29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Větší vlastenec 29.3.2009 4:39

Musíme se opět přimknout k mocnému dubisku !

Přátelé a soudruzi, vidíte, co ten zaprodanec a samozvanec Doležal zase píše ?!?  ;-O Prý jsme tradiční součástí Západu ! Taková hnusná lež !!!

My jsme Češi (a Moravané), národ slovanský, povahy holubičí ! Jak bychom mohli patřit k dekadentnímu Západu, plnému vykořisťování člověka člověkem, plnému násilí ? Jak bychom mohli být součástí úpadkové euroamerické civilizace, promořené nihilismem, rozpadem hodnot a drogami ?!?

My jsme vždy byli nedílnou součástí Východu ! I v dobách, kdy nás Západ okupoval (Lucemburkové, Habsburkové, 1.republika). Jsme součástí Východu i dnes, skoro 20 let po dočasném ústupu internacionálního socialismu, společenského řádu, jež se zrodil a rozvinul na Východě.

Ano, přátelé a soudruzi, přes ideologickou diverzi nestvůrných rozměrů (americké filmy, britská hudba, internet atd.), přes agresivní snahu o uplácení pomocí masivní nabídky zbytného zboží (německá auta, francouzská vína, japonská elektronika, cizokrajné ovoce atd.) jsme a budeme lidé z Východní Evropy.  R^  Buržuové by nás chtěli zlomit, znásilnit naši národní povahu.  (Y)  Ale my se nedáme ! Nebudeme se zdravit, nebudeme říkat "prosím" a "děkuji". Nebudeme se přetvařovat, usmívat se na všechny protivné lidi, se kterými musíme mluvit. Boty si budeme čistit jen z naprosté nezbytnosti.

Prostě - Západ je Západ, nám něco naprosto cizího. Za dvacet let jsme nenechali zotročit, a dnes se konečně můžeme těšit na brzký návrat zpět k našim kořenům. Již brzy se opět přimkneme k tamtomu na Východě mocnému dubisku. A zas bude dobře, zas nám naši ruští bratři budou vzorem v chování i v oblékání, v osobní hygieně, a prostě ve všem.  Volte ČSSD a KSČM !

jirka.s. 28.3.2009 23:57

Re: Doležal má od řádky, ne od myšlenky. Normální politolog na napsal o nutných postojích ke zmírnění dopadů krize a ne tlachal o hystorii

 No konečně někdo, kdo zná vybraná slova po "H" !!! R^

jirka.s. 28.3.2009 23:52

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

;-DAbyste mi špatně nerozuměla, paní Evo, já jsem v žádném případě nechtěl nijak urazit ony hochy přirovnáním ke škromachovi!!! ;-)

Eva D. 28.3.2009 23:39

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Pardon, ten vyžírka je druhý zprava. ;-)

Eva D. 28.3.2009 23:35

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Kdepak, tam je soc dem jen jeden, ten vyžírka uprostřed. Ti ostatní jsou milí kluci cca 3 - 5 let mentálně, hrajou si s autíčkama, nevolí, ale kdyby směli, soc dem by nevolili. Za komunistů - což je velká část dnešních soc-dem, totiž byli zavření jak ve vězení, zato dneska i je vozí k moři do Chorvatska a na výlety. ;-)

Láďa 28.3.2009 23:31

Re: Chybí mi, pane Doležale

Pan Doležal už dávno několikrát napsal v jiných článcích, že nástup Paroubka je božím trestem Topolánkově ODS za její nulovou toleranci Špidly.

ijnovak 28.3.2009 22:42

Doležal má od řádky, ne od myšlenky. Normální politolog na napsal o nutných postojích ke zmírnění dopadů krize a ne tlachal o hystorii

Ulice si na podzim řekne o důslednější postup a nové lidi do politiky, neprofláknuté občany této země!

jirka.s. 28.3.2009 21:19

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Tak to je už téměř vyhynulý druh, myslím v tom pravém smyslu slova! Byl to kdysi třeba můj děda (ročník 1878), když "bojoval" za osmihodinovou dobu! No, a poslední žijící exemplář opravdového sociálního demokrata je snad jedině pan Rudolf Battěk!

Ti dnešní vypadají asi takhle:http://www.mpsv.cz/files/clanky/716/jizni_cechy23.jpg

Rudolph 28.3.2009 20:35

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Ale ne. Já myslím kdo tedy je sociální demokrat, když všichni stávající "sociální demokraté" jsou evidentně ze svého vůdce nadšeni.

tomm 28.3.2009 18:20

Re: Pane Doležale, nějak mi unikla zmínka

Myslím, že to není tak černé a naopak, myslím, že po odvolání vlády a totální destrukci státu ODS začíná získávat, přímo úměrně s ubohostí nikam nevedoucích kroků nastalý pád vlády silami destruktivní levice honem skovat pod koberec či zamknout do skříně a tam se ukrýt před odpovědností a vlastním vládnutím.. jo a pánbíčkáři byli jedinou stranou, která vydržela a zodpovědnost unesla, i když jen těsně..patří jí za to dík.. R^

tomm 28.3.2009 18:13

Re: Článek nic neříká.

Výbornej článek pro toho kdo má mozek...R^

jirka.s. 28.3.2009 16:55

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Můžete si vybrat:  http://images.google.cz/images?hl=cs&q=paroubek&btnG=Hledat+obr%C3%A1zky&gbv=2 ;-D

Marat 28.3.2009 12:44

Re: Když už nic,

Gastone, i to je má řeč. Za Uralem by českým vlastencum bylo nejlépe. Nikdo by je tam neohrožoval a oni by mohli beztrestně vyplazovat na celí svět svůj jazyk i holou řiť.

Marat 28.3.2009 12:42

Re: Mankote

Ještě že jsi ty, kdo si na ty nenáviděné a převelice nebezpečné "sudeťáky" vzpomene. Den co den se najde takové hovádko, které si do Doležala rýpne a plivne sudeťákama. Ubožáku! 

Proč by ti sudeťáci si nemohli vzpomínat na své oloupení a vyhnání z domovu, když taková česká "vlastenecká" hovádka tolik vzpomínají na své tehdejší hrdinství?

Schumacher 28.3.2009 12:33

Článek nic neříká.

O Rusku jen obecné kecy.

kb 28.3.2009 12:31

Hlavní věc

Hezky jste tu naši bezpečnost napsal pane Doležal a plně s vámi souhlasím. Hlavně aby se nám sem nenastěhovali ti Američané s tím jejich radarem.8-o

L'ego 28.3.2009 12:15

Chybí mi, pane Doležale

od Vás trochu sebekritiky vis a vis Klaus. Měl byste pěkně napsat, že jste ve svých textech podporoval jeho volbu právě z důvodů stability a jasné prozápaní orientace ČR. Stejně jako nezmiňujete to, že to byla ODS (bohužel Mirka Topolánka), která přišla s taktikou naprosté nespolupráce s velmi umírněnou a racionálně postupující levostředovou Špidlovou koalicí. A tento přístup - a to, že na něj občanstvo zřejmě pozitivně reagovalo - nám po Grossovi dal Paroubka . Jinak +/- souhlas

Rudolph 28.3.2009 12:07

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Máte nejspíš pravdu. Ale kdo tedy je?

Rudolph 28.3.2009 12:06

Re: Mankote

Hodně o nich dumáte? Děláte taky něco jiného?

Rudolph 28.3.2009 11:41

Re: Když už nic,

Já si nemyslím, že by tady byla  ve skutečnosti nějaká zvláštní síla rusofilů. O Rusku a o Rusech toho obecně lidi moc nevědí, jak skončila ruština ve školách, domlouváme se s nimi lámanou angličtinou a posunky. Rusové jsou vnímáni jako "daleko", v tuto chvíli ne nebezpeční. V Češích spíš stačí podporovat přesvědčení, že "venku nás beztak všichni jen chtějí sežrat" a tak se musíme neustále snažit o jediné: nějak "je" přečůrat. Je to smutné.

PetrK 28.3.2009 11:31

Pane Doležale, nějak mi unikla zmínka

o tom, že současná ODS dělá (bohužel) vše pro to, aby sama sebe znemožnila a zlikvidovala, protože vzájemná řevnivost, osočování a nesoudržnost k ničemu jinému nevedou. Oranžovým a rudokožcům pak stačí jen se dívat a čekat, pánbíčkáři vždy půjdou podle toho, kam povane vítr, a zelenáči půjdou do kopru.

xxxKubeš 28.3.2009 10:45

Re: "Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

Souhlas.

mh od Labe 28.3.2009 10:24

Mankote

co je ze sudeťáky, dnes o nich ani slovíčko?

JaS 28.3.2009 10:15

"Nesmiřitelný boj mezi socialismem a kapitalismem"

je pořád ještě boj protichůdných názorů. U Paroubka a jeho party o žádný názor nejde, tam jde jen o zničení protivníka a uchopení moci. Paroubek není sociální demokrat.

Haf 28.3.2009 10:14

Paroubek je rozhodně nesrovnatelně slušnější a inteligentnější, než Topolánek

Tak z takovejch názorů mi jde Mráz po zádech :-/

Gaston 28.3.2009 1:13

Když už nic,

B. Doležal má stejné starosti a obavy jako já. Určitě jej rozčiluje, že většina občanů v ČR není ochotna alespoň uznat, že svoboda a bezpečnost republiky se musí bránit. Že je nutné i nějaké to riziko podstoupit, ba dokonce i životy vojáků riskovat. A že je přímo hnusné odsuzovat USA, které  nasazují své vojáky dnes a denně, vlastně i za nás. Pak si dovolí požádat spojence o umístění pitomého radaru jako prostředek obrany (i kdyby jen své) a chytrolíni a zbabělci z ČSSD budou proti. Já bych ty vychcánky (spíše piotmce) odstěhoval za Ural. A´t si tam vybudujou republiku svoji a ať si ji i brání svými prostředky.

mik 28.3.2009 1:02

Re: Špidla, Gross, Paroubek

Zato má pravdu. To je důležitější než všechny kecy rozjásaných idiotů.

Vlaod 28.3.2009 0:54

Špidla, Gross, Paroubek

to bylo pořadí předsedů socdem a premiérů. Autor na Grosse zapoměl, holt už nám stárne, hlava všechno nepobere. Ani ten oslí můstek na křivdy spáchané na sudetských Němcích se mu tam nikam nepodařilo vsunout. Nepobavil, chlapec, nepobavil.