8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Rána z milosti

Cosi jako ránu z milosti zasadil Václav Klaus minulý čtvrtek v rozhovoru pro Mladou frontu Dnes svému dítku, ODS. Podle jeho názoru nemá teď už jakoukoli naději, aby oslovila voliče, a proto by nikomu nedoporučoval ji volit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 12.10.2013 13:03

Hloupé a zbytečné otázky

V. Klaus představoval veřejnosti svou knihu, napsanou dávno před nynějšími volbami jimiž se v ní tedy vůbec nezabývá a otázky, které mu MF v této souvislosti klade jsou hloupé a zlovolné. Jeho přístup k volbám vychází z pochopení toho, že naším naprosto nejzávažnějším současným politickým problémem je obhajoba národních zájmů (vůči) DEU, protože ztratíme-li suverenitu, nebudeme moci udělat v zájmu našich občanů nic.

V těchto volbách se DEU-realisté určitě neprosadí a proto jsou tyto volby nezajímavé (byť mohou mít tragické DEU-následky).

Pochopitelně mu nemohlo uniknout, že ODS byla jako jediná parlamentní EU-realistická strana podrobena zničující a bohužel úspěšné masmediální tortuře, která vyvrcholila bezprecedentními mafiánskými (policejně-soudními) útoky na každého jejího (potenciálně) úspěšného politika (Vondra, Svoboda, Nečas, Julínek...), čímž byli její zbývají politici přirozeně zastrašeni (natolik, že se za oběti policejní zvůle nedokázali rázně postavit a svého bezprecedentně nespravedlivě odsouzeného poslance Pekárka dokonce vydali na stíhání a podrobili ho nátlaku ohledně jeho poslaneckého mandátu).

V tomto zastrašeném stavu pochopitelně nelze teď od ODS nic moc očekávat (ani volební úspěch) a V.K. neříká nic víc než to, že od ní teď nic moc nečeká, že její volbu teď nemůže doporučit, ale neříká, nevolte ji, není zásadně proti ní, jak se nám snaží obvyklí vykladači toho co V.K. nikdy neřekl, opět namluvit.