18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Revoluce se odkládá na neurčito

Ještě o prázdninách se zdálo být všechno jasné: popularita vlády byla – mj. i kvůli divokým půtkám v koalici – na nule. Zdálo se, že už drží pohromadě jen dílem náhody. Stačí, když ČSSD, podporovaná servisními odborovými organizacemi (a samozřejmě taky komunisty, zatím) předvede tutéž sílu, jakou ukázala v létě, opřena o stávkující mašinfýry a (jedno)tisícihlavý dav v pražských ulicích - a ČR jí spadne do klína jako shnilá hruška.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 22.9.2011 12:28

Současní političtí lídři

jsou pouze nalevo, více nalevo a teroristi, napravo žádného nevidět!

P. Boublíková 22.9.2011 11:56

Jo

taky jsem zvědavá, jak bude opozice burcovat lid. Tři mrtví hokejisté dostanou na náměstí davy lidí, o jakých se odborům ani nesní....když lidi něco zajímá, tak ty své zadky přece jenom zvednou, ne že ne.

J. Bořický 22.9.2011 10:10

k poslední

větě  pana Doležala.Nebojte se,všechny strany zlepší před volbami svoji strategii.ČSSD nebude výjimkou.Ale ty konce ?!

P. Schuh 22.9.2011 9:01

Co s tím ?

Pravda je, že to tam nahoře v parlamentu i vládě pěkně smrdí od leva do prava. Pravda ovšem také je, že když vládla levice, tak nenasrala svými kroky tolik lidí a nepředváděla aroganci moci v přímém přenosu. Prostě narozdíl od pravice takový skromní mafiáni....

Bohužel změnu k lepšímu nevidím, ať se do parlamentu dostane jakákoliv strana, protože neexistuje kontrolní mechanizmus. Oni si prakticky beztrestně můžou celé volební období dělat co chtějí.

A. Reček 22.9.2011 8:19

Je na tom dost pravdy.

Jak jde o prachy a vliv na jakékoli úrovni, levice vůbec nemá co vyčítat pravici. Lze to vidět  od počátků privatizace hned po převratu. Vždyť prvními privatizanty byli komunisté i když brzy řada z nich se stala bezpartijními nebo převlékla stranický kabát.  Oni měli styky, informace a možnosti k založení soukromých firem.  Obyčejný dělník mohl se stát tak akorát drobným živnostníkem.  Důkazů k tomu je dostatek.  Tentokrát s panem Doležalem souhlasím.

K. Janyška 22.9.2011 7:40

A co zhrzení komentátoři, jako Vy, Doležale ? Dzp.

J. Blažek 22.9.2011 6:36

Doležal se snaží .....

.... přesvědčit, že strany nalevo jsou stejné jako strany napravo. Pravda to samozřejmě není - strany napravo mnohem více škubou obyčejné lidi. ..... A proč se tak Doležal snaží? Inu je to vrtichvost bohatých, vrtichvost pravice. Svými kecy chce odradit naštvané a ožebračované obyvatelstvo od účasti ve volbách, aby pak stačilo, aby zbohatlíci disciplínovaně naklusali k volbám jak se svými dětičkami, tak i se svými babičkami a prababičkami....

Prostě Doležal stále stejně! A proč by ne, když to nese?!

R. Sedláček 22.9.2011 7:18

Re: Doležal se snaží .....

Snažíte se vy a ne Doležal. Strany nalevo mají za nehty mnohem víc malérů a korupčení, než ty napravo a pan Doležal je velmi umírněně dává na stejnou úroveň. A TO PROKAZATELNĚ.

Aféry v politice

P. Boublíková 22.9.2011 11:50

Re: Doležal se snaží .....

Zbohatlíci ani s rodinami nikomu volby nezachrání, když mají 2/3 lidí podprůměrný plat a čtvrtina národa jsou důchodci. Chce to trochu myslet hlavou....