12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Pozor! Druhá vlna Panama Papers!

Už už se zdálo, že aféra Panama Papers v Česku skomírá: ale po minulém čtvrtku je tomu opět jinak. V Právu a v Babišových Lidových novinách vyšly otvíráky podepsané členy neformálního Výboru pro veřejné blaho paní Pavly Holcové Jakubem Bartoszem a Adamem Junkem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Hamáček 25.4.2016 22:25

No co

No co :.. všetci kradnů, len ja čerpám", že?

B. Rybák 25.4.2016 19:38

V podstatě to je jednoduché!

Majitelem ukradených dokumentů jsou Süddeutsche Zeitung, které z nich vybírají pouze to, co se jim hodí, tedy to, co podporuje přeměnu EU na DEU a posiluje neomarxistikou politickou korektnost a likviduje její politické odpůrce!

Protože originály materiálů k dispozici nedají a výskyt nějaké osoby v seznamech nic nezákonného nedokazuje, skončí většina zveřejněných případů masmediálním, odporně dehonestujícím humbukem!

J. Laták 25.4.2016 17:40

Milý pane Doležale

nebojte se, že gaudium mocných, kteří už dávno zapomněli zůstat alespoň lidmi, u nás nebude mít dlouhého trvání. Dočkáte se, že stydlivější zákonodárci tu a tam pohrozí prstíčkem, ale jinak poplaveme dál, močálem černým podle bílých skal. Nevím jak za někdejší železnou oponou, ale u nás se muselo od listopadu hodně změnit, aby nakonec zůstalo všecko takové, jako za Rudých psů.

Č. Berka 25.4.2016 14:13

Chudých se zasatává kde kdo

ubohých českých dolarových milionářů s kontem v Panamě jen pan Doležal. ;-)

M. Prokop 25.4.2016 10:48

Re: Co mi vyvstane v mysli po přečtení Doležalova článku

Mám blíže k páně Doležalovu vidění světa, než k vašemu fízlovskému.

J. Schwarz 25.4.2016 10:03

Re: Co mi vyvstane v mysli po přečtení Doležalova článku

Běžte s tou "transparentností" někam! Nebo proaktivně zveřejňujte všechno co děláte, protože - jak se byl vyjádřil jeden z čackých policejních prezidentů - poctivý člověk se přece nemá za co stydět. Takže klidně můžete souložit před kamerou, proč se stydět, souloží přece skoro každý.

K. Janyška 25.4.2016 9:38

Už se těším. Je další potvrzení platnosti kompozitivní

teorie o nemožnosti zorganizovat lidský svět a další potvrzení zločinnosti socialistů, kterými se bohatí přirozeně mentálně stanou. Vždyť socialismus je organizací lidského světa stejně, jako jejich obří firmy... Dzp.

M. Pivoda 25.4.2016 9:21

Co mi vyvstane v mysli po přečtení Doležalova článku

1. Bohumil Doležal je typ člověka, který si evidentně přeje žít v neměnném světě (ve světě dříve zavedených institucí, dříve zavedených kapitalistů, dříve ...).

2. Bohumil Doležal nerozumí tomu, že v současném stavu demokracie (či spíše demokratury) princip transparentnosti má nutně přednost před ostatními principy.

3. Bohumil Doležal, jako politolog, bohužel také nerozumí tomu, že ve prospěch politického boje může být využito či zneužito cokoliv, tzn. včetně Panama Papers.

4. Bohumil Doležal účelově mixuje nesrovnatelné události jako jsou Panama Papers a Seznam agentů StB. Má samozřejmě nárok nevěřit českým soudním rozhodnutím. Měl by ale současně přiznat, že je velmi smutné žít ve státě, kde soudní rozhodnutí neznamená nic.

5. Jak jinak než transparentností (dle Bohumila Doležala "zlodějnou dokumentů") můžete prověřit neutěšený zavedený stav lidské společnosti, politologu Bohumile Doležale?