Havel, dnes se jmenuje Václav Klaus. "

A VK jako demokrat přenechal tvorbu úřednické vlády stranám, na rozdíl od VH.

Dolly 25.11.2009 17:54

Re: "Odpověď je jednoduchá: v roce 1997 se prezident jmenoval Václav Havel, dnes se jmenuje Václav Klaus. "

Dá se to ovšem interpretovat i tak, že od situace zbaběle prchl.

Valentina 25.11.2009 22:09

Re: "Odpověď je jednoduchá: v roce 1997 se prezident jmenoval Václav Havel, dnes se jmenuje Václav Klaus. "

Ano, ano, když se neplete tak zbaběle prchá, kdyby se pletl, bylo by to nehorázné vměšování, že? Je vidět, že hůl na bití máte nalezenou pro všechny varianty... 

zoch 25.11.2009 12:20

Ba,ba

Je mi smutno,když čtu,jak si různí skalní nejsou schopni ujasnit ani ten základní rozdíl Naštěstí jsme tento měsíc mohli vidět markantní srovnání. A musím Vám dát zapravdu v každém ohledu.

Otázkou je,zda je pro naše kolegy diskutéry  vůbec potřebná ta hloubka záběru,kterou předvedl nedávno Havel. Obávám se,že nikoli. Jim jde vždy a pouze o jejich kšeft a to kšeft absolutně neomezený,neregulovaný a  morálně i eticky neukotvený s naprostou svobodou v počínání ,kde je pouze na podnikateli zda mu podvody jdou pod fousy nebo ne. Příklad :

Přece nám nikdo nebude do ničeho kecat. Ať nám dá Evropa peníze a my tu dálnici postavíme podle svého. No, a srovnání s Evropou ? A že Němci staví o třetinu laciněji ?  To je jedno,naše lobby musí pro nás politiky stáhnout peníze.....

Bravo, Klausověřící....

gerontusinza 25.11.2009 12:29

A jestli takhle kecáte tak už je to na pováženou......Re: Ba,ba

nemám rád Klause  ale to mě nijak neomezuje v poznání že on ten zloděj není..... pánové Dalíkové, Topolánkové, Cabrnochové, Tlučtchořové, Klvaňové a o Radarové Pěnici ani nemluvě, ovšem jsou schopni se spojit i se spodinou z jakékoli strany..... to vás platí tak dobře abyste tady převracel skutečnosti a tak průhledně lhal? Ti kdo lhali a lžou jdou  ruku v ruce s Topolánkem od té doby co si toho poloblba zvolili a dobře vám tak.......:-/

libero 25.11.2009 12:33

"jsou schopni se spojit i se spodinou z jakékoli strany...."

Spojili se s vámi? Nebo jste zapomněl na Grosse, Paroubka, Doležela, Fencla, Šlinga ......

Gardnes 25.11.2009 20:24

Re: "jsou schopni se spojit i se spodinou z jakékoli strany...."

Co byste chtěl po tom blbovi před Vámiu? ten má funkční jen levou polovinu mozku, takže všechny ty Peti, Krause, Tvrdíky, Dimuny nemá nikde uložené.

brabus 25.11.2009 14:11

Re: A jestli takhle kecáte tak už je to na pováženou......Re: Ba,ba

máte pravdu soudruhu. I ten Paroubek je schopen se spojit i s marťanem. Doufám, že jste si přečetl rozhovor s Hubálkem................... polovina toho národa je banda blbů;-) předpokládám,  že jste se poznal.  A bylo by dobré zjistit, kolik z této poloviny volí ČSSD;-) P.S. Nechcete soudruhu dát svoje peníze do kampeličky nebo koupit za ně deky v TV Shopu?;-D Vás je povinnost okrádat;-) 

von 25.11.2009 17:40

Re: A jestli takhle kecáte tak už je to na pováženou......Re: Ba,ba

Konec trochu drsný, ale pravdivý!

libero 25.11.2009 12:31

Re: Ba,ba

Jo, Havel a hloubka závěru.

To se to filosofuje o silnicích, když si odmala vozí prde| v Mercedesu.

To se to filosofuje o nákupních halách, když má peníze na malé, drahé obchůdky.

To se to filosofuje o vzení másla, když mu na cenách (zajišťovaných konkurencí) nezáleží.

Já mu to nezávidím, jen by si v "hloubce" toho filosofování měl uvědomit, že existují i takzvaní normální lidé a i ti chtějí žít a cestovat.

lynx 25.11.2009 12:58

Re: Ba,ba

Vida ,křupan a nula závidí.

Tomas B. 25.11.2009 13:02

Re: Ba,ba

Teď jste zaútočil z pozice ležícího xindla nejen na Havla, ale na každého, kdo nežije v nedostatku. Jen "normální" člověk má podle vás právo filosofovat - ostatní by měli držet hubu a krok. Bravo, bravo! Kdo si vozí prdel v Mercedesu ať mlčí! To mi připomíná ono okřídlené: "Kdo nepracuje, ať nejí!" Tak se dostaneme opravdu daleko.

Cyril 25.11.2009 16:46

Re: Ba,ba

Již jsme daleko -ve  všem

brblal 25.11.2009 21:14

Re: Ba,ba

Když v téhle zkorumpované republice žijí v dostatku převážně tuneláři,zloději a lidé bez morálnách zábran.Nechápu jak člověk během 15-20let může poctivou prací /jakoukoliv/ nabýt několika miliardový majetek

lucinapes 25.11.2009 21:49

Re: Ba,ba

zeptejte se křišťálového Standy.

zoch 25.11.2009 11:24

Naděje jménem Topolánek

Jak už jsem zmínil včera,stojí za zmínku snaha Topolánka omluvit se za oposmlouvu a rozhodně je potřebné bilancovat reálně zejména druhou vládu VK. O to se Topolánek zaplaťpánbu pokusil,byť ještě nesměle. Tudy ale vede cesta k veřejnosti a nepochybně se dá vytyčit , bude vyhovovat myšlence pravice a přitom pomine Klausovy floskule. Bude vyhovovat voličům ODS,pokud se opře o europrostor ale přitom se vymezí také vůči socialistickému pokusu. A samozřejmě tím vymezením vůči VK jasně nalajnuje svojí pozici ve straně. Mělo to být dávno a nemuselo se čekat na Topolánka.

Sedm let ticha je vypovídající hodnotou.  Klaus si v roce 97 obměnil vedení za neodvážné,nezkušené  a nesamostatné. Samozřejmě,že po dvanácti letech je situace už lepší,nicméně uprtěnost např. Miroslavy Němcové je cítit.  Bojí se,sonduje,uzavírá diskusi před novináři....prostě druhá liga. Docela bych se vsadil,že na té uzavřené diskusi se do Topolánka pustila kvůli kritice oposmlouvy a doby VK jako celku.

Pro ODS je podle mne nový směr Topolánka požehnáním. Je to plašan,ale přímý se zbytky zásadovosti. Topolánek dovede lidi zbláznit a hlavně nestojí na žádných dogmatech ideového a ekonomického typu. To by mohlo být něco nového,co by vydrželo a odolalo sociálnímu vzedmutí příštího roku.  Je třeba jasně ukázat na současný Hrad jako původce všech špinavostí naší politiky za posledních 12 let. Dokonce i pád Topolánkovy vlády nepochybně nemá na krku Paroubek ale Klaus. Nebo si snad myslíte,že je Jiří Paroubek tak nešikovný ?  Ne,to bylo konzultováno a smysl to dávalo oběma - Klaus ukázal něco EU a Paroubek ukázal něco Topolánkovi. Prohráli jsme my. Je nedůstojné,že musíme trpět někoho takovéha v prezidentském křesle a je jen potřeba více provětrat zatuchlosti v historii ODS.

To,že toho Klaus nebyl za celá léta schopen a dával hlavu do písku byla medvědí služba.A  nemylte se. Topolánek už sbírá sílu na závěrečný střet a ty lidi zblázní. Je to janek,ale není to bytostně kabinetní intrikán a to lidi ocení.

gerontusinza 25.11.2009 12:22

Inu Zochu ano, dovede je zbláznit.......Re: Naděje jménem Topolánek

;-) Zloději na zteeeeeeeeeeeeč teď..... Člověče když tohle vám vyhovuje jako "pravičákovi" ani mě vás není líto...... patříte buď  mezi zloděje nebo idioty.... obojí jaksi se mě příčí a slušným lidem, včetně občanům této země a tedy i pravičáků, taky...:-/

hela 25.11.2009 12:40

Re: Inu Zochu ano, dovede je zbláznit.......Re: Naděje jménem Topolánek

no a ty jsi zase trouba,což jsi neviděl,jak na sjezdu ČSSD za zavřenými dveřmi, probíhalo jednání Paroubek,Klaus a pak na to padla vláda?a Co na to řekl hradní poradce Jakl? že vláda se příliš přátelila s evropskými papaláši

Ivan 25.11.2009 14:06

Re: Inu Zochu ano, dovede je zbláznit.......Re: Naděje jménem Topolánek

To jako jednali o tom kdo z ODS vládu potopí?