30.5.2024 | Svátek má Ferdinand


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Příliš mnoho zaujetí

Obvodní soud pro Prahu 1 minulý týden zprostil viny všechny čtyři obžalované v kauze údajného zneužití Vojenského zpravodajství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kosejk 4.6.2015 18:43

--

Tohle je případný článek:

http://echo24.cz/a/wuxCU/istvan-si-sam-rika-o-potrestani-proc-mu-nevyhovet

M. Urban 4.6.2015 9:21

Rozsudek

Nebyla to fúrie Nagyová která svrhla vládu, ale Ištvan a media. V TV tvrdili že na Úřadu vlády proběhla razie i když v parlamentu pan Komorous řekl, že tam byl jen Ištvan a Šlachta. Neustále ukazovali ozbrojené policisti aniž by řekli, že je to stálá ostraha úřadu. Většina obyčejných lidí si musela myslet, že tam sídlí Caligula. Je pravda, že rozvědka neměla bez písemného rozkazu nikoho sledovat i když si matně vzpomínám, že to sledování dělala soukromá bezpečnostní agentura. A kde jsou ty kila zlata, milióny korun a Rittig?

J. Bruner 4.6.2015 14:52

Re: Rozsudek

kdo se chce zamyslet a neházet jen odsudky doporučuji http://www.epravo.cz/_dataPublic/data/Palenik_ZR.pdf. Jednak se člověk dozví, jací amatéři sedí na místech generálů a jednak nevěřícně kroutí hlavou, že stejní laici sedí na místech st.zástupců, jimž zákon neříká nic a berou si moc, která jim nepatří.

Vyvodil jsem si závěr, že policie a prokurátoři mají místo trestního řádu a tr.zákona Knihu přání a stížností se svými nápady a žalují takto " soude stěžuji si na obžalovaného, že se nechoval tak, jak je to podle mne správné a proto si přeji, abyste ho odsoudili".

K. Janyška 4.6.2015 20:54

Re: Rozsudek

Žvanile hloupý pravdaláskovní ... Dzp.

Z. Švrček 4.6.2015 8:56

Diskuse ukazuje jasný výsledek

Ať má pan Doležal ve věcech posouzení trestní podstaty pravdu nebo ne, to ponechme skutečně spíš soudu. Z diskuse ale vyplývá jednoznačně další věc, ve které má pan Doležal naprostou pravdu. Mediím se podařilo velice většinově lidem vsugerovat právní nevědomí. Místo aby media informovala pouze o tom, co se stalo, došlo nejen v tomto případě k naočkování názoru, že sprostí podezřelí jsou vinni. A to opravdu dávno před tím, mež cokoliv konstatoval soud. Od začátku se kauzy typu Nagyová, Nečesaný, Vítkov a mnoho dalších vedou tak, že lidem má být jasno, kdo je zlý a kdo hodný. Proto tolik kvikotu, když soud řekně něco jiného. Namísto přiznání, že práce novinářská a její etika byla zpackaná a porušena, obviňování soudů a nebo mrtvé ticho.

K. Janyška 4.6.2015 8:39

Pravda a láska je jen

krycí název pro lež a nenávist v podání havloidů... Dzp.

M. Urban 4.6.2015 9:23

Re: Pravda a láska je jen

Nech si ty kecy.

K. Janyška 4.6.2015 13:50

Re: Pravda a láska je jen

Pravda a láska je jen

krycí název pro lež a nenávist v podání havloidů, hňupe... Dzp.

M. Urban 4.6.2015 15:47

Re: Pravda a láska je jen

Nebuď drzej křupane.

K. Janyška 4.6.2015 20:53

Re: Pravda a láska je jen

Vy rudý blbče z rudé pravdalásky... Dzp.

F. Lesniak 4.6.2015 7:31

Ještěže tady máme po ruce Bohumila,

který vždy uvede vše na správnou míru. Prdlajs mamon a moc, žárlivost to byla. A příště zase o vyhnaných sudeťácích.

P. Maleček 4.6.2015 2:17

Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Autor zoufale mlží okolo skutečné podstaty Nagyové útoku na tehdejší Nečasovu ženu. Vůbec nešlo o žárlivost, ale o plné ovládnutí Nečase za účelem jeho maximálního zneužití k cílům vlivných jedinců v oblasti politického a tím mocenského vlivu. To s cílem finančních zisků na úkor státu.Nešlo o lásku, ale o prachy a moc.

To byl hlavní cíl Nagyové, která to dělala pro odměny od těch, v jejichž prospěch Nečase manipulovala. To, že se do toho zapojilo vojenské zpravodajství jen svědčí o většinovém zkorumpování systému státní správy, potvrzeného aktuálním, ne však konečným výrokem soudu.

Ostatně proto ta nenávist ODSácko-kalouskovské garnitury k části policistů a státních zástupců, kteří nabourali jí zavedený systém velkodojení státu, v kterém Nagyová hrála důležitou roli.

Otázkou je zda toto nabourání je ve službách "lidu a státu" nebo jen jiné skupiny, též stát dojících politickomafiózních šíbrů. Pravdou je, že zatím to díky Babišovi a Sobotkovi a jejich neplnění protikorupčních volebních slibů, spíš vypadá na to druhé.

J. Laták 4.6.2015 8:21

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Už podle grimas je patrné, že Nagyová je rozená manipulátorka posedlá mocí a mamonem. Úloha houbovitého Nečase byla prostá. Sloužil jako žebřík.

M. Moravcová 4.6.2015 13:42

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Vy taky vypadáte jako vrah.

J. Laták 4.6.2015 14:37

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Bacha na mě, milostivá! :-)

P. Lenc 4.6.2015 13:50

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Bože Maleček, nevidíte občas také oranžové, zeleně puntíkované mužíčky?

V. Kusý 4.6.2015 17:10

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Vystihl jste naprosto přesně podstatu celé věci.Půvabné je, že kdyby se něco podobného přihodilo v soukromé rovině někomu z tábora "Lži a nenávisti", byla by jejich reakce podstatně odlišná,Celý tento

případ je dokonalou ukázkou schizofrenie, panující v české politice a konečně i v celém národě.Pak je se divit tomu, že povstal "spasitel" Babiš a standardní politické strany padají ústy na hubu?Nemluvě o tom, že celé radovánky okolo Nečase se odehrávaly za peníze daňových poplatníků.Pokud nené někomu z české politiky a hlavně z jejich aktérů na zvracení, tak mně ano.

J. Laták 4.6.2015 18:11

Re: Prdlajs žárlivost, ale moc a prachy!

Máte pravdu, ale škoda hrachu, natož perel.

J. Bruner 4.6.2015 0:16

samotné

zneužití pravomoci veřejného činitele, bez čehokoliv dalšího, ještě není trestným činem. A právě to další ve věci chybí. Morálně vinni neznamená zároveň i trestně vinni.

M. Polláková 4.6.2015 7:34

Re: samotné

Ano. Morálně vinen je pan Nečas, zvláště vůči svým čtyřem dětem.

P. Lenc 4.6.2015 8:17

Re: samotné

Vážená paní Polláková, ovšem to není důvod k pádu vlády.Takových morálně vinných mužů, ale i žen jsou desetitisíce a vůbec nezáleží, jestli to je předseda vlády, nebo soused instalatér.Pokud jste taková moralistka, tak předpokládám, že takto vinného instalatéra nenecháte opravovat váš porouchaný vodovod.

V. Kusý 4.6.2015 17:13

Re: samotné

Mýlíte se, instalatér neovlivňuje českou politiku.Jinak, pokud nemohu věřit muži jako takovému jeho slova, jak mu mohu věřit jako premiérovi?