26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
historik 27.1.2010 12:01

Re: Doležale,

Kteří pravičáci tu vládli? Ti co vládli v parlamentu a shodili vládu? Ti, co sami nic nedělali a každou iniciativu podrazili. Ti, co se nejdřív dohodli, že Janotu podpoří a potom ho podrazili? Kdyby tu vládli pravičáci, tak jsme nezáviděli západní Evropě.

Bereniké 27.1.2010 11:09

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Neslyšela jsem o tom, že by Topolánek hodlal zvonit lidem na zvonky a oblažovat je svou přítomností, takže vaše poznámka je trošku mimo. Topolánka taky nemusím, nicméně při pohledu na něj se mi nezvedá tlak tolik, jako při pohledu na Paroubka.

Jenda 27.1.2010 11:09

Re: Pane Doležal

A co vam na tom prijde nekultivovane? To ze vy jste fandil tomu druhemu, ze?

Pamětník 2 27.1.2010 11:06

Re: tak jak?

Jonatane,jak poznáte komunistu od nekomunisty?V chování politiků mám dojem,že u nás nikdo jiný než komunisté nejsou.A víte kolik politiků se urazí?A nejsou to jen staré kádry,ale i řada mladých,kteří pochopili,jak se dá získat moc. Ono pořád se utěšovat,že veškeré negativní věci máme po komunistech,či pochází ze zdeformovaného myšlení,které do nás lili soudruzi,je příliš jednoduché.Pokud se zamyslíte nad spoustou lidí a velmi mladých,jak se derou k moci,tak  asi budeme ještě dlouho uvažovat,jak u komunisty nikdy nepoznáme to co říká a co myslí.

demokracie? 27.1.2010 11:03

Už i neviditelný pes je nesvůj,že musí vědět kdo mu sem čmárá

ááá zase špiclování!

magi 27.1.2010 10:55

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Bereniké! Nevím jak vy,ale já si zase neumím představit,že by u nás zazvonil s.rotný Toplánek s Řebíčkem a v kárce malej Nikolas.  Doma psa nemáme,ale já bych neručil za svojí 86 letou babičku. Copak vy nevidíte,jak si to vemena z vás dělají srandu?

MLOK 27.1.2010 10:43

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Milá Bereniké. Plán máte hezký, leč zapomínáte na páně ingenieurovy body-guardy. Pravé a nefalšované Marťany. POZOR NA NĚ!

    Přeji Vám hezký den - ta představa J.P. v jámě je roztomilá :-))

MLOK 27.1.2010 10:37

Re: SOUHLAS

"U telefonu Václav Klaus...."

Tak přesně tohle mě milý AKIBUO docela nakrklo. Poslal jsem automat mluvící Klusovým hlasem hned po ohášení do "zadele" a zavěsil jsem. A velmi jsem se tenkrát rozhodoval, zda ODS svůj hlas po této vlezlé telefonní "masáži" dám.

     Pokud by zazvonil u mých dveří pan ingenieur J.P. osobně, tak bych ho slušně, leč důrazně okamžitě vypoklonkoval. Nepouštím přes svůj práh nezvané a mě nesympatické návštěvníky.

     Tož tak.

P.S. - Po předchozích zkušenostech a také proto, že jsou přes všechny protesty občanů stále u pražského korýtka teflonoví pánové Bém-Olympi-Áda a Jenčík, tak letos už ODS (ani KSČSSD a pochopitelně ani KSČM) volit nebudu.

Abraham 27.1.2010 10:14

Jenom smělý dotaz

A ona volební kampaň měla někdy obsah, který byl dodržen ?

Augiášův chlév 27.1.2010 9:48

Pane Doležal

V USA je politická kultivovanost? To vám jako jeblo,čičo? Co třeba "slavné" Bushovo zvolení presidentem? To byla kultivovanost,že?

Milan 2 27.1.2010 9:43

Re: Já vím, že všichni lžou

Jen jste zapoměl""dodat,kolik miliard nás stojí korupční zakázky a nevýhodné smlouvy,kolik miliard stojí naše miniarmáda a fitivní podnikání a výroba boháčů za masivní podpory politiků parlamentu i senátu. To,co píšete o zdrav.poplatcích a 13 důchodu (2400.- ),to je jedna miliontina toho,co asi nechcete vidět.

Martin 27.1.2010 9:34

Re: Já vím, že všichni lžou

Tak přesně takového diskutéra pan Doležal očekával - splnil jste jeho očekávání na 100%  - pěkně mu to žerete.......

Martin 27.1.2010 9:31

Re: Doležale,

No tak teď nám 2 roky předvedli pravičáci,jak rychle se dá poskočit DOZADU.

Lojza 27.1.2010 9:22

kde se dá koupit zlý pitbull ?

Laco 27.1.2010 9:13

Re: SOUHLAS

A také ODS. V nedělní TV debatě mu předsedové obou stran říkali: Splniš-li předvolební slib a nevezmeš-li nás, do koalice doplatíš na to.

Haui1 27.1.2010 9:04

Paroubek ante portas?

To by se děti učily možná za pár let o Paroubkově výstupu na Rysy. Asi podle toho vtipu, kdy se reportér ptal slovenského bači: Tož, bačo, vy prý jste se znal se soudruhem Leninem? A bača odpoví: No, zaklepal mi kdysi na dveře takový malý zrzavý plešatý chlap. Tak jsem se ptal roby, jestli to není Lenin. A byl to Lenin. Tak jsem chytil vidle a hnal jsem ho až na Rysy.

woka 27.1.2010 9:02

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Nezapomeňte, že Paroubek dokáže v případě potřeby přeletět deset metrů - na toho si nepřijdete!

michal 27.1.2010 8:46

praxe ukazuje

že s pravdou, tím myslím ty relativně dopočitatelné položky, součty, násobení, procenta, si na lidi nepřijdeš. Volevní zákon je udělán tak ďábelsky, že andělé v něm nemají šanci. Snad jedině čas má naději to napravit, ale to není téma pro volební kampaň. Dokud si nenabijem frňák, tak nám to nedojde, některým ani pak ne. Mnozí jedinci, výzkumy to odhadují na třetinu populace, jsou nepoučitelní. Nejvíce mne mrzí, že ODS znedůvěryhodnila pravicovou politiku, to se bude napravovat déle než těch TGM požadovaných 50 let.

Bereniké 27.1.2010 8:15

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Paroubek lezoucí na strom :-D

Dostal jste mne, to je krásná představa.

Mimochodem, kdysi hodně dávno jsem opravdu před psem na stromě skončila, bylo to v Rumunsku a zdrhali jsme před zuřivým ovčáckým psem. Tehdy jsme ten šplh zvládli dost rychle, ale ten třetí, co nám dal galantně přednost (byli jsme dvě holky a jeden kluk ve věku asi 15-16 let), nakonec utrpěl kousanec do lýtka, když na ten strom šplhal.

Karel 27.1.2010 7:31

Vejce

   létaly na Paroubka účinně aneb, jak řekl Ozzák, jemu že to navadí, poněváč má rád vajíčka na špeku, a proto důrazně očekávám, že nás  omeleta Par. nevynechá a krátce zazvoní a dlouze poletí.

Pejsátko 27.1.2010 7:30

Re: Já se na Paroubka za dveřmi těším

Já také. Domluvili bychom se s lidma ve vsi, dali psy dohromady a Paroubek by si mohl procvičit běh a šplh na strom. Takový nácvik štvanice hned tak neuvidíme a protože nejsme žádní rasisti, mohli by se jí zúčastnit i větší hlídací psi (hlavně té fáze pod stromem).

jonatan 27.1.2010 7:26

Re: tak jak?

balíku, nežvaň! U komunisty nikdy nepoznáš, zda to co říká, myslí pravdivě. U nich je jediná touha, atou je touha po neomezené moci nad světem! Oni se ti chlapci většinou tváří, že komunisty nejsou, nebo že už jsou jiní, lepší, ale jejich chování je usvědčuje o pravém opaku.

jonatan 27.1.2010 7:14

Doležale,

jakou inovaci od komunistických pohrobků ještě očekáváte? Já osobně jedině to, že nás svrhnou opět tam, kde jsme před dvaceti roky byli! Opět budou vládnout rudí kmáni, a  kromě planého žvanění a buzerace,zase ho*no k mání!

AKIBUA 27.1.2010 7:11

SOUHLAS

Já jsem už zažil "polokontaktní kampaň" to mi zazvonil telefon a ozvalo se "U telefonu Václav Klaus....". Pan Doležal má pravdu v tom, že tohle je nesnesitelné. Předvolební hysterii pamatuji déle než čtyři roky. To jsem poslouchal často sousloví "nulová tolerance", to ani pan Paroubek nepoužívá. Slušňák pan Špidla vyhrál volby i přes polokontaktní metody předvolební kampaně. Protože se nectěl opřít o komunisty sestavil křehkou vládu. Její křehkost nespočívala v číslech a přeběhlících, ale v KDU - ČSL. Ta vláda byla torpédovaná panem Kalouskem víc než dnes svede torpédovat bývalé vládní strany pan Paroubek. Tím Kalouskem, který dotáhl na několik hodin komunisty na hranici vládnutí. Dnes zase prodává voličům a novinářům antikomunizmus. Já nemám potřebu na někoho házet kamení nebo vejce, mám prostě jeden hlas jako volič a pokládám ho za dostatečnou zbraň ve volbách. Nepotřebuji další argumenty, které nekončí v urně. Nechápu, kde se vzalo v páně Doležalovi odsouzení házení vajec. Na NP jsem toho mnoho nezaznamenal. Proto pokládám novináře nikoli za zprostředkovatele zpráv a komentátory, ale výrobce veřejného mínění. 

honzak 27.1.2010 6:14

ty máš jistě

politické odvahy neurekom. Tak se seber, založ stranu a udělej tu jedinou správnou kampaň pro jediný správný program! Ale k nám nechoď... Bydlím ve 3. patře a mohlo by ti na makovici leccos přistát!

Tímto svým výplodem neobhajuji ŽÁDNOU POLITICKOU STRANU. Prakticky všechny jsou sbírkou větších či menších hýzlů.

NevericiTomas 27.1.2010 5:45

Re: tak jak?

Vsak ja nic nerikam :-) Ale to vite, jak se o Vas jednou nekde pise, hned Vas lidi berou jinak :-)

kmotrdrobek 27.1.2010 5:21

Já vím, že všichni lžou

ale i přesto si jen tak pro zábavu některé jejich tlachy přepočítám a v poslední době tedy nejvíce lže Paroubek. Jsem invalida o francouzských holích a tak si jistě dovedete představit, kde by má opora stability skončila, kdyby u nás zazvonil Paroubek. A jak mi naposled vyšly výpočty? Na 13 důchody, mateřské, proplácení prvních 3 dní nemocenské a zrušení zdravotních regulačních poplatků by nás přišlo cca na 28 miliard korun. 30 miliard už teď na důchody chybí. Paroubkova milionářská daň by dle odborníků v ideálním případě mohla přinést  5 - 6 miliard a zvýšené sociální pojištění, dědická a další daně podle místopředsedy ČSSD soudruha M.Urbana až 20 miliard korun (což je podle mého hodně nadsazené) Tak mi to suma sumárum vyšlo, že Paroubek nevybere ani na polovinu toho, co slibuje. Jeho protikrizová opatření zatáhnou akorát čtvrtinu úroku, které ročně platíme ze státního dluhu!!!!

podrobněji na http://politikmann.webgarden.cz

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.1.2010 3:38

Re: tak jak?

Ja vim, vzdyt jsem taky slusne podekoval ;-)

Bereniké 27.1.2010 2:34

Já se na Paroubka za dveřmi těším

Mohl by při odchodu spadnout do té jámy,  kterou máme přede dveřmi vykopanou už od léta kvůli připojení na vodovod a jaksi jsme to nestihli dokončit. :-D  To by byl pohled k nezaplacení.

Fuj, to jsem ale hnusně škodolibá.

NevericiTomas 27.1.2010 1:07

Re: tak jak?

Covece je tu o vas clanek :-)