17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dvd 13.2.2006 7:01

Autorovi

Vám snad někdo přihrál interní vládní materiály?  Neboť ten popis sedne - jak by řekl pan ministr Jandák - jako pr*el na hrnec. (Autocenzuruji se, neb bych byl asi vymazán.)
JAB 13.2.2006 4:52

Také, že gramotný není.Už od titulku.

To by věděl, že oslovujeme a voláme vocativem, což je pane Plesle.
Ladislav N. 13.2.2006 3:34

Soutěž o NEJVĚTŠÍ vážně míněnou PTÁKOVINU by nejspíš vyhrál předseda Sněmovny ZAORÁLEK

Viz jeho text: POMOC, KTERÁ SE VYPLATÍ , v němž se pokouší obhajovat nemožné - miliardy prošustrované z vybraných daní na podporu firem konkurujících firmám domácím, navíc firmám, ktré nejspíš ani v ČR daně neplatí. A vzal si pod "ochranná křídla" firmu, která navzdory státním pobídkám krachuje.
Navíc ještě obhajuje dalších 300 mil. Kč, které chce vláda ČSSD použít pro českou pobočku LG-Philips, aby nesmyslnost podpory zmařené (finančně nenávratné)  investice nevyšla najevo dřív, než až po volbách... Tunelování státního rozpočtu  a život na dluh, který nedobrovolně budou muset splatit jiní, socialistická vláda ČSSD ovládá dobře. Takové zadlužování státu a jeho prudký růst nemá v historii ČR obdoby.
 
Kupředu levá,  soudruzi!
Doktor 13.2.2006 17:33

Re: Soutěž o NEJVĚTŠÍ vážně míněnou PTÁKOVINU by nejspíš vyhrál předseda Sněmovny ZAORÁLEK

Jesti jsem dobře četl běžné tiskoviny, pak vláda přislíbila LG v Hranicích záruku za 300 MKč, pod podmínkou, že se firma oddělí od své mateřské společnosti a prokáže zajištěný odbyt pro své výrobky.
watabi 13.2.2006 21:20

Re: Re: Soutěž o NEJVĚTŠÍ vážně míněnou PTÁKOVINU by nejspíš vyhrál předseda Sněmovny ZAORÁLEK

Milý Doktore, to by bylo velmi krásné, pokud by ovšem už tiskem neproběhly informace, že dle vyjádření správce konkurzní podstaty nebude LG vyjmuto z konkurzní podstaty. Takže jak? Pořád se vám zdá, že naše vláda je plná úspešných a prozíravých manažerů? Já si to opravdu nemyslím.
JoJo 13.2.2006 2:39

Re:Jsem si jistý, že čtenář si objektivní úsudek dokáže udělat sám. Nesmí mu v tom však bránit novinářova osobní ideologie oproštěná od základní žurnalistické etiky

Ano pane Doležal - nyní už vím proč píšete stále na stejnou notu.
Jsem si jistý, že čtenář si objektivní úsudek dokáže udělat sám. Nesmí mu v tom však bránit novinářova osobní ideologie oproštěná od základní žurnalistické etiky
JAB 13.2.2006 4:53

Re: Re:Jsem si jistý, že čtenář si objektivní úsudek dokáže udělat sám. Nesmí mu v tom však bránit novinářova osobní ideologie oproštěná od základní žurnalistické etiky

Má být pane Doležale, nevzdělanče.
Kikina 13.2.2006 5:11

Re: Re:Jsem si jistý, že čtenář si objektivní úsudek dokáže udělat sám. Nesmí mu v tom však bránit novinářova osobní ideologie oproštěná od základní žurnalistické etiky

Bohoušku, kolikrát Ti mám říkat - vem si prášek  Vždyť lidé  jsou dneska zlí a budou myslet, že píšeš o  sobě !  Copak  si musíš k  důchodu přivydělávat tím, že kálíš do vlastního hnízda ?
Slava 13.2.2006 2:11

Pan Doležal dobře ví, jak jsou šablony užitečné

Sám bez nich nenapíše ani řádku.
šakal 13.2.2006 0:58

(7;- D)...chi, chi, chi, chi,...

...chi, chi,...
Karel 13.2.2006 9:51

Re: (7;- D)...chi, chi, chi, chi,...

No šakale, kde ses flákal takovou dobu!!!
šakal 13.2.2006 10:31

...Mě si nevšímejte...

...já jen probíhám...(7;- ))