20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 15.6.2006 10:00

Re: Pane Doležale,...

Kirken,kolik má ČR divisí aby čeští politici mohli tvrdě prosazovat národní zájmy? Jaké jsou ty národní zájmy? Co to vlastně je? Kirken,aby ČR mohla tvrdě prosazovat "národní zájmy",tak to by k tomu musela mít také potřebnou sílu.Místo jakýchsi národních zájmu,by čeští politici a čeští vlastenci měli prosazovat národní slušnost.Řídit se zásadama slušnosti a uznat,že hanebnost je vždy hanebnost,ať tu hanebnost provede kdokoliv.

Rpuť 15.6.2006 9:18

Bezpečnost země je přímo uměrná realizovaným zahraničním investicím.

frank 15.6.2006 8:47

ceska rektoskopie

je jasne,ze vse ceho zde rusove dosahli je za pomoci ceskych rektoskopu z rad obyvatelstva.Ziju ve Varech,tak vim o cem pisu.Pri hovoru s lidmi,kteri zazili protektorat a celou dobu od konce valky do dnes,tak tvrdi,ze cesi se chovaji vzdy rektoskpicky,a je jedno,jestli je to nemec nebo rus.

Smutnejsi je,kdyz prijdete do obchodu-obsluha je ruska,ona nerozumi vam,nebo dela ,ze nerozumi.Potom si rikate,je to mesto kde jsem se narodil a ziju pres 50 roku!Musim upozornit,ze mi cizinci vubec nevadi,sam jsem zil nekolik let v cizine,ale nikdy jsem nezazil ani neslysel,ze by mistni tak radi kolaborovali s cizinci!

Kirken 15.6.2006 8:31

Pane Doležale,...

...vy jste asi fakt zaplacenej. Strašíte Ruskem a doporučujete "jednotu západu" a hlavně dobré vztahy s Německem, a do toho jste obratně zamontoval své oblíbené sudeťáky. Co kdybyste jednou taky třeba doporučil sebevědomou zahraniční politiku a tvrdé hájení národních zájmů, a to vůči komukoliv?

Alena V. 15.6.2006 8:27

Re: Nechapu,

Nejsi jediný,

Já nechápu proč půlka Bubenče je ruská čtvrť , momentálně i s ruskými obchody, tabulemi s nabídkou v azbuce u Puškiňáku/ náměstí v Bubenči/. I ti Vietnamci mají nabídku zboží napsanou česky, když žijí u nás. Ta část Bubenče je totiž samotný stát ve státě.Mimochodem ceny zboží jsou opravdu pro ruskou mafii-diplomacii, která zde žije.A to měly Dejvice donedávna starostu pana Béma z ODS. Ale ono je to jedno, kdo jim leze do ...... a ještě se to neodnaučil.Nejsou za tím zase jenom ty ruble a nikoliv vlivy?? a nebo obojí . A Vary to je to samé v bledě modrém či rudém. A ono když se to vezme výlet do lázní v Slovenském státě vyjde na stejno. Konkrétně pobyt v kúpelích v Liptovském Jánu stál za to. Holt ruský medveď má velkou tlapu a český zajíc má malý bobek.

 

  

Kylchap 15.6.2006 8:26

Znárodňování je krádež!

To ti vysvětlí každý řadový člen ODS.

Alena V. 15.6.2006 7:44

Re: Jo, jo! Už aby tu ta základna byla!

Rputi, základna nám nepomůže ani od jedné mafie, které tady vládnou. Západ nebo východ.

Pořád jsme mrňaví a budem. Máme to v povaze, se k někomu tulit a šaškovat.Bohužel.

Kdyby bylo po mém, radši základnu žádnou.

Lada 15.6.2006 7:21

Nechapu,

proc uz vlada davno neznarodnila rusky majetek v Karlovych Varech, ktery patri prevazne byvale KGB.

Rpuť 15.6.2006 7:03

Jo, jo! Už aby tu ta základna byla!