18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Ševeček 16.3.2011 15:03

Nebyloto tady už jednou? ...

... pokud ne, je to opakované mlácení páně Doležalova slamníku.

T. Kohout 16.3.2011 14:13

výstižné

Velice výstižný článek. Jak jsem již psal v minulosti, pokud pan Doležal nepíše o Sudetech a Němcích, tak podává poměrně dost výstižné a realistické komentáře o současnosti. Já obvykle nechválím, tady oceňuji.

T. Kočí 16.3.2011 10:38

Popis jednoho zápasu

Článek je výstižný.Nejhorší ze všech tří aspektů je chování sockomoušské opozice a odborů.

M. Matoušek 16.3.2011 16:19

Re: Popis jednoho zápasu

Nejhorší chování,chování zdivočelého psa předvádí Nečas.Chce levici válcovat pomocí 118 hlasů,bez jakékoliv  r o z u m n é diskuze s kompromisem.Prostě používá de facto komunistické metody:kdo nejde s námi,modrými,je nepřítel.Kdo neuznává naší pravdu,je nepřítel.Jen Nečas zapoměl,že byl téměř u všech leváren vlád pravice,kdy vznikl problém skrytím výdajů,které svým laickým jednáním tyhle pravicové vlády způsobily a které s námi djou dodnes a ještě dlouho půjdou.

R. Jonák 16.3.2011 9:22

Malá rada

Vážený autore, nebylo by jednodušší napsat: nemám rád Klause.

P. Smetana 16.3.2011 10:09

Re: Malá rada

To byste možná udělal vy, kdybyste chtěl napsat nějaký rozsáhlý a intelektuální článek. To, že se pan Doležal kriticky o někom zmiňuje ještě neznamená, že ho nemá rád. Asi nemá, to je snad na rozdíl od Libye u nás ještě legální. Já Klause také nemám rád. Přesto s ním v některých věcech souhlasím. V tomto článku ale souhlasím s panem Doležalem a jeho kritické poznámky nevnímám jako důkaz, že nemá rád Klause. Pokud jste schopný i jiných reakcí než jednoduchých štěků sdělte nám prosím, v čem nemá autor pravdu.